Hivatalos Leírás

Felvételi követelmények:

 • a befejezett egyetemi tanulmány mester diplomát számítástechnika (kapott cím MSc., illetve a megfelelő mérnöki cím a számítógép-tudomány)
 • ismereteket a számítástechnika megfelelő mesterfokozatot, és bizonyítja a szakértelem alapján kiadott vagy kiadatlan eredmények
 • sikeres letétele a felvételi beszélgetésen főleg az általános háttér számítógép-tudomány és a potenciális tanulmány profilja a jelölt
 • elemi angol nyelvtudás, a közös és speciális, hogy a számítógép-tudomány
 • előzetes megállapodást kötött a potenciális PhD témavezető

A végső felvételi döntés attól függ, hogy a kar dékánja, alapján az ajánlást a felvételi bizottság tagjai kezesek a tanulmányi program.

Számítástechnika

Belépődíj:

560, - CZK benyújtott kérelmet, hogy a klasszikus formában (A3 dupla oldalas nyomtatott formában lehet kérni a Department of Science and Foreign. Kapcsolatok FPS) 470, - CZK on-line jelentkezési (az információs rendszer STAG)

Fee végzett tanulmány angol nyelven:

P1801 Computer Science - 70,999 CZK / tanév a díjat euróban vagy az azzal egyenértékű összeg CZK árfolyam bejelentette a Cseh Nemzeti Bank napján érvényes fizetési mód. A felperes elfogadta a vizsgálatok rájött idegen nyelven köteles fizetni vizsgálat díja a nap beiratkozás legkésőbb teljes összeget az egész tanév előre.

A bank neve: ČSOB Ostrava Számlaszám: 8010-0309706853 / 0300 Constant szimbólum: 558 (a fizetési felszólítás bank) Állandó szimbólum :: 179 (a fizetési igazolást típus) Változó szimbólum: 1013 Különleges szimbólum: birthcode jelentkező / anélkül perjel (ÉÉÉÉHHNN) Amikor megírod a klasszikus formában (A3 dupla oldalas) a jelölt küld a kérelemmel együtt formájában kötelező mellékleteket.

Amikor bejelentés elektronikus úton, a jelölt kinyomtatja a jelentkezési lapot (rövidített változat), aláírja azt, és elküldi együtt kötelező mellékleteket.

Kötelező a keresetlevél mellékleteinek:

 • a befizetést igazoló, még abban az esetben a nem készpénzes díj elektronikusan vagy mobiltelefon kifizetéseket. Azt is elfogadja e-mail küldéshez, hogy a jelölt esetén jóváírás összeget a számláról a kar,
 • egy példányát mesterképzésre, oklevélmelléklet vagy igazolás végleges államvizsga által hivatalosan minősített vidimation- nem a diplomások FPS SU; (A pályázóknak, akik nem fejezték mesterképzésre, kötelesek benyújtani egy példányát mesterképzésre, oklevélmelléklet vagy igazolás végleges államvizsga által hivatalosan minősített vidimation során a felvételi vizsga vagy tanulmányi beiratkozás legkésőbb
 • CV beleértve áttekintést ad a jelenlegi szakmai tapasztalat
 • listát az aktuális kiadói tevékenység
 • előzetes jóváhagyása potenciális felügyelője jelölt javaslata a disszertáció tézisei

Jelentkezési határidő: Május 31, 2015

Felújítás felvételi vizsga: Juni 2015 (a pontos időpontokat kerül be a jelentkezőket írásban meghívót).

Részletes tanulmány információk:

A cél a doktori tanulmányi számítástechnika a szakot autonóm rendszerek a szakemberek képzésére a tervezés, a kutatás és az alkalmazások széles spektrumát autonóm és multiágens rendszerek. A diákok választhatnak a specializáció közül témák, mint a mesterséges intelligencia (kognitív rendszerek), tudását rendszerek és a tudás mérnöki, elméleti és alkalmazott robotika, drone-szabályozás és feldolgozása adatfolyamot herék (UAV - pilóta nélküli önálló Vehicles), matematikai modellezése multi-ágens rendszerek, biológiailag inspirált multiágens számítástechnika, szuperszámítógépek technológiák és így tovább. Ők is széles lehetőségeket a részvétel a kutatási projektek, segély, a rövid távú és hosszú távú külföldi tartózkodás kutatás.

Diplomás profil:

PhD diplomások találnak munkát, mint a felső IT szakemberek mind a magán vállalatok és állami szervezetek. Képesek részt a fejlesztés a nyílt forráskódú szoftver platform, a vezető csapatok a fejlődő nagy szoftver projektek, készítheted tudásbázisok, hogy legyen tanácsadók a legújabb információs technológiák. Végül, de nem utolsósorban, akkor folytassák a tudományos karrier, mint a nyomozók az egyetemeken és nemzetközi kutatási központok.

Tanulmányi szervezet:

A tanulmányi program áll rendelkezésre a teljes munkaidős és részmunkaidős formában. Standard vizsgálat időtartama 3 év, a teljes munkaidőben forma és 5 év a részmunkaidős formában. A diákok a teljes munkaidőben űrlap lesz ösztöndíjat szerint a tényleges egyetemi szabályozás. Cserébe részt vesz oktatási feladatok Intézet Computer Science, akár 4 óra hetente.

A tanulmány követi egyéni tanulmányi tervet ellenőrzés alatt a hallgató felügyelő. Az egyéni tanulmányi terv célja, együttműködve a felügyelő és a hallgató, és jóvá kell hagynia a tudományos tanács a tanulmányi program. Az egyéni tanulmányi terv tartalmazza:

 • A doktori értekezés témája
 • A kurzusok listáját a hallgató, hogy adja át
 • egy listát a feladatokat és javaslatokat követő év tanulás (tudományos publikációk, konferencia és workshop részvétel stb)
 • leírását folyamatos ellenőrzése, az állam a készítmény a doktori értekezés

Az egyéni tanulmányi terv tartalmazza legalább 5 tanfolyamok által kötött vizsgák által végzett egy vizsga törvényszék. A hallgatók a teljes munkaidőben formában kell átadni a vizsgák az első két év tanulmányi, és a diákok a részmunkaidős formában kell átadni azokat az első három évben a tanulmány. A tanfolyamok autonóm rendszerek és angol nyelven Computer Science kötelező, a diák is látogatja a Seminarium minden félévben a study.1 Legalább négy tanfolyamok közül választják ki a listát a választható kurzusok szerint a téma a doktori értekezés.

Tartalom, körét és formáját az állam doktori szigorlat:

Az állam doktori szigorlat szerveződik, mint a tudományos vita a tagjelölt és ez magában foglalja a téma három alkalommal az egyéni tanulmányi terv megválasztani, hogy össze kell kapcsolni az értekezés témája és a vizsgák a hallgató letette. Hatálya a három tanfolyamok határozza meg a tényleges közzétett listáján témák az utolsó vizsgák, és részletesebben is a leírásokat ilyen tanfolyamok. A tanuló várhatóan bizonyítani egy orientáció elméleti számítógép-tudomány, a mesterséges intelligencia és a területén autonóm ügynökök és multiágens rendszerek.

Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus Faculty of Philosophy and Science, Silesian University in Opava »

This course is Campus based
Start Date
Május 2019
Duration
Price
560 CZK
470, - CZK on-line jelentkezési
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Május 2019
Jelentkezési határidő

Május 2019