Keystone logo
Japán

A legjobb egyetemek számára PHD Programok ban ben Japán 2024

Intézmények száma: 3
  • Inzai, Japán

  Mi vagyunk a vezető evangélikus egyetem Japánban; az egyetlen evangélikus intézmény, amelyet a japán oktatási, kulturális, sport-, tudományos és technológiai minisztérium (MEXT) akkreditált, amely akkreditáció az egész világon elismert. Bölcsészdiplomát kínálunk teológiából az ACTS program hallgatóinak.

  • Bunkyo City, Japán

  Ochanomizu University 1875. november 29-én alapították a Tokyo Women's Normal School néven, amely az első női felsőoktatási intézmény Japánban. Az egyetem az elmúlt több mint 143 évben új utat vezetett be a nők oktatásában. Még akkor is, amikor a nőknek nehéz volt nagy szerepet játszaniuk a munkaerőben, ennek az egyetemnek sok diplomája karriert folytatott, és erős előadókká vált számos területen, beleértve az akadémiai kutatást, az oktatást, az ipart, a kormányt és a médiát.

  • Bunkyo City, Japán
  • Hachioji, Japán

  Takushoku University egy gazdag történelemmel és hagyományokkal rendelkező nemzetközi egyetem, amelyet 1900-ban hoztak létre azzal az ígérettel, hogy globális egyéneket nevelnek, akik képesek hozzájárulni Ázsiához és a világhoz.