Keystone logo
Szlovákia

A legjobb egyetemek számára PHD Programok ban ben Szlovákia 2023

Intézmények száma: 16
  • Kraków, Lengyelország
  • Freiberg, Németország
  • + 1 több

  Az EIT RawMaterials Academy – RaVeN egyedülálló lehetőséget kínál a hallgatóknak, hogy dinamikus környezetben tanuljanak, a valós élet kihívásaira összpontosítva. Az EIT (Európai Innovációs és Technológiai Intézet), az Európai Unió testülete által odaítélt EIT Label minőségi tanúsítvány, amelyet csak kiváló mester- és doktori szintű oktatási programok kapnak.

  • Bratislava, Szlovákia

  Az 1952. szeptember 1-jén hatályba lépett kormányrendelet hozta létre a Comenius Egyetem (akkor még Szlovák Egyetem) önálló Gyógyszerésztudományi Karát. Az Egyetem első dékánja Ľ. Krasnec és L. Zathurecký dékánhelyettes. Az 1953–1954-es tanévtől a gyógyszerészeti szak öt évre bővült. A Gyógyszerésztudományi Kar új épületének építése az Odbojárov utcában 1958-ban kezdődött. 1960-ban nyitották meg. Ugyanebben az évben a két brünni és pozsonyi gyógyszerészkar egyesült, és Pozsony lett Csehszlovákia egyetlen országos Gyógyszerészeti Karának rezidenciája. Ez volt a kar egyik legjelentősebb időszaka. Később megalakult a Károly Egyetem Gyógyszerészeti Kara Hradec Králové-i székhellyel.

  • Bratislava, Szlovákia

  A pozsonyi Comenius Egyetem neve világszínvonalú minőség. 2019-ben Szlovákiában egyedüliként a Comenius Egyetem Gazdálkodástudományi Kara kapott kiváló értékelést a Excellent Business School adatbázisban.

  • Bratislava, Szlovákia

  Az Építészeti és Formatervezői Kar a Pozsonyi Szlovák Műszaki Egyetem része, mint kiemelkedő intézmény, amely oktatási, tudományos, művészeti és projekttevékenységet folytat az építészet, az urbanisztika és a design területén. 1947-ben alapították, azóta a legtehetségesebb szlovák építészekre és tervezőkre épül.

  • Košice, Szlovákia

  Az 1963-ban alapított Természettudományi Kar több mint 6000 diplomát oktatott mind a közös, mind az egyfokú tanulmányokról. Jelenleg több mint 350 főiskolai, mesterképzési és doktori hallgató végez évente olyan tudományágakban, amelyek hatással vannak a mai életre és alakítják a jövőnket.

  • Košice, Szlovákia

  A kassai Pavol Jozef Šafárik Egyetem nemcsak a Szlovák Köztársaság, hanem a fejlett Európa egyik fontos és elismert oktatási és tudományos intézménye. Jelenleg az Egyetem Orvostudományi, Természettudományi, Jogi, Közigazgatási és Bölcsészettudományi Karból áll. A második legrégebbi klasszikus szlovák egyetemen végzettek jó hírnévnek örvendenek itthon és külföldön egyaránt. A Bölcsészettudományi Kar erőssége a mind a négy kutatási területet (pedagógia-, bölcsészet-, társadalom- és magatartástudományok, történet- és néprajztudomány) magában foglaló kutatási potenciálban, valamint az ezeknek megfelelő rugalmas és széles körű egy-, kétszakos, oktatási és posztdoktori képzési programok. A kínált tanulmányi programok minőségét nyelvi képesítési kurzusok és soft skill-tanfolyamok egészítik ki, amelyek növelik a diplomások esélyeit a munkaerőpiacon való sikerességre. A kassai Pavol Jozef Šafárik Egyetem Bölcsészettudományi Kara által monitorozott oktatási és kutatási teljesítmény minőségi mutatói tükröződnek a habilitációs és kinevezési eljárásokhoz szükséges magas minőségi kritériumokban.

  • Žilina, Szlovákia

  A CEITEC (Közép -európai Technológiai Intézet) egyedülálló kutatóközpont, amely elsősorban az élettudományokkal, a fejlett anyagokkal és a nanotechnológiákkal foglalkozik. A CEITEC 2011-es megalakulása óta gyorsan a kutatás élvonalbeli infrastruktúrájává fejlődött, amely kiválóan teljesít Európa legjobb intézetei mellett.

  • Nitra, Szlovákia

  A Konstantin, a nyitrai Filozófus Egyetem modern oktatási, tudományos és művészeti intézmény, amely Nyitra és Szlovákia történelmének egyik legfontosabb személyiségének - a filozófus Konstantin (St. Cyril, 827 - 869) nevét viseli. Feladata egy harmonizált személyiség fejlesztése, az ismeretek, a bölcsesség, az őszinteség és az emberi kreativitás terjesztése, és hozzájárul az oktatás, a kultúra és az egészség fejlődéséhez, hogy a tudásalapú társadalom javát szolgálja.

  • Dubnica nad Váhom, Szlovákia

  DTI University feladata, hogy akkreditált tanulmányi programokban oktatást nyújtson, szervezzen és biztosítson, kreatív tudományos kutatásokat valósítson meg, és továbbképzési programokat kínáljon tanfolyamok és oktatási tevékenységek széles skálája formájában.

  • Košice, Szlovákia

  A kassai Állatorvosi és Gyógyszerészeti Egyetem az egyetlen intézmény a Szlovák Köztársaságban, amely felsőoktatást kínál állat -egészségügyi területen. 25 éve biztosítja az állatorvosi oktatást angol nyelven. Manapság

  • Žilina, Szlovákia

  A Žilina Egyetem hatvanöt éves történelmével Szlovákia egyik vezet? oktatási és tudományos intézetéhez tartozik. Gazdag hagyományával jelent?s helyet foglal el a szlovák egyetemek körében. Ez a tény nem csak a hallgatók számához kapcsolódik, vagy érdekes és min?ségi oktatási programokat kínál, hanem az egyetem jelent?s kutatási és külföldi tevékenységeket is folytat.

  • Trnava, Szlovákia

  Az egyetem lehet?séget kínál ezeknek a programoknak a tanulására: német nyelv, orosz nyelv, szlovák nyelv és irodalom, tanárképz? program, történelem, angol nyelv, etnológia, pszichológia, biológia, környezetvédelem, biotechnológia, alkalmazott informatika, alkalmazott kémia , Filozófia, radiológia, tömegkommunikációs kommunikáció, marketingkommunikáció, közpolitika, közszolgáltatások menedzsmentje, politológia, közigazgatás, európai tanulmányok és még sokan mások.

  • Ružomberok, Szlovákia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Bratislava, Szlovákia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Banská Bystrica, Szlovákia

  A Matej Bel Egyetem állami egyetem, amely 2010 -ben szerzett egyetemi státuszt, és tagja az Európai Egyetemi Szövetségnek. Az egyetem magas színvonalú egyetemi és továbbképzést biztosít a kreatív tudományos és művészeti kutatások ösztönzésével. A tudás fejlett, miközben ötvözi a tudományos fejlesztések és a gyakorlati kérdések követelményeit.