Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 3 Üzleti Ügyviteli Doktorik  (Üzleti Adminisztráció Doktori (DBA)) Programok ban ben Egészségügyi menedzsment 2024

3 Üzleti Adminisztráció Doktori (DBA) Programok ban ben Egészségügyi menedzsment 2024

Áttekintés

A DBA (doktori of Business Administration) egy modern mértékben egyenértékű a PhD ugyanazon a területen, de az ilyen mértékű hajlamos inkább a alkalmazott kutatásra, mint az elméleti tanulmányok. Ezek a programok általában futnak a teljes munkaidőben. Sok a program középpontjában a független kutatás és a kiadvány egy értekezés.

Mi az a DBA Health Care Management? Az átadott információk révén ez a program tartalmaz szükséges ismeretek és készségek beadni az üzleti oldal az egészségügy. Tanfolyam kiterjed témákat, mint például a jogi és etikai kérdések az egészségügyi ellátás, az egészségügyi ellátás fejlesztésére politikák és pénzügyi irányítás. Csoportokra Business kutatás módszertana, Egészségügyi Stratégiai menedzsment, és globális kérdéseket az egészségügyi politika, és fednie, mint a megalapozott elmélet, néprajz, vegyes módszerek és narratív elemzés.

Sok előnye, hogy folytat felsőfokú mint a DBA in Health Care Management. Ezek az előnyök között szerepel a közigazgatási pozíciókat, magasabb fizetést, és nagyobb rugalmasságot karrier mozgás. Iskolák programot kínáló gyakran meghívja sikeres szakemberek, hogy működjön együtt a diákok, növeli az erejét a hallgatók hálózat.

A költségek az iskolába járó változik nagy intézmények közötti. Ez különösen igaz az iskolák a nemzetközi határokon át. A leendő hallgatók a kapcsolatot az iskolák külön-specifikus információkat.

Diplomások is számíthat arra, hogy megtalálja az adminisztratív munkahelyet maguk területén. Ezek a munkák is lehet a pénzügyi vezetők, cégvezetők, ápolási szolgáltatások adminisztrátorok, klinikai vezetők, vagy sebészeti központ rendszergazdáknak.A fizetés a diplomások változhat egyik szervezet a másik, de általában nagyon kényelmes potenciál növelése. A verseny a legjobb munkahelyek intenzív; felsőfokú kínál a diplomás egy él fölött a versenyt.

&nbsp

Hozzáférés a DBA Health Care Management program található nemzetközi szinten. Ezzel a rendelkezésre álló programok, a leendő hallgatók legyen diszkriminatív, mert választani az iskolában. A folyamat indításához, keressük meg a programot alább közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Üzleti Adminisztráció Doktori (DBA)
  • Egészségügy
  • Egészségügyi tanulmányok
  • Egészségügyi menedzsment
Szakirányok
  • Egészségügy (3)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum