Keystone logo

8 Üzleti Adminisztráció Doktori (DBA) Programok ban ben Menedzsment 2024

Szűrők

Szűrők

 • Üzleti Adminisztráció Doktori (DBA)
 • Menedzsment tanulmányok
 • Menedzsment
Szakirányok
 • Menedzsment tanulmányok (8)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Üzleti Adminisztráció Doktori (DBA) Programok ban ben Menedzsment

  A DBA vagy doktori of Business Administration, a program általában két fő célja van: javítani a diákok felfogni mind elméletben, mind gyakorlatban, és előre a diákok szakmai gyakorlat, javítja karrierlehetőségek.

  Mi az a DBA Management? A diákok ebben a programban lesz képzett elemezni politikákat és probléma-megoldani a közös kérdések, az üzleti menedzsment. A hallgatók is a kutatás és a tudást az üzleti élethez menedzsment. Tantárgyak magában politikák és stratégiák, irányítási technológiák, szervezeti és menedzsment. Modellek, technikák, a jelenlegi folyamatok, és a modern technológia, a diákok felkészüljenek befolyásolja a dinamika az üzleti kapcsolatok.

  A hallgatók részt vesznek az intenzív osztályok és a tanfolyam, tanulmányozza a magánszektor, a közösségi szervezetek, és a piac.A felsőfokú, diplomások számára előnyös jobban fizető munkahelyet, nagyobb munka a rugalmasság, és sok lehetőséget, hogy befolyásolják a világot az üzleti menedzsment.

  Részvétel költségeinek a doktori program kifejezetten a DBA, változik sokat az egyik iskolából a másikba. Ez különösen igaz az iskoláknak különböző országokban a leendő hallgatók a kapcsolatot minden iskola annak érdekében, hogy részletes információkat beiratkozás és a tandíj.

  A DBA Management, diplomások számíthatnak, hogy töltse vezetői pozíciókat a különböző üzleti beállításokat. A programok általában célozzák szakemberek, akik remélik, hogy tovább fejlesszék a tehetségüket, így a diplomások gyakran már létrehozott közigazgatási helyzetben, legyen szó magán ügynökség vagy közfeladat ellátása. Diplomások készek, hogy töltse vezetői munkakörök, és élvezze a sok karrierlehetőségek hogy vigye át a nemzetközi határokon.

  &nbsp

  Leendő hallgatók befejezték a mester munkáját, és gyakran kell, hogy egy bizonyos számú év tapasztalattal egy kapcsolódó területen. Vannak kivételek a hallgatók mester fokozatot független mezőt szakmai tapasztalat teszi a különbséget. Ha érdekel a megszerzése DBA Management, keressük meg a programot alább közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.