Keystone logo
Hongkong

A legjobb egyetemek számára PHD Programok ban ben Hongkong 2023

Intézmények száma: 51
  • Leicester, Egyesült Királyság
  • Hong Kong, Hongkong

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kowloon Tong, Hongkong

  A Hongkongi Városi Egyetem Idegtudományi Tanszékét 2019. július 1-jén hozták létre. Célunk, hogy úttörő kutatásokat végezzünk az idegrendszerrel kapcsolatban, és egy olyan kiemelkedő oktatási platformot hozzunk létre az idegtudományi képzés számára, amely felkészíti a végzősöket a jövő izgalmas és változatos pályafutására.

  • Hong Kong, Hongkong

  A University of Hong Kong, Ázsia Globális Egyeteme, nemzetközivé, innováción és interdiszciplinaritáson keresztül fejti ki hatását. A kutatás, a tanítás és tanulás, valamint a tudáscsere terén nyújtott kiválóság révén vonzza és táplálja a globális tudósokat. Globális jelenléte, regionális jelentősége és Kína többi részével való kapcsolata révén pozitív társadalmi hozzájárulást jelent.

  • Hung Hom, Hongkong

  Annak érdekében, hogy megbirkózzanak a logisztika gyors fejlődésével Hongkongban és a kínai anyaországban, valamint a tehetségek iránti növekvő keresletben, a Hong Kong Polytechnic University (PolyU) 2003. szeptember 1-jén hivatalosan is megalapította a Logisztikai Tanszéket, miután a korábbi Szállítási és Szállítási Tanszéket magába foglalta. Közlekedési Logisztika és a korábbi Menedzsment Tanszék egy része.

  • Causeway Bay, Hongkong
  • Seoul, Koreai Köztársaság
  • + 2 több

  Különös tekintettel Ázsiára, a Manchesteri Egyetem 1992 -ben nyitotta meg első nemzetközi központját Hongkongban, és csúcsminőségű menedzsment oktatást kínál a globális vezetőknek Kelet -Ázsiában, többek között Hongkongban, Japánban, Dél -Koreában, Tajvanon, Dél -Kínában és Makaóban közel 30 évig.

  • London, Egyesült Királyság
  • Birmingham, Egyesült Királyság
  • + 8 több

  2021 szeptemberétől fokozatosan bevezetik az ügyvédi képesítő vizsgát (SQE), hogy az új központosított módszer legyen az ügyvédi képesítés megszerzésére Angliában és Walesben. Ez végül felváltja a jelenlegi gyakorlati utat - a jogi gyakorlati tanfolyamot. Az SQE tanfolyamok, helyszínek és rugalmas tanulmányi lehetőségek széles választékával felkészítjük Önt az ügyvédi karrierre, valamint az SQE vizsga sikerére. Pályatámogatásunk mellett virtuális ügyvédi irodánkban fog dolgozni, szakértő oktatóinkkal együtt, és az SQE-n felüli ismereteket és készségeket fejleszt.

  • Hong Kong, Hongkong

  A City University of Hong Kong (CityU) a kutatás és a szakmai oktatás terén kiemelkedő globális egyetem. Az új Műszaki Főiskola létrehozása nem is jöhetett volna jobbkor. Öt év múlva a világ más lesz. A technológia soha nem látott ütemben fejlődik. Mint ilyen, a mi egyetemi felelősségünk, hogy hallgatóinkat olyan gondolkodásmóddal ruházzuk fel, amely inspirálja őket a továbbtanulásra. Az új kollégium nyolc fókuszált akadémiai részleggel rendelkezik. Együtt a mérnöki területek élénk spektrumát fedik le, és elősegítik az akadémiai szinergiát és kommunikációt a főiskolán belül.

  • Ma Liu Shui, Hongkong

  Az egykori kancellár, prof. Charles Kao, akit 1991-ben alapították, más néven „száloptika atyjának” és a fizikai Nobel-díjasnak nevezték el. A Műszaki Kar világ vezető szakértőkből áll, akik tudományágaik élvonalában vannak és elkötelezettek oktatási és kutatási kiválóság.

  • Hong Kong, Hongkong

  A Művészetek Kar elengedhetetlen része a hongkongi Baptista Egyetemnek, amely intézmény szilárdan elkötelezett amellett, hogy „Ázsia vezető szabadidős művészeti egyeteme a világ minden tájáról, és akadémiai kiválóságot biztosítson a gondoskodó, kreatív és globális kultúrában”.

  • Telegraph Bay, Hongkong

  Gyökereit egy évszázadra visszavezetve a Hongkongi Egyetem (HKU) ma büszkén áll Ázsia egyik vezető felsőoktatási intézménye. Ezzel a HKU Business School a régió széles körben elismert és elismert üzleti iskolájává nőtte ki magát.

  • Hong Kong, Hongkong

  Elismerve Hongkong nemzetközi jogi központként betöltött pozícióját, örömünkre szolgál, hogy minőségi posztgraduális képzési lehetőségeket kínálhatunk a város feltörekvő jogi szakembereinek, széles körű jogi diplomákkal, speciális jogi képzésekkel és folyamatos szakmai továbbképzésekkel az ügyvédek és ügyvédek számára. 1867 óta az Egyesült Királyság egyik legrégebben működő jogi oktatást nyújtó speciális szolgáltatója – több gyakorló ügyvédet képeztünk ki az Egyesült Királyságban, mint bárki más.

  • Hong Kong, Hongkong

  The Education University of Hong Kong egy állami finanszírozású felsőoktatási intézmény, amely a tanítás és a tanulás előmozdításával foglalkozik, a tanárképzéssel és a kiegészítő társadalomtudományokkal és a humán tudományágakkal kapcsolatos tudományos és kutatási programok sokszínű kínálatával.

  • Hong Kong, Hongkong

  A International Culinary Institute (ICI), a VTC Csoport egyik stratégiai kezdeményezése, a kulináris művészet, a bor és az eseményszervezés tehetségének képzésére és fejlesztésére törekszik, hogy fenntartsa Hong Kong helyzetét Ázsia bor- és étkezési célpontjának. Minőségi és professzionális programokat kínál a legmodernebb létesítményekkel, hogy a vőlegény a culináriusokat megismerkedjen a nemzetközi konyhákban, támogatva a diákok sikeres pályafutását az iparágban. Az ICI széles körű minőségi szakmai kulináris programokat kínál az európai, mediterrán, délkelet-ázsiai, közel-keleti és az amerikaiak konyhája, valamint a pékség és a cukrászsütemények körében.

  • Hong Kong, Hongkong

  Tanszékünk elsődleges küldetése a szakmák alkalmazott angol nyelvi tanulmányainak biztosítása, és célunk, hogy a szakmai kommunikációra fókuszáló alap- és posztgraduális tanulmányok vezető szolgáltatójaként nemzetközileg is elismertté váljunk.

  • Fayette, Amerikai Egyesült Államok
  • Hong Kong, Hongkong

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...