Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös Üzleti Ügyviteli Doktorik  (Üzleti Adminisztráció Doktori (DBA)) Programok ban ben Kanada 2023

1 Üzleti Adminisztráció Doktori (DBA) Programok ban ben Kanada 2023

overview

A DBA vagy Doctor of Business Administration, egy posztgraduális, doktori program célja az üzleti szakemberek tapasztalatokkal a saját területén, valamint a mester 's egy üzleti jellegű akadémiai fegyelem. Függetlenül attól, hogy fokozza egy 's képessége, hogy a vezető vagy a végrehajtó szerepet a cég, vagy előkészületben tanítani az egyetemen, a DBA egy egyetem Kanadában egy kifizetődő oktatási elkötelezettséget. A DBA program egy felsőoktatási intézménye Kanadában dolgozzon jelöltek "analitikus, kutatási és oktatási képességeit.

DBA jelentkezők egyetemek és üzleti iskolák Kanadában kell már rendelkeznek egy MBA, MSc egy üzleti jellegű területen, vagy azzal egyenértékű mester 's mértékben. A legfontosabb része a DBA program a kutatás-alapú disszertáció, amely felhívja a tetszőleges számú üzleti területeken.DBA jelöltek egyetemeken Kanadában általában válasszon egy kutatási téma, amely kapcsolódik a szakmai érdekek, a tapasztalat vagy a hozzáférés. Az üzleti iskolák Kanadában, néhány sikeres területek tudományos koncentráció DBA jelölt kutatott a közelmúltban közé tartozik a vállalati társadalmi felelősségvállalás, a nemzetközi üzleti, a globalizáció, az etika, az ellátási lánc menedzsment, a vállalkozó szellem, a társadalmi hatás vezetés vagy vezető.

Ha Ön rendelkezik egy posztgraduális diplomát egy kapcsolódó területen, és szeretnék folytatni a Doctor of Business Administration (DBA) egy egyetemi vagy üzleti iskola Kanadában, görgessen tovább ma!

read_more

filters

  • Üzleti Adminisztráció Doktori (DBA)
  • Kanada
fields_of_study
    Művészettudományok Élettudomány Humán tanulmányok Design tanulmányok Divat Egészségügy Előadóművészet Energiatanulmányok Fenntarthatóság tanulmányok Jogi tanulmányok
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format

related_fields_of_study