Program menedzsment ismeretek

ADEN campus Panamá

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Program menedzsment ismeretek

ADEN campus Panamá

Szembenézni a kihívással kell
új vezetők
ELÉRNI
Sikere és fenntarthatósága
ÜZLETI

Célok

 • Vezetői készségek kialakítása a kontextusban nagy sokszínűség és a multikulturális üzleti környezetben, amelyek előírják a vezető, hogy újra a szerepét és újragondolni a vezetési gyakorlat más fogalmi és működési kereteit.
 • Adjon önálló diagnosztikai eszközök dolgozzon ki cselekvési terveket a folyamatos javulást szerepét a vállalkozás vezetője, annak érdekében, hogy a fokozatos és szisztematikus beépítése a vezetői készségek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy optimalizálják az eredményeket, és a cégek vezetnek.
 • Magában foglalja a kommunikáció és az emberi tehetség menedzsment ismeretek, amelyek lehetővé teszik, hogy növeljék a termelékenységet csapatmunka és egyúttal növeli az elkötelezettség szintjét az emberek, pozitívan befolyásolják a vezetők a klíma felmérések javítása nyilvánvalóan azok eredményeiről.
 • Készségek fejlesztése a digitális termelékenység, mind a maga és a csapata, ügyvezető beépíteni hatékony eszközöket, hogy valóban közös munkáját, még olyan környezetben befolyásolja virtualitás csapatok.
 • Ismerje meg az alapvető gyakorlatok a coaching, mind a vezetői és ontológiai, így a tényleges tagjai csapata alkalmazás működését a fejlesztés, és ennek következtében a teljesítmény és az eredmények az egyes alkalmazottak.
 • Optimalizálja tárgyalási készségek, amelyek lehetővé teszik, hogy létre win-win kapcsolatot a környezetüket, valamint az eszközök kezelésére egyenlőtlen tárgyalások globalizált környezetben, és a konfliktusok megoldása érdekében hatékonyan.

címzettek

Vezetők minimális tapasztalat 3 év vezető beosztásban, akiknek személyes díj és igyekeznek fejleszteni mind személyes vezetői képességek, mint a csapat, aggódnak optimalizálása eredményeit a cég.

SZAKMAI

 • Önigazgatás · 40 óra.
 • TEHETSÉGMENEDZSMENT · 30 HS.
 • KOLLABORATÍV MUNKAESZKÖZÖK · 30 óra.
 • TÁRGYALÁSOKBÓL sikeres és JOGVITARENDEZÉS · 30 óra.

Hitelesítés

University of California, Irvine - Extension és ADEN International Business School, oda szakirány Certificate in Management ismeretek (^), aki megfelel a program követelményeinek együtt.

Emellett PMI® PDU támogatások azokat a fiatalokat PMP® tanúsított újraérvényesítéséhez szakmai minősítést.

(^) Bizonyítványok folyamatos képzés, amely nem bizonyítja cím vagy fokozat, kell kiadni az USA-ban.

Módszertan

ADEN kifejlesztett egy interaktív tanulási pedagógiai modell úgynevezett modellek átadását PERICLES, amely lehetővé teszi a felhalmozott tudás átadásában a munkahelyhez a gyakorlati megközelítés; kifejlesztett egy interaktív virtuális közösség egy osztályteremben kiegészítést.

Hogy megerősítsük megtartása és alkalmazhatóságát a digitális és tábla alapján matematikai modellek, amelyek lehetővé teszik, hogy megtapasztalják, és játszani helyzetekben az üzleti világban, ahol a döntéseket és azok hatását ellenőrzik intenzív szimulátor segítségével Meglett játékos környezetben.

Az értékelési program áll, feleletválasztós teszt online módban, integratív ügy és a gyakorlat egy szimulátor, amely be van jegyezve a virtuális közösség.

Ez a program által támogatott kiegészítő szakirodalom szerzője kar ADEN, hogy a résztvevők szállítani.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
márc. 2019
Duration
Időtartam
130 Óra
Nappali
Locations
Panama - Panama City, Panama
Kezdet : márc. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
márc. 2019
Panama - Panama City, Panama
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt