Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 12 Üzleti Ügyviteli Doktorik  (Üzleti Adminisztráció Doktori (DBA)) Programok ban ben Franciaország 2023

12 Üzleti Adminisztráció Doktori (DBA) Programok ban ben Franciaország 2023

Áttekintés

Fejlesztését célzó elemzési, kutatási és oktatási készségek tapasztalt szakemberek előzetes posztgraduális fok, Doctor of Business Administration (DBA) fok ideális jelölteket, akik a vezető pozíciók vagy vágy, hogy tanítani az egyetemi szintű. Az egyetemek és üzleti iskolák Franciaországban törekedni, hogy DBA programok elérhetővé a legtöbb jelöltet ajánlani a lehetőséget, hogy töltse ki a DBA részmunkaidőben vagy online.

A pályázóknak a DBA programok egyetemek és üzleti iskolák Franciaországban kell már sikeresen elvégeztek egy MBA, MSc vagy hasonló üzleti jellegű mester 's mértékben, kivéve, ha meghatározott a felvételi osztályon. Ennek része a DBA program egy egyetemi vagy üzleti iskola Franciaországban pályázók várható, hogy egy kutatási projekt, kiadások három-négy év, vagy hosszabb ideig a dolgozatban.DBA dolgozat téma, hogy már népszerű jelölt Franciaországban is a globalizáció, a vállalati társadalmi felelősségvállalás, az etika, a nemzetközi pénzügyek, a vállalkozás, a vezetés és mások. Befejezése után a DBA kutatás, a dolgozat ezt követően kell mutatni, és megvédte előtt a panel az egyetemen Franciaországban.

Görgessen le többet megtudni, hogyan lehet alkalmazni a DBA egy akkreditált egyetem vagy üzleti iskola Franciaországban.

Olvass tovább

Szűrők

  • Üzleti Adminisztráció Doktori (DBA)
  • Franciaország
Szakirányok
    Művészettudományok Élettudomány Humán tanulmányok Design tanulmányok Divat Egészségügy Előadóművészet Energiatanulmányok
  • Fenntarthatóság tanulmányok
  • Jogi tanulmányok
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum