Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 17 Üzleti Ügyviteli Doktorik  (Üzleti Adminisztráció Doktori (DBA)) Programok ban ben Svájc 2024

17 Üzleti Adminisztráció Doktori (DBA) Programok ban ben Svájc 2024

Áttekintés

Fejlesztését célzó elemzési, kutatási és oktatási képességek jelöltek, akik már rendelkeznek egy MBA, MSc és egyéb üzleti jellegű mester 's mértékben, a Doctor of Business Administration (DBA) egy kidolgozásában elért eredmény kinyitotta az ajtót, a vezető pozíciók vagy kinevezett professzor az egyetemeken. DBA programok állnak rendelkezésre a részmunkaidőben vagy teljes munkaidőben, egyetemek és üzleti iskolák Svájcban. Ezért egyes dolgozó szakemberek talál képesek folytatni a munkát, és folytatja a DBA ugyanakkor Svájcban.

Az egyik legfontosabb eleme a DBA program a dolgozat vagy diplomamunka projektet. A független kutatás segít DBA jelöltek egyetemeken Svájcban fejlesszék szakmai tudásukat a kutatás és elemzés a vonatkozó elméleti és gyakorlati üzleti koncepciók.Példák néhány DBA kutatási terület magában szociális hatásainak kezelése, a nemzetközi üzleti, marketing, a vállalkozás, az ellátási lánc menedzsment, vezetés vagy a globalizáció. Amellett, hogy a kutatás, DBA hallgatók Svájc is részt vesz szemináriumok, workshopok, ami több lehetőséget kiterjeszteni vezetés, a döntéshozatal és a vezetői képességek.

Kérhet több információt a svájci egyetemek csak két kattintás az alábbi linkek segítségével. Ha lehet, hogy érdekli alkalmazása a DBA program egy egyetemi vagy üzleti iskola Svájcban, egyszerűen kattintson a részletekért.

Olvass tovább

Szűrők

  • Üzleti Adminisztráció Doktori (DBA)
  • Svájc
Szakirányok
    Művészettudományok Élettudomány Humán tanulmányok Design tanulmányok Divat Egészségügy Előadóművészet Energiatanulmányok
  • Fenntarthatóság tanulmányok
  • Jogi tanulmányok
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum