Keystone logo
Fülöp-szigetek

A legjobb egyetemek számára PHD Programok ban ben Fülöp-szigetek 2024

Intézmények száma: 24
  • Danao City, Fülöp-szigetek

  Üdvözöljük az MCSM-ben! Örömmel osztjuk meg Önnel, miért választjuk a természetes orvostudomány, valamint a Tudomány Alapítvány tanulmányait. A néhai Dr. Ishak által 2008. júniusában Malacca történelmi államában épített és alapított Malacca College of Science and Management Főiskola Délkelet-Ázsia első kiegészítő gyógyászati főiskolája. Az első hallgatói csoport 2009 júliusában iratkozott be, és 50 olyan végzős hallgató látta meg őket, akik tanfolyamot vettek a Természettudományi Diploma felé.

  • Manila, Fülöp-szigetek

  National University vagyunk, egy dinamikus magánintézmény, amely elkötelezett a nemzetépítés iránt, amelyet nemzetközileg elismertek az oktatásban és a kutatásban. National University az alapvető értékektől vezérelve, kulturális örökségünk, a dinamikus filippinizmus jellemzi, elkötelezett a releváns, innovatív és elérhető minőségi oktatási és egyéb fejlesztési programok biztosítása mellett.

  • Pasig, Fülöp-szigetek

  A katolikus iskola, az egyház jobb karja Isten népének evangelizálásában, azzal a feladattal rendelkezik, hogy olyan keresztényt fejlesszen ki, aki nemcsak ismeri egyháza dogmáit és tanait, hanem életmódjává is teszi őket. Erősíti és erősíti kötelességtudatát és célját, a személyes, polgári és erkölcsi felelősségtudatot.

  • Naga, Fülöp-szigetek

  Ateneo de Naga University , az ország egyik kiemelkedő egyeteme kiváló oktatást és képzést nyújt, erőteljes kutatásokat folytat, és olyan közösségi szolgálatban vesz részt, amely végső soron átalakítja a társadalmat, különösen Bicolban. Kompetens, kreatív és elkötelezett oktatók, alkalmazottak, adminisztrátorok, integrált rendszerek és kiváló létesítmények révén lehetséges.

  • Quezon City, Fülöp-szigetek

  Ahhoz, hogy megértsük az Ateneo de Manila University lelkét - mi formálta és honnan jött, merre tart és hová vihet - elengedhetetlen a mottójának, a luxus Domino-ban vagy a „fény az Úrban” megértése. Szent Pál az efezusiakhoz írt levelétől kezdve (5: 8) ezek a szavak megragadják az életforma szellemét, amelyet Ateneo fiainak és lányainak tart, mivel Isten munkájához való legjobb hozzájárulásuk átalakítja a világot.

  • Ozamiz City, Fülöp-szigetek

  Több mint 8 évtizeddel ezelőtti megalapítása óta, a jezsuiták, a visszaemlékezők, a kolumbai misszionáriusok és a keresztény testvérek együttes ragyogásával és elkötelezettségével az egyetem továbbra is lelkiismeretes és élen jár vallási, történelmi szerepével és az ösztöndíj gazdag örökségével az előállításban és az oktatásban. a Misamis Occidental, a szomszédos városok és az öböl túloldalán kiváló és szolgáltatás-orientált fiatalok.

  • Quezon City, Fülöp-szigetek

  World Citi Colleges úgy gondolják, hogy oktatási elképzelése és küldetése kiemelt hivatást és szolgálatot jelent. Az oktatási kiválóság iránti elkötelezettségének köszönhető, hogy a holisztikus és szakmai oktatásban vezető szerepet töltsön be, amely alapjaiban keresztény, perspektivikusan nacionalista, tantervében kompetencia alapú és kutatás-vezérelt, tudományos szempontból hangsúlyos, globális és kulturális szempontból sokszínű. irányultság.

  • Manila, Fülöp-szigetek

  Míg a University of Santo Tomas megkülönbözteti Ázsia legrégebbi létező egyetemét, kora párosul a fülöp-szigeteki oktatásban betöltött elsőbbségével. Nemcsak az oktatás különböző területein elért elsőszámokkal büszkélkedhet.

  • Quezon City, Fülöp-szigetek

  Kalayaan College (KC) egy felsőoktatási magánintézmény, amelyet 2000-ben a Fülöp-szigeteki Egyetem (UP) professzora alapított a filippínó hallgatók és a tengerentúlon érdeklődő hallgatók minőségi felsőoktatása iránt. A KC 2001 júniusában nyílt meg eredeti helyén, a Marikina-i Riverbanks-ban. 2009 májusában a KC átköltözött jelenlegi helyére, a Manga Road sarkába, az Aurora Boulevard-ba, Quezon Citybe.

  • Dasmariñas, Fülöp-szigetek

  A National College of Science and Technology (NCST) az egyik vezető oktatási intézmény Dasmariñas City óriási mértékben növekvő helységében, Cavite-ban. Az NCST stratégiai elhelyezkedése miatt a Cavite-t választotta születési helyének, mivel számos, a technológián alapuló iparág és vállalat működik a tartomány különböző technoparkjaiban, amely tudatában van annak az intézményi elkötelezettségnek, hogy a CALABARZON fiataljait szolgálja.

  • 768, Fülöp-szigetek

  1946-ban Dr. Francisco T. Dalupan, id. Válaszul a filippínó ifjúságnak a második világháború befejezése utáni egyetemi oktatásra adott hangjára, megalapozta egyetemének nagy víziójának elsõ darabját - a Fülöp-szigeteki Kereskedelmi és Gazdasági Igazgatóságot. Ezt 1948-ban négy főiskola követte: a Liberális Művészetek, az Oktatás, a Fogászat és a Doktori Iskola.

  • Quezon City, Fülöp-szigetek

  De La Salle Araneta University (DLSAU) a De La Salle rendszer hetedik tagja és a Fülöp-szigetek legfiatalabb lasalliai egyeteme. Az 1946-ban Bulacanban Araneta Mezőgazdasági Intézetként létrehozott egyetemet 1947-ben Malabonba költöztették, és 1978-ban átnevezték a Gregorio Araneta Egyetemi Alapítványra.

  • Manila, Fülöp-szigetek

  A Vatel Manila a Nemzetközi Vendéglátás Menedzsment programot kínálja, és a Saint Benilde-i De La Salle-Főiskolában található. A Benilde olyan tanulási környezet, amely táplálja a hallgatókat érdeklődésük és szenvedélyeik kibontakoztatására, és képezi őket arra, hogy szakmailag kompetenssé váljanak a bevált iparágakban és a feltörekvő szakterületeken.

  • Boston, Amerikai Egyesült Államok
  • Mexico City, Mexikó
  • + 32 több

  Olyan környezetet teremtünk, ahol partneriskoláinknak esélye van arra, hogy erőteljes, személyes szinten kapcsolatba kerüljenek a tehetségekkel, és erősítsék meg a kapcsolatot magasan képzett jelöltekkel.

  • Makati, Fülöp-szigetek

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...