Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 30 Üzleti Ügyviteli Doktorik  (Üzleti Adminisztráció Doktori (DBA)) Programok ban ben Egyesült Királyság 2023

30 Üzleti Adminisztráció Doktori (DBA) Programok ban ben Egyesült Királyság 2023

Áttekintés

A Doctor of Business Administration (DBA) egy posztgraduális kidolgozásában elért eredmény az egyének akik eleget vezetői vagy vezető szerepet a vállalaton belül. A DBA is kiváló választás azok számára akik a tanítás az egyetemi szintű, mivel ez egy terminál mértékben, és így jogosult a jelölt a birtoklás professzori. Az egyetemek és üzleti iskolák az Egyesült Királyságban, DBA programok az elemzési, kutatás az oktatási képességek kutatás és szemináriumok során három-öt év.

Kereső pályázók DBA programok egyetem az Egyesült Királyságban kell már rendelkeznek egy MBA, MSc vagy hasonló mester fokozatot egy üzleti jellegű területen. Annak érdekében, hogy a DBA mértékben hozzáférhetővé dolgozó szakemberek, valamint a nappali tagozatos hallgatók, az egyetemek és az üzleti iskolák az Egyesült Királyságban ajánlatot DBA programok tanulmány teljes munkaidős vagy részmunkaidős menetrendek.Azt is, hogy használja a leginkább up-to-date e-learning technológiák kínál online DBA programok jelöltek az Egyesült Királyságban és külföldön egyaránt. Az egyik legfontosabb része a DBA program a dolgozat vagy szakdolgozat. Ez a független kutatás is vizsgálja egy adott elméleti kérdés foglalkozik a területen üzleti vagy lehetne vizsgálni helyénvaló üzleti gyakorlat egy esettanulmány.

Görgessen le többet megtudni DBA programok egyetem az Egyesült Királyságban, még ma!

Olvass tovább

Szűrők

  • Üzleti Adminisztráció Doktori (DBA)
  • Egyesült Királyság
Szakirányok
    Művészettudományok Élettudomány Humán tanulmányok Design tanulmányok Divat
  • Egészségügy
  • Előadóművészet
  • Energiatanulmányok
  • Fenntarthatóság tanulmányok
  • Jogi tanulmányok
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum