Read the Official Description

Saját tempójú PhD a nemzetközi üzleti menedzsment

A doktori filozófia (PhD) programot kétféle jelöltnek tervezték: tapasztalt üzleti vezetők, akik "vissza akarnak adni valamit" és segítenek a jövőbeli üzleti vezetők fejlesztésében, hogy hatékony pedagógusokká válnak; és az innovatív tanárok és / vagy kutatók úgy döntöttek, hogy hatást gyakorolnak azáltal, hogy hozzájárulnak a test tudásához a választott tudományágakban. A doktorjelöltek megtanulják megkülönböztetni a vállalkozói vállalkozások írásával, beszédével, tanításával, kutatásával, tanácsadásával és vállalásával kapcsolatos különbségeket.

A program hangsúlyt fektet a vezetés megértésére, ahogy azt a szervezetek, ágazatok és kultúrák gyakorolják és értelmezik. Minden pályázó fejleszti a kutatási és oktatási készségeket, hogy új perspektívákat generáljon és bátorítson a vezetési gyakorlatra. Célja, hogy hangsúlyozza a tantervi vezetést, és összpontosítson az alkalmazott és elméleti kutatásokra, amelyek javítják az oktatást és az oktatási eredményeket.

Az ISM lehetőséget nyújt a jelölteknek, hogy egy vagy több helyszínen és e-learningen keresztül szemináriumok kombinációján keresztül teljesítsék képzési követelményeiket. A Párizson kívüli szemináriumhelyeket kéthetes programként csomagolják. Ez lehetővé teszi a PhD hallgatók számára, hogy betekintést nyerjenek az országok üzleti politikájába, kultúrájába, és lehetőséget kínálnak arra, hogy kölcsönhatásba lépjenek az új oktatókkal és üzleti vezetőkkel.

Jelölt profil

  • Tanulmányi háttér - Egy akkreditált alapképzést végző intézet és egy mesterképzés befejezése
  • Munka tapasztalat - A tíz éves felsővezetői tapasztalatok átlaga
  • Nyelvek - Az írott és beszélt angol nyelv megértése kötelező

Szakterületi lehetőségek:

  • Nemzetközi üzlet
  • Vállalkozói szellem
  • Pénzügy
  • Vezetés a felsőoktatásban
  • Stratégiai technológia

Ahol

A párizsi szemináriumok mellett a hallgatók lehetőséget kapnak a vállalati kapcsolatok megszerzésére és a világ egyik legfontosabb kereskedelmi fővárosában az ISM stratégiai partnerségére: New York-i New York-i Amity University, New York-i St. John's Egyetem, A HSM Educação São Paolo-ban, a Fokvárosi Fokvárosi Egyetemen és a Shanghai Fudan Egyetemen.

Nemzetközi kombinációk

A New York-i, New Delhi-, São Paulo-, Fokváros- és Sanghajprogramok heti 2,5 kredit tanulmányi órát képviselnek, összesen 5 kreditenként. A hallgatóknak lehetőséget kell biztosítani arra, hogy részt vegyenek New Yorkban felajánlott három, kéthetes ülésen.

Program taught in:
Angol

See 1 more programs offered by ISM - International School of Management »

Last updated June 6, 2018
This course is Campus based
Start Date
márc. 2019
szept. 2019
Duration
4 - 7 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
91,728 USD
€ 69,017 a szponzorált cégek számára
By locations
By date
Start Date
márc. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline

márc. 2019

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date