PsyD a klinikai pszichológiában

Általános információk

Program leírás

Újraképző szakmai gyakorlat

The Psy.D. A klinikai pszichológia tanterve innovatív pszichológiai tanfolyamokat kínál, hogy felkészítse a hallgatókat a szakmai gyakorlatra, ideértve az alap-, klinikai és kutatási kurzusokat is. Az alaptanterv alapot nyújt a klinikai és kutatási kurzusokhoz, támogatva a hallgató fejlődő kapcsolatát a klinikai elkötelezettséggel.

The Psy.D. A klinikai pszichológiában úgy tervezték, hogy megfeleljen a kaliforniai állam pszichológusának engedélyével kapcsolatos oktatási követelményeknek. The Psy.D. a klinikai pszichológiában szintén megfelel a kaliforniai állam MFT engedélyére vonatkozó magatartási követelményeknek (viselkedési tudományok igazgatósága, Szenátus törvényjavaslat, 33. szakasz, 4980.36. szakasz, Üzleti és szakmakódex) és Kaliforniai állam engedéllyel rendelkező szakmai klinikai tanácsadója (szenátusi törvényjavaslat). 788, 4999.33 szakasz, Üzleti és foglalkozási kódex), feltéve, hogy a terepmunkát a BBS követelményeivel összhangban végzik.

"Annak érdekében, hogy megváltoztassuk mi van, beszédet kell adnunk annak, ami már volt, el kell képzelnünk, mi lehet

—Adrienne Rich

Rendelkezésre álló koncentrációk

 • Átalakító vezetés
 • Fejlesztési coaching
 • Egészségügyi tanácsadás
 • Transzformáló tanulás
 • Társadalmi művészet
 • Kifejező és mozgalmas művészetek
 • Klinikai pszichológia
 • Mélységi pszichológia
 • Transzperszonális pszichológia
 • Integrált pszichológia
 • Jóga és pszichológia
 • Szomatikus pszichológia
 • Szervezeti fejlesztés

psychology, psyche, mask

Oktatási célok

 • Vezetői képességek fejlesztése, amelyek tovább segítik a pszichológia szakma szakmai elkötelezettségét.
 • Kreatív kutatási gyakorlatok és készségek fejlesztése.
 • A pszichopatológia kulcsfogalmainak és főbb elveinek kifejezése és alkalmazása az emberi rendszerek minden szintjén.
 • A pszichológiai értékelési erőforrások megfelelő felhasználásának megvalósítása az egyéni különbségek és a kulturális sokféleség speciális ismerete mellett.
 • Kompetenciák fejlesztése az átalakító tanulás alapelveinek és gyakorlatának a klinikai kontextusba történő bevezetéséhez.

Graduation követelmények

 • A hallgatók, akik alapképzettséggel lépnek be, 133 kredit (1080 óra) teljesítésére kerülnek, ebből 25 kredit a terepmunkából (750 óra).
 • A hallgatók, akik belépnek a programba egy képesített diplomával (Advanced Standing), 117 kredit (920 óra) teljesítésére kerülnek, amelyből 25 kredit a terepmunkából (750 óra).
 • A hallgatóknak 6 rezidencián kell részt venniük. (Vagy 5 rezidencia, ha az Advanced Standing-en belépnek)
 • Az eredeti klinikai esettanulmány kitöltése szükséges.
 • Hatvan óra személyes kezelés szükséges egyéni, páros, családi és / vagy csoportos környezetben. Egyes esetekben ezt a tapasztalatot a Meridian posztgraduális programjára való beiratkozás előtt lehet megszerezni.
 • A hallgatók számára a kezdeti beiratkozási időpontotól számítva legfeljebb nyolc év áll rendelkezésre a PsyD teljesítéséhez.
 • Ph.D. hallgatók a pszichológiában és a PsyD a klinikai pszichológiában a felvételi ideje alatt megszerezheti a pszichológia diplomát, ha a meridianus doktori fokozat megszerzéséhez teljesítik a MA fokozat követelményeit.

Felvételi követelmények

 • A Meridian posztgraduális képzési programjaira alapképzés szükséges.
 • A hallgatók online jelentkezési lapot nyújtanak be olyan dokumentumokkal, mint például hivatalos átirat, személyes nyilatkozat és ajánlólevelek. A Felvételi Bizottság felülvizsgálja az összes pályázatot, és felkéri a kiválasztott jelentkezőket, hogy folytassák az interjút. További információ az alkalmazási folyamat oldalon található.
 • Minden hallgatónak elvárnia kell az angol nyelv ismeretét, mivel a Meridian oktatása angol nyelven történik.
 • Az előrehaladott státusra azok a hallgatók pályázhatnak, akik valamelyik pszichológiai doktori képzésre jelentkeznek, pszichológia vagy azzal egyenértékű diplomával.

Akadémiai felépítés

A Meridian akadémiai felépítése rugalmasságot biztosít a hallgatók számára az egyetemi tanterv felépítésében való navigáláshoz olyan módon, hogy megfeleljen szenvedélyeiknek, szakmai céljaiknak és más életbeli elkötelezettségüknek.

A struktúrát úgy alakították ki, hogy kiszolgálja egy változatos hallgatói testületet, akik a világ minden tájáról élnek, változatos kulturális és klinikai elképzeléseik vannak karrierjük szempontjából, és szakmai utazásuk különböző szakaszaiban vannak.

A hallgatók beiratkozhatnak egy fokozatra, választhatnak egy koncentrációt, és negyedévente egy vagy több kurzusra jelentkezhetnek. A konkrét képzési program alaptanfolyamán és a meridianus tanterv átalakító tanulási szándékát képviselő horgonyzótanfolyamokon kívül a hallgatók választani kívánt kurzusokat választanak, amelyek igazodnak a meridián koncentrációjához, háttéréhez és karrierjükhöz.

Tanulási formátum

A Meridian hibrid tanulási formátumát úgy tervezték, hogy lehetővé tegye a hallgatók számára a végzettségük rugalmas folytatását, az aszinkron tanfolyamok ötvözésével az egyetem egyedi közösségi tanulási platformján, Pivoton keresztül, élő tanfolyam videohívásokkal a karokkal, szinkron hallgatói közösség bevonásával és a helyszíni egyhetes tartózkodással. . Az innovatív online oktatási módszertant a gazdag videohívásokkal és a mély helyszíni tartózkodási kapcsolatokkal kombinálva a Meridian tanulási formája lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy helyi szinten hozzájáruljanak és globálisan érzékeljenek.

Negyedévente a hallgatók egy vagy több hetes online tanfolyamot vesznek ki. Ez az ütemterv biztosítja a hallgatók számára a negyedévek közötti időt a pihenésre, a részvételre és az előkészítésre. Ezenkívül a hallgatók tanévenként legalább két hetente tartózkodási helyet vesznek igénybe, amíg teljesítik a tartózkodási követelményeiket. A rezidenciák egész évben hétfőtől péntekig tartanak, a Meridian Bay Area Centerben és más világszerte elosztott helyszíneken. A hallgatók személyes körülményeik és szakmai törekvéseik alapján kiválaszthatják a tartózkodási időpontokat és helyszíneket.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Meridian University is dedicated to enabling human development through wise transformative impact across multiple domains of the public and private sectors with global reach and local value. Meridian’ ... Tovább

Meridian University is dedicated to enabling human development through wise transformative impact across multiple domains of the public and private sectors with global reach and local value. Meridian’s graduate degree programs in Business, Psychology, Education, and Transformative Leadership enable students to combine passion with a profession in service to larger social, cultural, ecological, and developmental goals. Meridian is accredited by the WASC Senior College and University Commission and approved by the US Department of Education for participation in the Federal Student Aid program. WASC is the Department of Education recognized regional accreditor for such schools as the University of California at Berkeley, UCLA, and Stanford University. Meridian’s licensable degrees have been recognized by the California Board of Behavioral Sciences and Board of Psychology for over 25 years. Kevesebb