Keystone logo
Lettország

A legjobb egyetemek számára PHD Programok ban ben Lettország 2023

Intézmények száma: 9
  • Liepāja, Lettország

  Válassza tanulmányait a Liepaja University - ez a fejlődés kulcsa!

  • Riga, Lettország

  A Lett Egyetemet 1919-ben alapították, és jelenleg több mint 14 000 hallgatójával, 13 karával, több mint 20 kutatóintézetével és független tanulmányi központjával a Baltikum egyik legnagyobb átfogó és vezető kutatóegyeteme. Az egyetem több mint 130 államilag akkreditált tudományos és szakmai tanulmányi programot kínál.

  • Riga, Lettország

  Az EKA székhelye Riga, Lomonosova Str. 1., 5. épület - az utca a nagy tudós nevét kapta, akinek tevékenysége kreatív, tudományos és szakmai hagyományokat ötvözött. Az épületet, ahol ma az EKA található, 1909 -ben építették. Most az épületet teljesen felújították, és műszaki felszereltsége teljes mértékben megfelel az európai felsőoktatási intézmények szabványainak.

  • Riga, Lettország

  Turiba University a Baltikum legnagyobb magán egyeteme, amely üzleti és turisztikai oktatásra szakosodott. Az egyetem oktatást kínál üzleti, turisztikai, kommunikációs, logisztikai és informatikai területeken. A Turiba elismerte a munkáltatókat, és a legelismertebb egyetemek első helyén helyezkedett el. A diplomások 99,61% -a foglalkoztatott - ez a legmagasabb foglalkoztatási arány a lett egyetemek között, ráadásul az egyetemi hallgatók több mint 80% -a dolgozik tanulmányai alatt.

  • Riga, Lettország

  A Lett Állami Testkultúra Intézet (LVFKI) 1946. január 1-jén kezdte meg működését az LSSR Népbiztosok Tanácsa határozatával.

  • Jelgava, Lettország

  A Lett Élettudományi és Technológiai Egyetem a Lett Köztársaság felsőoktatási és tudományos intézménye, ahol tudományos kutatást, valamint tudományos és szakmai tanulmányi programokat folytatnak.

  • Ventspils, Lettország

  Ventspils University of Applied Sciences (VUAS) 1997-ben alapították önálló állami állami egyetemként és tudományos intézményként. Alapvető tevékenysége tudományos kutatások elvégzése, valamint tudományos és szakmai tanulmányi programok megvalósítása.

  • Rēzekne, Lettország

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Riga, Lettország

  A TSI egy modern, dinamikus alkalmazott tudományok műszaki egyeteme, amely Rigában, Lettországban található, és magas színvonalú lett és angol nyelvű oktatást nyújt az alkalmazott kutatásra összpontosítva. Lettország Európa északkeleti részén fekszik, a Balti-tenger partvonalával, fővárosával, Rigával, amely az egyik európai metropolisz aktív társasági élettel, lenyűgöző építészettel, zöld parkokkal és barátságos emberekkel. A TSI élénk oktatási környezetet hoz létre nagyra értékelt előadókkal a világ minden tájáról. A TSI szenvedélyes, elhivatott és elhivatott egyének közössége, akik egyéni megközelítést biztosítanak a hallgatóknak, hogy tartós kapcsolatokat alakítsanak ki. A TSI élénk oktatási környezetet hoz létre nagyra értékelt előadásokkal a világ minden tájáról.