Hivatalos Leírás

Az oktatói doktorátus egyedülálló lehetőséget nyújt a tapasztalt szakembereknek, hogy gyakorlati szempontból magasabb fokozatot szerezzenek. Az EdD a legtágabb értelemben vett oktatással foglalkozik az életkorban a korai évektől a felnőttkorig. Fontos minden oktatási környezetben, és a diákok a hagyományos oktatáson túlmutató háttérektől származnak, mint például a jótékonysági szektor, a börtön és a szociális munka.

Hallgassa meg a jelenlegi hallgatókat, Janine FitzGerald és Andrew Olvasd el:

Az érdekek egyenlőtlenségével, sokféleségével, fenntarthatóságával és befogadásával foglalkozó résztvevők (a társadalmi igazságosság körébe tartozó témák) sokat nyerhetnek a különböző háttérrel rendelkező társaik és oktatóik sokszínűségéből. Az EdD-hez társult mindenki elkötelezettséget vállal a társadalmi igazságosság fogalmával, amely alapja az oktatásban és az LSBU-nál szélesebb körű kutatásban játszott munkánk. Az egyetemi kutatóközpontok, az LSBU Doktori Akadémia és a mesterképző programok közötti szoros kapcsolat lehetõséget ad arra, hogy egy élõ és támogató tanulási közösségen belül együtt dolgozzanak hasonló gondolkodású, kutató-aktív társaikkal.

Az előzetes ismeretek akkreditációjának lehetőségei megfelelő hátterű résztvevők rendelkezésére állnak, beleértve a jelentős kiadványokat, a posztgraduális oktatást és a kutatási tapasztalatot, és ezt megvitatni kell a felvételi tutorral, aki kérésre megmagyarázza az APEL folyamatait is.


Kulcsfolyamos információk - mód szerint rendezve

Mód


modulok

1. év

  • Mi az oktatás?
  • Elméleti kritikai kérdések az oktatásban való változás és fejlődés területén

2. év

  • Az oktatási változások és fejlesztések kritikus kérdéseinek kutatása
  • Kérdések és ellentmondások a kutatásban

3. évtől kezdődően

  • Független kutatás és disszertáció


A foglalkoztathatóság

Az Egyesült Királyság felsőoktatási intézménye egyre inkább követeli a doktori szintű képesítéseket, és az Egyesült Királyság doktora általában előnyben részesül. Azok a résztvevők, akik szeretnének elérni előmenetelt, vagy kutatói pályafutást vagy felsőoktatási pozíciókat dolgoznak ki, a doktori fokozat előnyeit élvezik. Az útközben történő közzétételre való lehetőség beépül az EdD programba. A referált folyóiratokban való publikáció különösen fontos azoknak a résztvevőknek, akik az akadémiai karrierjüket szeretnék fejleszteni.

Mi vagyunk az Év Egyetem Graduális Foglalkoztatásért - A Times és a Sunday Times Good University Guide 2018.

Az LSBU-nál sikeres pályafutást szeretnénk létrehozni. A tanulmányai alatt - és két évvel a diplomás után - hozzáférhet a foglalkoztathatósági szolgáltatásunkhoz, amely magában foglalja:

  • Egy online fórumon, ahol széles körű elhelyezéseket láthatsz: részmunkaidős, teljes munkaidős vagy önkéntes. Lehetőséged van a Job Shop tanácsadók megtekintésére, akik mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek a keresés következő lépésében.
  • Karrier-teremünk csoportos workshopokat kínál önéletrajzok, interjútechnikák és munkatapasztalatok megtalálásában, valamint rendszeres prezentációkat a munkáltatók között számos ágazatban.

Diákvállalatunk csapata segít Önnek a saját vállalkozás megkezdésében és értékes vállalkozói készségek fejlesztésében.

elhelyezések

Mivel az EDD gyakorlati alapú doktori fokozat, elengedhetetlen a munkahelyhez való folyamatos hozzáférés (például önkéntes munka és önfoglalkoztatás) valamilyen formája.

Tanítás és tanulás

A korszerű virtuális tanulási környezetet a Moodle-on keresztül kihasználhatja, és aktívan ösztönözheti az egyetemek széles körű támogatási szolgáltatásainak kihasználására. A tapasztalt, releváns felügyeleti csoporthoz való hozzáférés beépül a kutatási és a disszertációs fázisba.


Belépési követelmények

A kurzus elsősorban olyan mesterképzésűek számára készült, akik széles körű oktatási háttérrel rendelkeznek (beleértve az LSBU MA oktatást vagy az MSc oktatást a fenntarthatóságért), valamint az oktatói és tanulói érdeklődésre számot tartó egyetemi oktatóknak, valamint a kapcsolódó területeken dolgozó más szakembereknek.

Az összes modul megváltoztatható az egyetemen, és eltérhet a tanulmányaid során kínált moduloktól.

Program oktatási nyelve:
Angol

20 további kurzus London South Bank University »

Utoljára frissítve June 11, 2018
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
jan. 2020
Duration
5 Év
Részidős oktatás
Price
4,350 GBP
1. év részidős UK / EU díj: 4350 £; 1. év részidős Nemzetközi díj: 6562,5 £
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date