Keystone logo

2 Üzleti Adminisztráció Doktori (DBA) Programok ban ben Kanada számára 2024

Szűrők

Szűrők

  • Üzleti Adminisztráció Doktori (DBA)
  • Kanada
Szakirányok
    Művészettudományok (0)Élettudomány (0)Humán tanulmányok (0)Design tanulmányok (0)Divat (0)
  • Egészségügy (1)
  • Előadóművészet (0)Energiatanulmányok (0)Fenntarthatóság tanulmányok (0)Jogi tanulmányok (0)
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Üzleti Adminisztráció Doktori (DBA) Programok ban ben Kanada

A DBA vagy Doctor of Business Administration, egy posztgraduális, doktori program célja az üzleti szakemberek tapasztalatokkal a saját területén, valamint a mester 's egy üzleti jellegű akadémiai fegyelem. Függetlenül attól, hogy fokozza egy 's képessége, hogy a vezető vagy a végrehajtó szerepet a cég, vagy előkészületben tanítani az egyetemen, a DBA egy egyetem Kanadában egy kifizetődő oktatási elkötelezettséget. A DBA program egy felsőoktatási intézménye Kanadában dolgozzon jelöltek "analitikus, kutatási és oktatási képességeit.

DBA jelentkezők egyetemek és üzleti iskolák Kanadában kell már rendelkeznek egy MBA, MSc egy üzleti jellegű területen, vagy azzal egyenértékű mester 's mértékben. A legfontosabb része a DBA program a kutatás-alapú disszertáció, amely felhívja a tetszőleges számú üzleti területeken.DBA jelöltek egyetemeken Kanadában általában válasszon egy kutatási téma, amely kapcsolódik a szakmai érdekek, a tapasztalat vagy a hozzáférés. Az üzleti iskolák Kanadában, néhány sikeres területek tudományos koncentráció DBA jelölt kutatott a közelmúltban közé tartozik a vállalati társadalmi felelősségvállalás, a nemzetközi üzleti, a globalizáció, az etika, az ellátási lánc menedzsment, a vállalkozó szellem, a társadalmi hatás vezetés vagy vezető.

Ha Ön rendelkezik egy posztgraduális diplomát egy kapcsolódó területen, és szeretnék folytatni a Doctor of Business Administration (DBA) egy egyetemi vagy üzleti iskola Kanadában, görgessen tovább ma!