Keystone logo
Írország

A legjobb egyetemek számára PHD Programok ban ben Írország 2023

Intézmények száma: 79
  • Cork, Írország

  A kiváló oktatás és a kutatás vezető egyeteme. Világszerte* az egyetemek legjobb 1,1%-ában, Európában pedig az első helyen szerepel az IMPACT* tekintetében. Biztonságos, barátságos és az egyetlen angol anyanyelvű ország az EU-ban. 2 éves „start back” munkavállalási vízum az EU-n kívüli diákok számára, és csodálatos munkalehetőségek mindenkinek!

  • Limerick, Írország

  A University of Limerick egy jellegzetes, úttörő és összekapcsolt egyetem, amely a jövőt formálja azáltal, hogy az embereket oktatja és felhatalmazza a holnap valódi kihívásainak való megfelelésre.

  • Dublin, Írország

  Annyi oka van annak, hogy egy nemzetközi mesterhallgató Írországban és a University College Dublin (UCD) szeretne tanulni. Írország ideális célpont egy nemzetközi diák számára, aki világszínvonalú oktatást szeretne egy progresszív, innovatív országban, ígéretes karrierlehetőségekkel. Ideális azoknak a diákoknak is, akiket lenyűgöző táj, gyönyörű tengerparti és hegyi séták, ősi kultúra és építészet érdekel.

  • Dublin, Írország

  Az Independent College tökéletes helyen van a dublini diákélethez: a város kellős közepén vagyunk, kulturális, tudományos és szabadidős látnivalókkal körülvéve. Az Independent College elsődleges célja, hogy hallgatóinkat olyan tanulási programokon keresztül vigye át, amelyek relevánsak, örökre veletek maradnak, a jövőbeni sikerek alapjait képezik, és olyan képesítéseket eredményeznek, amelyek az Ön által választott területen nagy tiszteletnek örvendenek. Befejezése után a különböző tudományterületeken szerzett egyetemi, posztgraduális vagy szakmai kitüntetéseit bárhová is mész, Írországban és a tengerentúlon egyaránt elismerik. Célközpontú, karrierorientált főiskola vagyunk. Büszkék vagyunk személyre szabott oktatásunkra, amelyet magasan képzett és barátságos oktatók biztosítanak a legmagasabb akadémiai szabványoknak megfelelő interaktív tanulási környezetben.

  • Perth, Egyesült Királyság
  • Shetland, Egyesült Királyság
  • + 11 több

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Grand Canal Dock, Írország
  • Dublin, Írország

  Az 1990 -ben alapított Pulse College a legmagasabb színvonalú professzionális képzést nyújt audio, zene, film, játék és animáció területén. A Pulse tapasztalt dolgozó szakemberek által tervezett és tartott kurzusokkal a professzionális ipari képzések élvonalában van. A főiskola nemzetközileg elismert a világszínvonalú létesítmények, a képzési programok színvonala és a diplomások minősége miatt.

  • Manchester, Egyesült Királyság
  • Budapest, Magyarország
  • + 62 több

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Wexford, Írország

  A Chevron Training az akkreditált tovább- és felsőoktatási képzések vezető szolgáltatója az egészségügy, valamint a korai évek gondozása és az oktatás területén. Szakterületünk az online gyermekgondozási és egészségügyi tanfolyamok lebonyolítása, amelyek a tanulók igényeihez igazodnak.

  • Dublin, Írország

  Az National Institute for Bioprocessing Research and Training (NIBRT) a bioprocesszorral kapcsolatos képzés és kutatás globális kiválósági központja. A NIBRT egy új, világszínvonalú létesítményben található Dublinban, Írországban. Ezt a létesítményt arra tervezték, hogy szorosan megismételje a modern biofeldolgozó üzemet a korszerű berendezésekkel.

  • Thomas Street, Írország

  A National College of Art and Design egyedülálló helyet foglal el Írországban a művészeti és formatervezési oktatásban, a legszélesebb körű művészeti és formatervezési diplomát kínálja alap- és posztgraduális szinten. A legfontosabb ír művészek, tervezők és művészeti tanárok közül sokan tanultak vagy tanítottak a Főiskolán. Régóta Írország központi és legfontosabb művészeti és formatervezési oktatási intézménye.

  • Dromthacker, Írország

  A Institute of Technology Tralee (IT Tralee) 1977-ben hozták létre a Tralee Regionális Műszaki Főiskolaként, majd 1992-ben a Tralee Műszaki Intézet lett. Az Intézet jelenleg 3500 teljes és részmunkaidős hallgatóval rendelkezik, 350 alkalmazottat foglalkoztat, és évente mintegy 60 millió EUR pénzügyi hozzájárulást nyújt a helyi gazdaság számára.

  • Dublin, Írország

  Warnborough College (Írország) egy független főiskola, amely távoktatással kínál képesítéseket. Írországban alapították 1997-ben, de gyökerei Oxfordba nyúlnak vissza, ahol Warnborough College (Egyesült Királyság). Ma a Warnborough márkanév alatt két független főiskola működik, amelyek egyedülálló tanulási lehetőségeket kínálnak a környező hallgatók széles körének. a világ.

  • Galway, Írország

  Az 1849-ben alapított National University Of Ireland (NUI) Galway School of Law innovatív jogi oktatást nyújt egy dinamikus iskolában, amelynek feladata a hatásos, magas színvonalú jogi kutatás. 800 egyetemi és posztgraduális hallgatóval, több mint 40 alkalmazottal, számos egyetemi és posztgraduális programmal, valamint izgalmas klinikai jogi oktatási lehetőségekkel az iskola hangsúlyozza a hallgató-központú, kutatásvezérelt oktatást támogató és intellektuálisan kihívást jelentő környezetben.

  • Dublin 2, Írország

  Üdvözöljük a Trinity College Dublin The Loyola Institute , amely a teológiai oktatással és kutatással foglalkozik a kiterjedt katolikus hagyomány szerint. Központi gondunk az a kreatív kereszteződés, ahol a teológia, az egyház és a társadalom találkoznak. A teológia lenyűgöző és létfontosságú téma.

  • Dublin, Írország

  Európa egyik leghosszabb ideje működő egészségügyi és táplálkozási főiskolájaként kizárólag a táplálkozással, az életmódkezeléssel és az edzéssel kapcsolatos oktatásra és képzésre összpontosítunk - ez a szenvedélyünk, és azt akarjuk, hogy a tiéd is legyen. Szereted a táplálkozást és az egészséget? Csapatunk segít abban, hogy szenvedélyét izgalmas, rugalmas és kifizetődő karrierré alakítsa.