SSM / ESAMI doktori program

Általános információk

10 locations available

Program leírás

Az ESAMI és a Svájci Menedzsment Iskola (SSM) közösen 3 éves, nemzetközileg akkreditált Business Administration (DBA) programot hoznak Kelet- és Dél-Afrikába. A program vegyes tanuláson alapul, és a hallgatók bármikor csatlakozhatnak a programhoz. A tanfolyam az SSM e-learning platformjának felhasználásával történik, az ESAMI és az SSM campusok pedig tanulmányi központként állnak rendelkezésre. A program során négy napos online workshopokat és gyakori webes szemináriumokat kínálnak a kiválasztott témákról. A 2020-ban beiratkozott jelentkezők részösztöndíjat kapnak.

A DBA programról

A DBA-t az SSM fogja odaítélni, amely összhangban van a doktori tanulmányok nemzetközi normáival, hogy támogassa a világméretű elismerést. A DBA programot 3 éves programként tervezték, 120 ECTS kreditvel, részidős tanulmányok alapján. Az e-learning egységek biztosítják az egészséges munka, élet és tanulmány egyensúlyt, mivel az utazási idő és a költségek minimálisak. Az első félévben kétszer négynapos workshopokat tartanak. A részleges ösztöndíj után fizetendő tandíj 17 000 USD, amelyet öt részletben lehet kifizetni: 34% fizetendő a beiratkozáskor, és 66% -os egyenleg fizetendő a 2. évtől 4 egyenlő részletben félévenként.

Az ESAMI-ról

A Kelet- és Dél-afrikai Menedzsment Intézet (ESAMI) egy kormányközi regionális menedzsment-fejlesztési központ. Az ESAMI központi irodája Arushában, Tanzániában található.

Az intézet elsődleges célja az volt, hogy képzett személyzetet biztosítson a régió számára számos kritikus területen, ideértve a szakpolitika irányítását, a vezetést, a közlekedés irányítását, a pénzügyi menedzsmentet, az informatikai menedzsmentet, az egészségügyi menedzsmentet, az emberi erőforrás menedzsmentet, a projektmenedzsmentet, az energiát és a a környezetmenedzsment és a nemek közötti egyenlőség kezelése. A középpontban a régió közép- és felsővezetőinek képzése volt, hogy menedzseri teljesítményüket javítsák, figyelembe véve a globális kérdéseket, de regionális hangsúlyt fektetve az afrikai környezetre.

A svájci menedzsment iskoláról

Az SSM egy nemzetközileg elismert felsőoktatási intézmény, amely meghaladja a mai szakmai világ normáit. Az SSM-et a Nemzetközi Üzleti Oktatási Tanács (IACBE), a svájci EduQua, valamint a Lazio régió (Olaszország) Oktatási és Kutatási Minisztériuma akkreditálta. Ezenkívül az SSM-et számos olyan nemzetközi szervezet elismeri, mint az UNESCO, az IAU és a CHEA.

Több száz hallgató tanul SSM-mel az egyetemeken és képzési központokban szerte a világon. Az SSM Kutatóközpont nagyszerű, vegyes tanulási élményt kínál, nagy hangsúlyt fektetve a kutatásra. A teljesen akkreditált doktor az üzleti adminisztrációról (DBA) és a csúcstechnológiájú e-learning platform segítségével olyan kutatásokat kívánunk végezni, amelyek a vállalkozásokat és a társadalmakat szolgálják.

Hogyan kell alkalmazni

A jelentkezési űrlapok letölthetők a www.esami-africa.org webhelyről

További információt Chengetai Magunje (az ESAMI marketing és üzletfejlesztési igazgatója) igényelhet . E-mail: chengetai@esami-africa.org ; WhatsApp +255 683 822 946

Utoljára frissítve okt. 2020

Az iskoláról

The Eastern and Southern African Management Institute (ESAMI) is an intergovernmental regional management development centre. ESAMI's head office is located in Arusha, Tanzania.

The Eastern and Southern African Management Institute (ESAMI) is an intergovernmental regional management development centre. ESAMI's head office is located in Arusha, Tanzania. Kevesebb
Arusha , Nairobi , Dar es Salaam , Lusaka , Kampala , Windhoek , Mbabane , Harare , Maputo , Lilongwe + 9 Több Kevesebb