Keystone logo
Ecuador

A legjobb egyetemek számára PHD Programok ban ben Ecuador 2023

Intézmények száma: 9
  • Ecuador, Ecuador

  Az Universidad San Francisco de Quito USFQ Ecuador vezető egyeteme, a QS World University Rankings rangsorában Ecuador 1. helyén, Latin-Amerikában pedig 51. helyen áll. Aktív akadémiai közösség vagyunk, amely szabadgondolkodó, innovatív és kreatív vezetők oktatására és fejlesztésére törekszik. Liberal Arts, magán, non-profit akadémiai intézmény vagyunk. Az USFQ a közösség oktatására, kutatására és szolgálatára összpontosít a Liberal Arts filozófián keresztül, integrálva társadalmunk összes érdekeltjét. Több mint 8000 diák jelenti az Universidad San Francisco de Quito USFQ létfontosságú tengelyét, ahol Ecuador minden régiójából és nemzetiségéből érkeznek emberek, valamint nemzetközi cserediákok. Az USFQ évente több mint 4000 akadémiai kurzust és több mint 50 szakot kínál a Liberal Arts rendszerben.

  • Quito, Ecuador

  Az IMF Akadémiai Intézet a posztgraduális képzés nemzetközi referenciája, több mint 125 000 hallgatóval és 5000 céggel alakult 20 év alatt. Szolgáltatásainak minőségét és presztízsét olyan szervezetek támogatják, mint a The Association to Advance Collegiate School of Business (AACSB), a The Association of MBAs (AMBA) és az EFQM +500 pecsét.

  • Monterrey, Mexikó
  • Buenavista, Mexikó
  • + 36 több

  A Tecnológico de Monterrey egy magán, nonprofit, független intézmény, amely nem áll kapcsolatban politikai és vallási pártokkal. 1943 -ban alapították Eugenio Garza Sada mexikói üzletember elképzelésének köszönhetően. 31 egyetemmel, 21 székhellyel és nemzetközi összekötő irodával rendelkezik. Célja a vállalkozó szellemű, emberi érzékkel és magas szintű versenyképességgel rendelkező vezetők képzése.

  • Los Vergeles, Ecuador

  A State University of Milagro , összhangban a Milagro, a régió és az ország társadalma iránti szolgálat iránti elkötelezettségével, megmutatja intézményi potenciálját, amelyet az egyetem alapvető funkcióiból strukturálva tekintenek a lényegére. A tudományos élet gyakorlásának alapvető műveleteként értelmezett oktatást egy olyan emberi csapat támogatja, amely képzettséggel és hivatással rendelkezik ahhoz, hogy vállalja a kritikus tudatossággal és szociális érzékkel rendelkező emberek képzésének kihívását. A kutatást, az ismeretek előállítását és az ország problémáinak megoldását tudományos projektek, indexált kiadványok, nemzeti és nemzetközi cikkek, valamint tudományos folyóiratok fejlesztése bizonyítja. A közösséggel való kapcsolat alatt a technológia átadását és az ismeretek alkalmazását értjük a társadalom problémáinak hatékony megoldásában.

  • Guayaquil, Ecuador

  Az Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil elkötelezett amellett, hogy kiválósági oktatást nyújtson, elősegítse a képző-alkalmazott kutatásokat, és számos tudományterületen fejlessze vezetőit. Azoknak a hallgatóknak, akik szeretnék megvizsgálni az ország és az üzleti világ problémás struktúráit, az Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil páratlan élményt kínál kutatási irányaink révén.

  • Loja, Ecuador

  A Loja Magán Műszaki Egyetemet az Ecuadori Marista Szövetség (AME) alapította 1971. május 3-án, és az Ecuadori Állam elismerte a 646. végrehajtási rendelet alapján, amelyet az 1971. május 5-i 217. számú hivatalos nyilvántartásban tettek közzé. mint a Szentszék és Ecuador között ünnepelt "Modus Vivendi" oltalma alatt álló önálló jogi személy, figyelembe véve az egyház szervezeti és kormányzati normáit. Az egyetem mentora és első kancellárja a marista testvér, Santiago Fernández García, az UTPL első rektora pedig Alejo Valdivieso mérnök volt, akit 1971. október 3-án neveztek ki az egyetem fő hatóságának. Az UTPL autonóm intézmény , társadalmi és közcéllal, amely tudományos-közigazgatási szabadsággal ruházza fel, fejleszti a kutatásokat, és részt vesz az ország fejlesztési terveiben. Úttörő szerepet játszik a távoktatás módozataiban 1976 óta, megnyitva a lehetőséget a minőségi felsőoktatásba való bejutáshoz. 1997-ben a lojai egyházmegye átadta a Megváltó Krisztus Intézetnek, a Misszionáriusoknak és az Ideológiai Misszionáriusoknak az Egyetem vezetését, hogy teljes autonómiával és az idente karizmával összhangban vezessék azt.

  • Valencia, Spanyolország
  • Barcelona, Spanyolország
  • + 4 több

  A vertikálisan integrált vállalkozáshoz egy műszaki egyetem egy online tantermi és audiovizuális tanítás. Keresztül a számítógép képernyőjén, és bárhol a világon, / osztályban a diákok kaphatnak valós idejű interaktív videokonferencia, hogy a legjobb nemzetközi szakértők.

  • Brattleboro, Amerikai Egyesült Államok
  • Washington, DC, Amerikai Egyesült Államok
  • + 13 több

  A SIT Graduate Institute nemzetközi fókuszú mesterfokozatokat, bizonyítványokat és szakmai továbbképzési programokat kínál a konfliktusátalakítás, a nemzetközi oktatás, a fenntartható fejlődés és a TESOL területén. A SIT 1964 óta készíti fel a szakembereket, hogy sikeresek legyenek az interkulturális és nemzetközi környezetben.

  • Guayaquil, Ecuador

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...