Keystone logo
Amerikai Egyesült Államok

A legjobb egyetemek számára PHD Programok ban ben Amerikai Egyesült Államok 2023

Intézmények száma: 4028
  • Arlington County, Amerikai Egyesült Államok

  A Marymount egy átfogó katolikus egyetem, amelyet a Mária Szent Szíve Vallásos hagyományai vezérelnek, és amely hangsúlyozza az intellektuális kíváncsiságot, a mások szolgálatát és a globális perspektívát. A Marymount-i oktatás a bölcsészettudományon alapszik, elősegíti a karrierre való felkészülést, és lehetőséget biztosít a személyes és szakmai fejlődésre. Egy diákközpontú tanulóközösség, amely értékeli a sokszínűséget, és az egész személy oktatására összpontosít, és a Marymount irányítja az egyes egyének intellektuális, etikai és spirituális fejlődését.

  • Mequon, Amerikai Egyesült Államok
  • Ann Arbor, Amerikai Egyesült Államok

  Az 1881-ben alapított Concordia University Wisconsin fő campusa a Wisconsin állambeli Mequon városában, a gyönyörű Michigan-tó partján, 200 hektáron található. Az egyetem több mint 7000 egyetemi és posztgraduális hallgatónak ad otthont a világ minden tájáról. Az egyetem több mint 90 alapképzési szakot, 50+ posztgraduális/mesterképzést és hat doktori fokozatot kínál fizikoterápiából, munkaterápiából, gyógyszerészetből, ápolói gyakorlatból, oktatásból, valamint a közelmúltban elindított gazdálkodástudományi doktorátusról.

  • Boston, Amerikai Egyesült Államok

  A Simmons több mint 100 éve diákjaink igényeit helyezi előtérbe. Az intellektuális vezetést a szakmai felkészültséggel ötvöző oktatáson keresztül segítjük a tanulókat abban, hogy tartalmas életet éljenek, és sikeres karriert építsenek a 21. században.

  • Washington, Amerikai Egyesült Államok

  A Marylandi Egyetem A. James Clark Műszaki Iskolája a magas színvonalú kutatás, innováció és tanulás katalizátoraként szolgál, teljesítve azt az ígéretet, hogy minden diplomás készen áll a 21. század nagy kihívásaira. A Washington DC-től mindössze néhány mérföldre található Clark Iskola csúcstechnológiás cégek és szövetségi laboratóriumok konstellációjának központjában található, és egyedülálló szakmai fejlődési lehetőségeket kínál a hallgatóknak és az oktatóknak az ipari és kormányzati partnerekkel.

  • Richmond, Amerikai Egyesült Államok

  Akár a karrier céljai közé tartozik a nonprofit, a felsőoktatási, a középiskolai vagy a kormányzati szervekben való részvétel, a VCU School of Education akadémiai programjai új szintre emelik a tanulást. A US News and World Report (2023) alapján a 16. legjobb állami posztgraduális iskola és a 10. legjobb online mesterképzés az oktatásban, ezért másképp csináljuk a dolgokat.

  • New York, Amerikai Egyesült Államok

  A Pace University egy magánintézmény, amelynek kampuszai New Yorkban és Westchester megyében találhatók. A sokszínű hallgatói körrel és az átfogó oktatás iránti elkötelezettséggel a Pace University több mint 100 programot kínál számos tudományterületen, beleértve az üzleti életet, a jogot, az oktatást, az egészségtudományokat és a művészeteket. A tudományos kínálat mellett a Pace University virágzó egyetemi élettel is büszkélkedhet, számos klubbal, szervezettel és atlétikai csapattal. A tapasztalati tanulásra és a tanulók sikeres karrierre való felkészítésére összpontosítva a Pace elkötelezett amellett, hogy diákjai számára biztosítsa a céljaik eléréséhez szükséges eszközöket és erőforrásokat.

  • Port Angeles, Amerikai Egyesült Államok

  A Peninsula College egyedülálló környezete új lehetőségek felfedezésére ösztönzi. A főiskola innovatív és diákközpontú, kiváló oktatókkal és kis létszámú osztályokkal. Tanulási lehetőségeink feltűnő építészettel és fejlett oktatási technológiával és felszereléssel ellátott tantermekkel rendelkeznek. Nemzetközi tanulási tapasztalatokat kínálunk, és aktívan részt veszünk helyi közösségünkben. Mi több, számos tanórán kívüli lehetőséget biztosítunk: bajnoki atlétikai csapatok, diákklubok és tevékenységek, valamint kulturális és képzőművészeti események sora egész évben.

  • Cambridge, Amerikai Egyesült Államok

  Több mint 3000 tanfolyam

  • Daytona Beach, Amerikai Egyesült Államok

  Kérdezd meg bármelyik diákunkat, hogy miért választotta a Daytona State College-t, és ők elmondják Önnek a legjobb besorolású programjainkat és diplomáinkat, a minőségi oktatókat és az odafigyelő személyzetet, a bőséges tudományos támogatást, a zökkenőmentes átmenetet az egyetemekre, valamint a 12 kiemelkedő főiskolai diplománkat. programok, valamint szórakoztató tevékenységek az egyetemen.

  • Chicago, Amerikai Egyesült Államok

  A University of Chicago Booth School of Business a második legrégebbi üzleti iskola az Egyesült Államokban, és az első, amely vezetőket tanít. Intellektuális célpontként a Chicago Booth a világ minden tájáról vonzza a tudósokat és diákokat chicagói, londoni és hongkongi kampuszaira. A Chicago Booth Executive Education programjai világszínvonalú személyes, élő online és online oktatást biztosítanak a globális vezetők számára olyan témákban, mint a pénzügy, a vezetés, a stratégia, az innováció és a menedzsment. A programokat Booth neves MBA oktatói és iparági szakértői tanítják, és magukban foglalják az iskola Nobel-díjas kutatásait. Booth programjai átalakuló tapasztalatokat adnak a vezetők és szervezeteik számára. A Booth-ban nem azt tanulja meg, hogy mit gondoljon, hanem azt, hogyan gondolkodjon – tartós keretekkel és gondolkodásmóddal fog megjelenni, amelyek segítenek boldogulni karrierje egészében. Egy Executive Education program elvégzésével pedig csatlakozik a Booth Executive Education hálózathoz, amely több mint 27 000 vezetőt képvisel 130 országban.

  • Columbus, Amerikai Egyesült Államok

  Az Ohio State Moritz College of Law LLM programja külföldi jogi végzettségűek és jogászok számára készült, hogy előmozdítsák a jogi oktatást és karrierlehetőségeket az Egyesült Államok egyik legjobb közjogi iskolájában. A Moritz College of Law az 1. helyen áll Ohióban és a legjobb. 30. jogi kar az Egyesült Államokban A jogi kar a US News & World Report: Alternative Dispute Resolution- #1. Büntetőjog- # 12; Szerződések/Kereskedelmi jog- #27; Alkotmányjog – #21.

  • Washington, Amerikai Egyesült Államok

  Az American University kihasználja az ösztöndíj, a tanulás és a közösség erejét és célját, hogy befolyásolja változó világunkat. A fenntarthatóságtól a társadalmi igazságosságon át a tudományokig az AU oktatói, hallgatói, alkalmazottai és öregdiákjai változáshozók. Az 1893-ban alapított American University kiemelkedő, magánintézmény az ország fővárosában, Washington DC-ben. A versenyképesen erős interdiszciplináris fókusz, a szakpolitika által vezérelt akadémiai programok, valamint a hatásos hallgatói aktivisták és öregdiákok révén az AU több mint 135 mesterképzési programot kínál hét iskolából. Egy elég kicsi egyetem ahhoz, hogy láthatónak érezze magát, és elég nagy ahhoz, hogy történelmi személyiségeket vonzzon az egyetemre, hogy bevonja közösségünket a fontos kérdésekbe. Az American University arról ismert, hogy tudósok generációit készíti fel, akik nemzeti és nemzetközi közvélemény-vezetőkké válnak, és globális közösségünk változási ügynökeivé válnak.

  • Mesa, Amerikai Egyesült Államok

  Mik a jövőbeli álmaid és céljaid? Legyen szó angoltanulásról, egyetemi diploma megszerzéséről vagy egy négyéves egyetemre való átiratkozásról, az első számú prioritásunk a siker elérése! Az Egyesült Államok 150 legjobb közösségi főiskolájaként elismert Mesa Community College egy barátságos, globális közösség, amely a világ közel 60 országából vonzza a hallgatókat!

  • Orlando, Amerikai Egyesült Államok

  A University of Central Florida (UCF) Üzleti Főiskola vezető szerepet tölt be az üzleti élet és az oktatás következő generációjában. Az 1968-ban alapított UCF College of Business alapképzési, mesterképzési, doktori és vezetői szintű diplomákat kínál, amelyek mindegyikét a Association to Advance Collegiate Schools of Business International (AACSB) és a Southern Association of Colleges and Schools (SACS) akkreditálta. ).

  • Utica, Amerikai Egyesült Államok
  • Albany, Amerikai Egyesült Államok

  A New York-i Állami Egyetem Polytechnic Institute (SUNY Poly) felső szintű, megfizethető tudományos programokat kínál, amelyek teljes mértékben online elérhetőek. A SUNY Poly bővülő online képzési katalógusát a rugalmasság szem előtt tartásával alakították ki, hogy a hallgatók bárhol és bármikor részt vegyenek az órákon, ahol ésszerű az időbeosztásuk. Számos nagy igényű online programot kínálunk, köztük MBA, számvitel, kiberbiztonság, adatelemzés, egészségügyi informatika, információs tervezési technológia stb. Az innovatív karrier-előkészítéséről ismert SUNY Poly folyamatosan előkelő helyet foglal el a regionális egyetemek északi kategóriájában a US News & World Report éves rangsorában. A SUNY Poly hallgatói nemcsak világszínvonalú oktatáshoz férhetnek hozzá, hanem elérhető áron tanfolyamok is elérhetők számukra, beleértve az online programjainkba beiratkozott hallgatók kedvezményes, államon kívüli díját is.