Keystone logo

A legjobb egyetemek számára PHD Programok ban ben Uruguay 2023

Intézmények száma: 9
  • Fray Bentos

  Az UTEC egy uruguayi állami egyetem, amelynek technológiai profilja a kutatásra és az innovációra irányul. Az ország stratégiai irányvonalai mellett elkötelezett célja az egyetemi felsőoktatási kínálathoz való hozzáférés igazságosabbá tétele, különösen az ország belsejében.

  • Monterrey
  • Buenavista
  • Mexico City
  • + 62 több

  A Tecnológico de Monterrey egy magán, nonprofit, független intézmény, amely nem áll kapcsolatban politikai és vallási pártokkal. 1943 -ban alapították Eugenio Garza Sada mexikói üzletember elképzelésének köszönhetően. 31 egyetemmel, 21 székhellyel és nemzetközi összekötő irodával rendelkezik. Célja a vállalkozó szellemű, emberi érzékkel és magas szintű versenyképességgel rendelkező vezetők képzése.

  • Maldonado Department

  A Francisco de Asís Egyetemi Intézet (UNIFA) nonprofit alapítvány, amely 1988 óta nyújt egyetemi szintű szolgáltatásokat a magánszférában. Működését és felépítését a 308/995 rendelet követelményeinek megfelelően alakították ki, amely utal a az Uruguayban egyetemi szintű intézményként való működéshez szükséges jogi felhatalmazás.

  • Montevideo Department

  Montevideoban és a belváros számos városában telepítve az Universidad Católica del Uruguay az ország legrégebbi magánegyeteme és földrajzilag a legelterjedtebb. Kezdetben 1882-ben alapította Montevideo első érseke, Mons. Mariano Soler 1985-ben újranyitotta és a Jézus Társaságára bízta, az Uruguayi Katolikus Egyetem a katolikus egyház fő munkája az uruguayi felsőoktatás területén. Az akadémiai kiválóság, az ideológiai pluralizmus, az ökumenizmus és a vallások közötti párbeszéd iránti elkötelezettsége az ország kulturális életének egyik alapvető szereplőjévé tette.

  • Montevideo Department

  A Fiatalok Keresztény Szövetsége Egyetemi Intézetének célja az oktatási, kutatási és továbbképzési tevékenységek fejlesztése, amelyek célja az átfogó képzés, az egészséges életmód népszerűsítése, a kultúra és a képzés népszerűsítése a testnevelés, a sport, a rekreáció területén. , táborok, turizmus, önkéntesség és emberbarátság, társadalmi menedzsment, szociokulturális animáció és hasonlók, karokon, tanszékeken vagy ezzel egyenértékű tudományos egységeken felépítve.

  • Montevideo Department

  Egyetemünk célja, hogy hozzájáruljon az ország fejlődéséhez olyan szakemberek képzésével, akik fizetőképesen dolgoznak a tudásalapú társadalomban, összekapcsolódva a termelő szektorral és az alkalmazott kutatással. Oktatási filozófiánk elősegíti a minőség, az innováció és az etikai normák tiszteletben tartását a szakmai teljesítményben.

  • Poblado Uruguay

  Az elmúlt évtizedekben az uruguayi felsőoktatásba való beiratkozás drámai módon megnőtt, ezért egyre nagyobb szükség van olyan felsőoktatási és kutatóintézetekre, amelyek képesek nagyobb számú magasan képzett ember képzésére.

  • Montevideo Department

  Az üzleti egyetemet (UDE) a köztársasági kormány elismerte a 958/11/08 308/995 számú rendelet alapján, és ez a négy magánegyetem közül a leggyorsabban növekvő egyetem. Egyetemünk az ország legfontosabb üzleti kamaráinak és szakmai szövetségeinek támogatásával rendelkezik. Az Universidad de la Empresa 1998-as elismerése óta folyamatosan és tartósan növekszik a beiskolázás, amely 5000 hallgatót jelent.

  • Montevideo Department

  A CEDIIAP Egyetemi Intézetet (Oktatási, Kutatási és Tanulási Információs Központ) 1995-ben alapította Prof. Em. Dra. María A. Rebollo, akit az Oktatási és Kulturális Minisztérium (MEC) egyetemi intézetként engedélyezett 2001. március 22-i határozatában.