Read the Official Description

Saját ütemezésű DBA

A Doctor of Business Administration (DBA) célja, hogy ápolják a vezetés szükségesnek a kihívások kezelésére a felső vezetés, amely nemzetközi szinten. A doktori fokozat vezetői vonatkozású lehetővé teszi a felső vezetők, hogy elmélyítse a szakértelem, hozzájárul a tudás a szakma, és felkészüljenek a komplex elemzések és a döntéshozatal szükséges a felső vezetés. A program nagy hangsúlyt fektet ismernie a vezetés, mint a rendszer; érteni, hogy működik az egész szervezet, az ágazatok és kultúrák.

Az elsődleges cél a program célja, hogy képessé felsővezetők, cégtulajdonosok, vállalkozók, kutatók, oktatók és hogy fejlesszék tovább a saját szakmák népszerűsítésén keresztül fejlett elméletek és gyakorlatok. Ez a program felkészíti a jelölteket a pályára a magasabb vezetői pozíciók ösztönzésével szellemi hozzájárulás és a gyakorlati alkalmazása a fejlett üzleti elmélet.

A nemzetközi tapasztalatok kritikus a mai vezetői. ISM kínál jelöltek a lehetőséget, hogy teljesítsék mértékben követelmények kombinációja révén a szemináriumok egy vagy több telephelyünkön, valamint az e-learning. Ez a rugalmasság lehetővé teszi a DBA diákok nyerhetnek igazi betekintést a tagországok üzleti politikák és a kultúra.

Tagjelölt Profil

A jelentkezőknek származik sokszínű szakmai háttérrel, a sikeres vállalkozók a cégvezetők, diplomaták, tanácsadók és a különböző más szakmák. DBA jelöltek csatlakozzanak a programhoz, hogy elmélyítsék tudásukat, együttműködés és hálózat társaikkal és oktatók, és felkészüljenek a komplex elemzések és a döntéshozatal szükséges a felső vezetés.

  • Képzettség - Várj egy agglegény diploma vagy azzal egyenértékű egy akkreditált egyetemi intézményt és befejezése egy mester szintű program
  • Szakmai tapasztalat - átlagosan nyolc év felsővezetői tapasztalattal, folyamatos szakmai előmenetel növekvő szakmai felelősség
  • Nyelvek - Egy erős felfogni írásbeli és szóbeli angol kötelező

Ahol

Amellett, hogy a párizsi szemináriumok, a program a diákok a lehetőséget, hogy a vállalati kapcsolatok és folytassa egyetemi tanulmány néhány, a világ legjelentősebb kereskedelmi fővárosokat az ISM stratégiai partnerség: a Szent János Egyetemen, New Yorkban, Amity University, New Delhi, HSM Educação São Paulóban, és a sanghaji Fudan Egyetem.

Nemzetközi kombinációk

A New York-i, New Delhi, Sao Paulo, és a Shanghai programok megközelítőleg 2,5 kredit heti tanulmányi, összesen 5 kredit lehetséges minden alkalommal. A diákok a lehetőséget, hogy részt vegyen az egyik három, két hetes ülés, felajánlotta New Yorkban. A diákok is részt vehetnek a Újdelhi, Sao Paulo, és Sanghajban programok.

Program taught in:
Angol

See 1 more programs offered by ISM - International School of Management »

This course is Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Start Date
márc. 2019
szept. 2019
Duration
4 - 6 Év
Részidős oktatás
Price
84,562 USD
64,016 EUR-a támogató cégek
By locations
By date
Start Date
márc. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline

márc. 2019

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date