Keystone logo
Ausztrália

A legjobb egyetemek számára PHD Programok ban ben Ausztrália 2023

Intézmények száma: 270
  • Camperdown, Ausztrália

  Készüljön fel az egyetemi tanulmányok online megkezdésére. Az útmutatóktól kezdve a tanulmányi hely beállításán át az online klubokig és programokig mindent megtalálsz, amire szükséged van ahhoz, hogy közösségi, támogatott és kapcsolatban maradjon az egyetemi közösséggel, miközben otthonról tanulsz.

  • Camperdown, Ausztrália

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • New York, Amerikai Egyesült Államok
  • London, Egyesült Királyság
  • + 5 több

  Az eredeti grafikai tervezés Bootcamp. Tanuljon Shillingtonnál online vagy az egyetemen New Yorkban, Londonban, Manchesterben, Sydneyben, Melbourne-ben vagy Brisbane-ben. Tapasztalat nem szükséges. A tervezési oktatás innovatív megközelítése azt jelenti, hogy a hallgatók lenyűgöző, díjnyertes eredményeket érnek el mindössze 3 hónapos teljes munkaidőben vagy 9 hónapos részmunkaidőben. Tehetséges tanárok biztosítják, hogy több időt töltsön azzal, amit szeret, a valódi és releváns készségekkel, amelyeket elsajátít – a tervezési elmélettől, a tipográfiától és a csomagolástól a mobilalkalmazások tervezéséig és a felhasználói élményig (UX). Végezzen diplomát egy kifinomult portfólióval, amely bemutatja legjobb munkáját, és készen áll kreatív karrierjének beindítására.

  • Joondalup, Ausztrália
  • Mount Lawley, Ausztrália
  • + 1 több

  Az Edith Cowan Egyetem kiemelkedő hírnevet szerzett oktatásunk minősége és hallgatói tapasztalata miatt. Az ECU-nál az integritás, a tisztelet, a racionális vizsgálat, a személyes kiválóság és a bátorság értékeink vezérelnek bennünket. Büszkék vagyunk arra, hogy az egyik legjobb diákélményt biztosítjuk Ausztráliában. Ez azt jelenti, hogy végzett hallgatóink, az Ön diáktársai, magasra értékeltek minket olyan dolgokért, mint a tanítás minősége, a készségfejlesztés és a hallgatói támogatás. Olyan dolgok, amelyeket igazán értékelni fogsz, ha úgy döntesz, hogy itt tanulsz. A több mint 30 000 diákkal rendelkező nemzetközi hallgatók a több mint 100 különböző ország hallgatóinak több mint 18%-át teszik ki.

  • Sydney, Ausztrália

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Brisbane, Ausztrália
  • Kelvin Grove, Ausztrália

  A QUT egy fiatal egyetem, globális kitekintéssel. Ambiciózusak vagyunk, és készen állunk arra, hogy a jövőre összpontosító törekvésekkel új kihívások elé nézzünk. Arra törekszünk, hogy diákjainkat összekapcsoljuk a való világgal gyakorlatias gyakorlati tanulás révén, amely felkészíti végzőseinket a holnap és a jövő karrierjére.

  • Surry Hills, Ausztrália

  Az Academy of Music And Performing Arts (AMPA) Ausztrália egyik vezető felsőfokú előadóművészeti oktatási intézménye. A fiatal művészeket több mint 20 éve oktató és inspiráló AMPA továbbra is elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb színvonalú egyetemi és posztgraduális diplomákat biztosítson az előadóművészetre összpontosítva, beleértve a kortárs, jazz- és klasszikus zenét, valamint a táncelőadásokat (modern, balett, jazz, kortárs és hip-hop). ), zenei színház, zeneszerzés/zenei produkció és művészeti menedzsment.

  • Perth, Ausztrália
  • Melbourne, Ausztrália
  • + 1 több

  Az Engineering Institute of Technology (EIT) kiemelt célja a kiemelkedő gyakorlati mérnöki és technológiai oktatás biztosítása; a diplomáktól a mesterképzésekig. A világ minden tájáról érkeznek a legjobb mérnöki előadók és oktatók, akik kiterjedt valódi mérnöki tapasztalattal rendelkeznek az iparágban. A tanulás személyes órákon, valamint szinkron, online (eLearning) technológiákon keresztül történik.

  • Prahran, Ausztrália

  A Ducere Global Business School elismert vezető szerepet tölt be az egyetemek és a vállalatok közötti együttműködések terén, olyan diplomák tervezésében és nyújtásában, amelyeknek valódi karrierje van. Partnerek vagyunk 4 kontinens nagy egyetemeivel, globális nagyvállalatokkal, kormányzati szervekkel és civil szervezetekkel, valamint tagja vagyunk az AACSB-nek, a Clinton Alapítványnak, az Egyesült Nemzetek Szervezetének és különféle globális kamaráknak, hogy biztosítsuk programjaink aktuális, releváns és iparági vonatkozásait . Küldetésünk az üzleti élet és a jótékonykodás egyaránt. A Ducere több millió dollár értékben finanszírozta és támogatta a Ducere Alapítvány tevékenységét 27 afrikai országban.

  • Mitcham, Ausztrália

  A Felnőttképzési Főiskola regisztrált képzési szervezetként (RTO) alakult 2009-ben, és az eredményekre összpontosító, gyakorlati képzési megoldások iránti elkötelezettségünk révén, páratlan támogatással és rugalmassággal valós változásokat értünk el az elmúlt években 10 év. A Felnőttképzési Főiskola elképzelései középpontjában az áll, hogy valódi eredményeket hozzunk létre a diákok számára. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy személyre szabott tanulási utakkal, vonzó és az iparág szempontjából releváns tananyagtartalommal, extra tanulmányi erőforrásokkal és eszközökkel segítjük a hallgatókat céljaik elérésében. Korlátlan mentorálást és támogatást kaphat tapasztalt szakemberektől. Hiszünk a változásban.

  • Melbourne, Ausztrália

  Üdvözöljük az RGIT Australia, Ausztrália egyik vezető szakképzési és szakképzési intézményében. Az ausztráliai RGIT-nél diákjaink az elsődlegesek, és büszkék vagyunk az eredményeikre. Alapvető célunk, hogy a hallgatók számára olyan környezetet biztosítsunk, amely lehetővé teszi számukra, hogy teljes mértékben kihasználják lehetőségeiket.

  • Melbourne, Ausztrália

  Brighton Institute Of Technology (BIT) vezetői és munkatársai szeretettel üdvözlik minden új és visszatérő hallgatót. A BIT országosan elismert és teljesen akkreditált kurzusok széles skáláját kínálja, amelyek készségeket és tudást nyújtanak a hallgatóknak a munkaerőpiacra vagy a továbbtanuláshoz Pathways

  • Ipswich, Ausztrália

  Ashley Institute of Training (ASH) RTO 20749 egy regisztrált képzési szervezet, amelyet országosan elismert képzés és képesítések nyújtására engedélyeztek.

  • Kangaroo Point, Ausztrália

  A Shafston 25 éve működik, diákokat oktat angol nyelven és szakképzésben egyaránt. Az 1996-os alapítás óta több mint 120 000 hallgató tanul Shafstonban, több mint 100 országból. Az iskola számos elismerést kapott, többek között a Ryugaku Journal által 2013-ban, 2014-ben és 2019-ben Ausztráliában az első számú angol iskolának minősítették.

  • Croydon, Ausztrália

  Az SMBC akadémiai tanterve a Biblián alapszik, és telített benne - Isten ihletett szavával. Az SMBC-n folytatott tanulmányok mély és szisztematikus megértést nyújtanak a Bibliáról, annak teológiájáról és alkalmazásáról az élet minden területén.