Keystone logo
Hollandia

A legjobb egyetemek számára PHD Programok ban ben Hollandia 2023

Intézmények száma: 109
  • Tilburg, Hollandia
  • Utrecht, Hollandia

  A TIAS School for Business and Society a Tilburgi Egyetem és az Eindhoveni Műszaki Egyetem vezetőképzési üzleti iskolája. Ez a hely olyan vezetőknek, szakembereknek és menedzsereknek, akik változtatni szeretnének, akárcsak Ön; hogy a legjobbat hozzák ki magukból, és hatást fejtsenek ki a szervezetükön belül és velük együtt.

  • Wageningen, Hollandia

  Az Élelmiszerjog és Szabályozási Ügyek specializációja a hollandiai Wageningeni Egyetem és Kutatás MSc Élelmiszerbiztonsági szakán belüli program. A program egyedülálló megközelítést kínál az élelmiszerjoghoz, mivel egyesíti a műszaki és jogi ismereteket a hallgatók karrierjének előmozdítása és az élelmiszer-rendszerek jövőbeli jogi változásaihoz való hozzájárulása érdekében. Különféle háttérrel rendelkező hallgatókat várunk, beleértve a jogi, társadalomtudományi és természettudományi háttérrel rendelkező hallgatókat is. A tanfolyamok között szerepel az EU és a nemzetközi élelmiszerjog, az összehasonlító élelmiszerjog, az élelmiszerrendszerek szabályozása és jogi átalakítása és még sok más! A műszaki és jogi ismeretek egyedülálló kombinációja olyan készségeket biztosít diákjainknak, amelyek versenyképessé teszik őket a mai munkaerőpiacon. Pályakezdőink különféle karrierutakat választanak, beleértve a tanácsadást, a kormányzati szervezeteket (például az EU-t, a WHO-t és a FAO-t), az élelmiszer-ellenőrzési szolgáltatásokat, az ügyvédi irodákat és a tudományos köröket.

  • Rotterdam, Hollandia
  • Bilbao, Spanyolország
  • + 5 több

  A European University of Post-Industrial Cities (UNIC) 2020-ban jött létre azzal a céllal, hogy befogadó oktatást kínáljon a hallgatók új generációja számára. A posztindusztriális városokban működő és az Európai Bizottság által finanszírozott 10 európai egyetem szövetsége kéz a kézben dolgozik a városi intézményekkel annak érdekében, hogy a városi kérdések minden tanuló számára hozzáférhető és befogadó módon beépüljenek az oktatásba és a kutatásba. A szövetség 2023-ban indítja el első közös mesterképzését, és olyan hallgatókat keres, akik előmozdítják városaik posztindusztriális átalakulását, és magasan képzett diplomásokká válnak olyan új tudományterületeken, amelyek megfelelnek a változó gazdaság igényeinek Európában és környékén. a világ.

  • Amsterdam, Hollandia
  • Breukelen, Hollandia

  A Nyenrode Business University-t, az egyetlen magánkutató (szintű) egyetemet Hollandiában, 1946-ban alapították olyan nemzetközi vállalatok kiemelkedő vezetői, mint a Philips, az AkZo Nobel és az Unilever. A Nyenrode alapértékei, mint a Vezetés, a Vállalkozás és a Felügyelet olyan ismeretekkel és készségekkel rendelkező vezetőket fejleszt ki, amelyek a holnap nemzetközi üzleti világában való sikerhez szükségesek. A Nyenrode intenzív akadémiai oktatást, valamint rövid és hosszabb távú programokat kínál üzleti, menedzsment, számviteli, kontrolling és adójog területén két egyetemi helyszínen, Amszterdamban és Breukelenben.

  • Breda, Hollandia

  A Breda Alkalmazott Tudományok Egyeteme egy közepes méretű, államilag finanszírozott felsőoktatási intézmény. Több mint 7000 holland és nemzetközi hallgató tanul intézetünkben mintegy 100 országból. Szakmai és akadémiai szintű alap- és mesterképzéseket kínálunk a játékok, a média, a szálloda, a létesítmény, a logisztika, az épített környezet, a turizmus, valamint a szabadidő és rendezvények területén.

  • Madrid, Spanyolország
  • Amsterdam, Hollandia
  • + 8 több

  Az IE University a legjobb nemzetközi egyetem Spanyolországban, campusokkal Madridban és Segoviában. A világ egyik vezető felsőoktatási intézményeként elismert IE olyan vezetőket formál, akik az innovációt és a változásokat ösztönzik a szervezetekben, olyan tanulási környezetet biztosítva, ahol a technológiák és a sokszínűség kulcsszerepet játszik a globális jövőkép, a vállalkozói gondolkodásmód és a humanista megközelítés előmozdításában.

  • Amsterdam, Hollandia

  Az Amsterdam Business School része a magas rangú Amszterdami Egyetemnek, és számos Executive programot kínál az üzleti és pénzügyek területén. A nemzetközi pénzügyek ügyvezető mestere háromszoros akkreditációval rendelkezik, és a 2021-es FT-rangsorban a 2. helyen áll. Amszterdam szívében található!

  • Haarlem, Hollandia

  Az együttműködésben létrehozott Haarlem Campus intézmény olyan innovatív tanítási és tanulási koncepciókat kínál a hallgatóknak, amelyek ösztönzik a szakmai és személyes fejlődést. A Haarlem Campus két tapasztalt felsőoktatási szószóló hozta létre. A németországi magánegyetemek vezető hálózata, az SRH Group és a Global School for Entrepreneurship elnevezésű Alkalmazott Tudományok Egyeteme, amely elősegíti az agilis, motiváló és innovatív tanulási kultúrát. Az oktatásban, kutatásban és a vállalkozói környezetben szerzett tudástranszferben szerzett több évtizedes tapasztalat optimalizált tudományos programokhoz vezetett, amelyek célja, hogy a lehető legjobb felkészülést kínálják a kívánt munkaterületre.

  • Amsterdam, Hollandia

  A globális perspektívát szem előtt tartó, kultúrák közötti oktatásnak szentelve segítjük a jövő vezetőit abban, hogy teljes potenciáljukat kiaknázhassák, a megfelelő programmal és útmutatásokkal minden lépésnél.

  • Amsterdam, Hollandia

  A VU Graduate Winter School egyhetes online kurzussorozatot kínál 2022. január 10. és 14. között. A téli program mesterszakos hallgatók, PhD-jelöltek és szakemberek számára elérhető. Legyen szó feltörekvő adatelemzőről, aki szenvedélyesen töri a számokat, egy készülőben lévő író vagy egy amatőr filozófus, aki éhes a nagy kérdések megválaszolására – van valami az Ön számára! Összesen 19 kurzus van, mindegyik egy-egy témát fed le nagy mélységben.

  • The Hague, Hollandia
  • Amsterdam, Hollandia

  A Horeca a szálloda (Ho) éttermi (Re) kávézó (Ca) rövidítése. A Horeca Academy a holland Horeca Academie alapította. A Horeca Academie oktatást és képzést kínál vendéglátóipari szakemberek számára. A holland Horeca Academie-t 2011-ben alapították. Szakácsok és vendéglátóipari szakemberek képzésére szakosodott. 2018-ban a Holland Horeca Academy elsőként vezette be Hollandiában a szakács angol nyelvű képzését. Ez a képzés különösen azoknak a Hollandiában élő embereknek szól, akik még nem ismerik elég jól a holland nyelvet. Így mindenki jó oktatásban részesülhet, és elsajátíthatja az európai főzési technikákat.

  • Amsterdam, Hollandia

  Több éves tapasztalatának és a részvényesek széles hálózatának köszönhetően az Inter College Business School kiválóan alkalmas gyakorlatorientált üzleti adminisztrációs program kínálatában – vállalkozók számára, vállalkozók által. Az Inter College Campus a régi városközpontban található. Az induló vállalkozások, vállalkozások és a kulturális örökség közelében található. Az amszterdami tanulás izgalmas plusz dimenziót jelent az Inter College tapasztalatához, és a több mint 200 BBA-programot követő hallgató gyakran a városban él, és tanulmányaikat olyan vállalkozásalapítással kombinálják, amelyről Amszterdam híres. Mindannyian a tehetségről és a határozottságról szólnak. Keményen dolgozni és nem feladni. Elesni és újra felkelni. Az Inter College hisz a tehetségben, és megfelelő eszközöket biztosít ahhoz, hogy ezt a tehetséget határozottsággá alakítsa.

  • Vlissingen, Hollandia
  • Middelburg, Hollandia

  HZ University of Applied Sciences Hollandia délnyugati részén található. Mintegy 4800 hazai és nemzetközi diákkal rendelkező kis egyetem vagyunk, személyes megközelítéssel. A HZ magas színvonalú tanulmányi programokat kínál. 2011 óta – tehát az elmúlt tizenegy évben – a HZ az első három holland multidiszciplináris alkalmazott tudományegyetem között van.

  • Stockholm, Svédország
  • Helsinki, Finnország
  • + 5 több

  Kettős diplomás programjaink a kiváló műszaki oktatást innovációs és vállalkozói képzéssel, valamint a vállalatoknál, iparági partnereknél és európai városokban végzett gyakorlatokkal ötvözik.

  • The Hague, Hollandia

  Ha egy alapképzési programot keres, akkor a megfelel? helyre jött a THUAS-n. Jelenleg több mint 65 alapképzési programunk van, amelyek típusa és hossza változik. Legtöbbjük négyéves program, bár néhányuk rövidebb is lehet hároméves tanulmányokra. Jelent?s számban tanítanak angolul. A legmegfelel?bb változat az Ön preferenciáitól és korábbi iskolai végzettségét?l függ. Utazásának végén kap egyetemi diplomát.