Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös Üzleti Ügyviteli Doktorik  (Üzleti Adminisztráció Doktori (DBA)) Programok ban ben Kanada 2023

1 Üzleti Adminisztráció Doktori (DBA) Programok ban ben Kanada 2023

Áttekintés

A DBA vagy Doctor of Business Administration, egy posztgraduális, doktori program célja az üzleti szakemberek tapasztalatokkal a saját területén, valamint a mester 's egy üzleti jellegű akadémiai fegyelem. Függetlenül attól, hogy fokozza egy 's képessége, hogy a vezető vagy a végrehajtó szerepet a cég, vagy előkészületben tanítani az egyetemen, a DBA egy egyetem Kanadában egy kifizetődő oktatási elkötelezettséget. A DBA program egy felsőoktatási intézménye Kanadában dolgozzon jelöltek "analitikus, kutatási és oktatási képességeit.

DBA jelentkezők egyetemek és üzleti iskolák Kanadában kell már rendelkeznek egy MBA, MSc egy üzleti jellegű területen, vagy azzal egyenértékű mester 's mértékben. A legfontosabb része a DBA program a kutatás-alapú disszertáció, amely felhívja a tetszőleges számú üzleti területeken.DBA jelöltek egyetemeken Kanadában általában válasszon egy kutatási téma, amely kapcsolódik a szakmai érdekek, a tapasztalat vagy a hozzáférés. Az üzleti iskolák Kanadában, néhány sikeres területek tudományos koncentráció DBA jelölt kutatott a közelmúltban közé tartozik a vállalati társadalmi felelősségvállalás, a nemzetközi üzleti, a globalizáció, az etika, az ellátási lánc menedzsment, a vállalkozó szellem, a társadalmi hatás vezetés vagy vezető.

Ha Ön rendelkezik egy posztgraduális diplomát egy kapcsolódó területen, és szeretnék folytatni a Doctor of Business Administration (DBA) egy egyetemi vagy üzleti iskola Kanadában, görgessen tovább ma!

Olvass tovább

Szűrők

  • Üzleti Adminisztráció Doktori (DBA)
  • Kanada
Szakirányok
    Művészettudományok Élettudomány Humán tanulmányok Design tanulmányok Divat Egészségügy Előadóművészet Energiatanulmányok Fenntarthatóság tanulmányok Jogi tanulmányok
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Kapcsolódó tanulmányi területek