Hivatalos Leírás

A Társadalomtudományi Doktori Program hallgatói a Közigazgatási Tudományok doktora, D.Sc. (Adminisztrátori), fokozatot vagy doktori címet kommunikációs tanulmányokban.

A program interdiszciplináris, és célja a doktori szintű szakértők és független kutatók kiképzése pozíciókra, különösen a közszférában, de a magánszférában és a társadalom egyéb szereplőinek is.

A program tudományos erőforrásai az Adminisztratív Tudományok Egysége fő tantárgyak kutatási területei. A program tartalmát a programcsoportok határozzák meg. A fő témák a regionális tanulmányok, a közigazgatás, a közjog, a szociális és egészségügyi menedzsment, valamint a kommunikációs tanulmányok.

Az alanyok fókuszpontjai

  • a regionális fejlődés és a gazdaság
  • az állami menedzsment és az etika tanulmányozása: az etikus menedzsment és a problémák azonosítása, a jó irányítás és a vezetés
  • a kormányzás és az alapvető jogok megváltoztatása
  • a szociális és egészségügyi szolgáltatások és rendszerek tanulmányozása: az állampolgárok részvétele, irányítása és összetett problémák kezelése
  • kommunikációs tanulmányok

A program tanulmányai több elemből állnak, mint például a kutatási terület elméleti hátterének mélyreható oktatása, kutatási módszerek, etika és a kutatási munka módszertana. További cél az, hogy olyan diákokat is bevonjanak, amelyek felkészítik a diákokat az aktív életre. A szándék továbbá a legfrissebb tudományos ismeretek felhasználása. A doktori program országos és nemzetközileg hálózatba kapcsolt. A kutatók szemináriumokat szerveznek és aktívan részt vesznek a nemzetközi szemináriumokon és a kortárs nyilvános vitán.

A program vezetője Seija Virkkala professzor.

Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus University of Vaasa »

Utoljára frissítve November 7, 2018
This course is Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
jan. 2020
Duration
4 Év
Nappali
Deadline
Kérj Információt
okt. 31, 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő
okt. 31, 2019

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
okt. 31, 2019
End Date