Hivatalos Leírás

A Doktori Iskola (DMA) program a James Madison University Zenei Iskolájában kínált legfejlettebb tanfolyam. A programot úgy tervezték, hogy a diplomát a felsőoktatásban piacképesebbé tegye, hangsúlyozva a pedagógiát és az irodalmat, valamint a fejlett teljesítményt vagy a készségeket. A program olyan pályázókra törekszik, akik képesek a legmagasabb szintű teljesítményre és teljesítményre és a tanításra.

A hároméves diploma 60-72 órás kreditet igényel, beleértve az alapvető és a koncentrációs követelményeket is. Kétéves tartózkodási követelmény van. A diploma harmadik évében a DMA hallgatóknak átfogó írásbeli és szóbeli vizsgákat kell lefolytatniuk.

A kínált fokozatok

Zeneművészeti doktor (DMA)

koncentrációk

 • Vezető
 • Teljesítmény
  • Sárgaréz terület
  • Ütőterület
  • Zongora terület
  • String terület
  • Vocal Area
  • Woodwind terület

Keress DMA-t a JMU-nál

Olyan jelölteket keresünk, akiknek lehetőségük van a legmagasabb szintű teljesítmény elérésére a teljesítés és a tanítás terén.

Képzési célok

A DMA-programból (a teljesítmény, a pedagógia és az irodalom, illetve a vezetés, a pedagógia és az irodalom koncentrációival) végzett hallgatók:

Előadás, pedagógia és irodalom:

 1. demonstrálja a zenei és technikai mesterképzés alkalmazását a korszerű repertoár teljesítésével a hallgató szakterületén (instrumentális vagy hang).
 2. hatékony pedagógiai oktatás létrehozása és megvalósítása.
 3. elemzi a diákok szakterületén (hangszeres vagy hang) a standard szóló, kamara és együttes repertoárját.
 4. hatékonyan kommunikálni a zenével az a) írás és b) beszéd révén.

Vezetés, pedagógia és irodalom:

 1. demonstrálja a zenei és fizikai vezetői készségek alkalmazását a hallgatói szakterületen (instrumentális vagy énekes) fejlett repertoár teljesítésén keresztül.
 2. a hallgató szakterületén reprezentatív repertoár előkészítése révén (műszeres vagy énekes) hatékony próbamódszert mutat.
 3. hatékony pedagógiai oktatás létrehozása és megvalósítása.
 4. megfogalmazza a zene művészi és formális felépítésére vonatkozó fejlett betekintést a hallgatók szakterületén végzett pontszámértékeléssel.
 5. hatékonyan kommunikálni a zenével az a) írás és b) beszéd révén.

jelentkezési követelmények

Jelentkezési határidő

 • Az alkalmazás két részből álló folyamat. A pályázóknak alkalmazniuk kell a Graduate School-ot és a Getacceptd-et.
 • A kérelem nyitva lesz szeptember 1-jén és március 30-án a határidő.

Program kezdődik

 • Esik

Átiratok

 • Az összes másodlagos intézményből származó nem hivatalos átiratot az Ön elektronikus alkalmazásával kell feltölteni, és a tanszéki felvételi felülvizsgálat céljából felhasználható. Ha felajánlja a beutazást , akkor a rendezvényt a JMU Graduate School-nak kell benyújtania, és minden olyan intézmény hivatalos átiratát kell benyújtania, amelyből a diplomát elnyerték. Az átiratokat hivatalosnak tekintik, ha azokat közvetlenül a kibocsátó intézménytől küldik a JMU-nak.

A program szükséges

A fokozatnak legalább kilencven (90) kreditórát kell teljesítenie, beleértve a következőket:

 • 18 - 24 órás Alkalmazott Oktatás (ha 18-at veszünk, 6 jóváhagyott);
 • 22 óra irodalom, elemzés és tematikus szemináriumok;
 • 18 órás preambulumbekezdések, dokumentumok és kutatási módszerek;
 • 6 óra pedagógia; és
 • 20 órás területspecifikus tanfolyamok.
 • A program során a kivételesen képzett diákok akár 30 kreditórát is kereshetnek vizsgával és / vagy átadással. Az összes tanfolyam és három preambulumbekezdés befejezése után a DMA diákoknak átfogó írásbeli és szóbeli vizsgákat kell lefolytatniuk.

Tesztkövetelmények

 • A meghallgatás a GRE helyett van. TOEFL 88 internetalapú (570 papíralapú)

Belépő vizsgák

 • Az órák első hetét megelőzően minden pályázónak be kell vennie a JMU Zenei Iskola diagnosztikai vizsgáit zenei előzményekben, írásbeli elméletben és a fül képzésben. Az eredményeket elhelyezésre és tanácsadásra használják. A közvetlenül az ilyen vizsgálatokhoz kapcsolódó területeken az asszisztensi pályázóknak szükségük lehet arra, hogy az asszisztensi munkát megelőzően vegyék be őket. A hiányosságok kiküszöbölése szükséges a diploma megszerzése előtt.

Asszisztensek

 • A végzős képzés fő forrása az iskola által odaítélt asszisztensi tevékenység. Az oktatási asszisztensi pályázatokat évente verseny alapján ítélik oda. A James Madison University DMA-fokozatának pedagógiai jellegének megfelelően minden doktori asszisztencia számos felügyelt tanítási tapasztalatot foglal magában; az osztályok tanárainak segítése és / vagy egy osztály tanításáért, az alkalmazott órák (előadóművészek) tanításáért és az együttesek vezetéséért (vezetők számára). Az ösztöndíjak mellett az asszisztensi tanítási díjat is tartalmaz. Teljes vagy részleges asszisztensi munkát nyújthatnak. A teljes asszisztensek évente 24 kreditet fizetnek, és évente mintegy 14 800 ösztöndíjat kapnak. ”

A Graduate Application két részből áll, a Graduate School Application és a School of Music Application (győződjön meg róla, hogy ne hagyja ki egyik lépést sem!):

 1. A Graduate School alkalmazás egy pályázati űrlapot tartalmaz, melynek díja 60 dollár. Ha Ön nemzetközi pályázó, kérjük, kövesse a Graduate School weboldalán található linkeket az Ön által kért további dokumentumokhoz. Kattintson ide, hogy jelentkezzen a Graduate School-ba.
 2. A Zenei Iskola alkalmazás az alábbi dokumentumokból és az Acceptden keresztül benyújtott előzetes szűrésből áll, amelyhez 30 dolláros díj tartozik hozzá:
  • Curriculum Vitae vagy Résumé (beleértve az alkalmazott és vezető pályázók repertoárlistáját).
  • Az oktatási és szakmai célok 3-4 oldalas írásbeli nyilatkozata és a program iránti érdeklődés.
  • Nem hivatalos átiratok. Ne feledje, hogy a Graduate School nem igényel hivatalos átiratokat, ha azokat már nem fogadta el a Music School. Ha Ön nemzetközi pályázó, és nem hivatalos hitelesítési és nem hivatalos TOEFL-pontszámokkal rendelkezik, mint pl.
  • Előzetes meghallgatás videofelvétel (MM és DMA vezetéshez és teljesítményhez) VAGY a mintakészítmények portfóliója (csak MM kompozíciók esetében) VAGY tanítási meghallgatás videó (csak az MM zenei oktatásban). Az előzetes szűrési követelményekkel kapcsolatos információkért kérjük, válassza ki a területet / eszközt az "Alkalmazás indítása" részben. Az alkalmazás megkezdése előtt felülvizsgálhatja a követelményeket. Ha a készülék nem szerepel a legördülő menüben, kérjük, forduljon a Zeneművészeti Iskolához, és lépjen kapcsolatba a tanszék tagjával. JMU honlap Megjegyzés: A zenei oktatásban részt vevő pályázóknak, akik nem rendelkeznek egyetemi diplomával a NASM által jóváhagyott intézményben, video-meghallgatást kell benyújtaniuk az alkalmazott eszközről.
  • Valamennyi pályázót felkérik, hogy adja meg a három személy nevét és e-mail címét, akitől felkérünk , hogy bizalmas ajánlási leveleket írjunk. A zeneoktatási pályázóknak legalább egy felügyelőnek / pedagógusnak kell lennie, aki tanításban látta őket (például egy középiskolai vezető). Más ajánlóknak olyan szakembereknek kell lenniük, akik ismerik az Ön munkáját, például az alkalmazott tanár vagy más főiskolai tanárok.
Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus James Madison University »

Utoljára frissítve May 7, 2019
This course is Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
1,184 USD
Végzős oktatás (kreditóránként): Virginia Resident - 452 USD; Nem Virginia rezidens - 1184 dollár
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019