Hivatalos Leírás

Szembenézni a kihívással kell
új vezetők
ELÉRNI
Sikere és fenntarthatósága
ÜZLETI

Célok

  • Vezetői készségek kialakítása a kontextusban nagy sokszínűség és a multikulturális üzleti környezetben, amelyek előírják a vezető, hogy újra a szerepét és újragondolni a vezetési gyakorlat más fogalmi és működési kereteit.
  • Adjon önálló diagnosztikai eszközök dolgozzon ki cselekvési terveket a folyamatos javulást szerepét a vállalkozás vezetője, annak érdekében, hogy a fokozatos és szisztematikus beépítése a vezetői készségek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy optimalizálják az eredményeket, és a cégek vezetnek.
  • Magában foglalja a kommunikáció és az emberi tehetség menedzsment ismeretek, amelyek lehetővé teszik, hogy növeljék a termelékenységet csapatmunka és egyúttal növeli az elkötelezettség szintjét az emberek, pozitívan befolyásolják a vezetők a klíma felmérések javítása nyilvánvalóan azok eredményeiről.
  • Készségek fejlesztése a digitális termelékenység, mind a maga és a csapata, ügyvezető beépíteni hatékony eszközöket, hogy valóban közös munkáját, még olyan környezetben befolyásolja virtualitás csapatok.
  • Ismerje meg az alapvető gyakorlatok a coaching, mind a vezetői és ontológiai, így a tényleges tagjai csapata alkalmazás működését a fejlesztés, és ennek következtében a teljesítmény és az eredmények az egyes alkalmazottak.
  • Optimalizálja tárgyalási készségek, amelyek lehetővé teszik, hogy létre win-win kapcsolatot a környezetüket, valamint az eszközök kezelésére egyenlőtlen tárgyalások globalizált környezetben, és a konfliktusok megoldása érdekében hatékonyan.

címzettek

Vezetők minimális tapasztalat 3 év vezető beosztásban, akiknek személyes díj és igyekeznek fejleszteni mind személyes vezetői képességek, mint a csapat, aggódnak optimalizálása eredményeit a cég.

SZAKMAI

  • Önigazgatás · 40 óra.
  • TEHETSÉGMENEDZSMENT · 30 HS.
  • KOLLABORATÍV MUNKAESZKÖZÖK · 30 óra.
  • TÁRGYALÁSOKBÓL sikeres és JOGVITARENDEZÉS · 30 óra.

Hitelesítés

University of California, Irvine - Extension és ADEN International Business School, oda szakirány Certificate in Management ismeretek (^), aki megfelel a program követelményeinek együtt.

Emellett PMI® PDU támogatások azokat a fiatalokat PMP® tanúsított újraérvényesítéséhez szakmai minősítést.

(^) Bizonyítványok folyamatos képzés, amely nem bizonyítja cím vagy fokozat, kell kiadni az USA-ban.

Módszertan

ADEN kifejlesztett egy interaktív tanulási pedagógiai modell úgynevezett modellek átadását PERICLES, amely lehetővé teszi a felhalmozott tudás átadásában a munkahelyhez a gyakorlati megközelítés; kifejlesztett egy interaktív virtuális közösség egy osztályteremben kiegészítést.

Hogy megerősítsük megtartása és alkalmazhatóságát a digitális és tábla alapján matematikai modellek, amelyek lehetővé teszik, hogy megtapasztalják, és játszani helyzetekben az üzleti világban, ahol a döntéseket és azok hatását ellenőrzik intenzív szimulátor segítségével Meglett játékos környezetben.

Az értékelési program áll, feleletválasztós teszt online módban, integratív ügy és a gyakorlat egy szimulátor, amely be van jegyezve a virtuális közösség.

Ez a program által támogatott kiegészítő szakirodalom szerzője kar ADEN, hogy a résztvevők szállítani.

Program oktatási nyelve:
Angol
This course is Campus based
Start Date
márc. 2020
Duration
130 Óra
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
márc. 2020
Jelentkezési határidő

márc. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date