Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös Üzleti Ügyviteli Doktorik  (Üzleti Adminisztráció Doktori (DBA)) Programok ban ben Hollandia 2024

1 Üzleti Adminisztráció Doktori (DBA) Programok ban ben Hollandia 2024

Áttekintés

A Doctor of Business Administration, vagy DBA) egy egyetemi vagy üzleti iskola Hollandiában ideális egy tapasztalt üzleti szakember, aki már rendelkezik egy MBA, MSc vagy hasonló mester 's mértékben. DBA programok businss iskolák Hollandiában célja, hogy fejlessze jelöltek 'elemző, kutató és kommunikációs készségek. DBA fok értékes akadémiai oklevelek a szakemberek, akik igyekeznek promóció a magasabb vezető, illetve vezető pozícióját a cég, vagy azok számára, akik szeretnének tanítani az egyetemi szintű.

Jellemzően igénylő körülbelül négy év alatt fejezik be, DBA mértékben a munka lehet felépíteni egy teljes munkaidős vagy részmunkaidős ütemtervet. DBA jelöltek egyetemeken Hollandiában vállalják kutatások foglalkoznak minden egy hatalmas különböző elméleti és gyakorlati témákkal kapcsolatos üzleti és menedzsment.Keresztül végzett kutatás, DBA jelöltek fejleszthessék szakmai tudás, ami az üzleti vállalkozások gyakorlat jelenlegi és jövőbeli vállalati üzleti vállalkozások. Időtartama alatt a DBA kutatási projekt, kar az egyetemen a holland vegyenek részt a magas szintű egyetemi tanár-résztvevő kommunikáció.

Görgessen le többet megtudni DBA programok egyetemek és üzleti iskolák Hollandiában, és kérjen több információt az iskolák, még ma!

Olvass tovább

Szűrők

  • Üzleti Adminisztráció Doktori (DBA)
Szakirányok
    Művészettudományok Élettudomány Humán tanulmányok Design tanulmányok Divat Egészségügy Előadóművészet Energiatanulmányok Fenntarthatóság tanulmányok Jogi tanulmányok
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Kapcsolódó tanulmányi területek