Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 45 Üzleti Ügyviteli Doktorik  (Üzleti Adminisztráció Doktori (DBA)) Programok ban ben Amerikai Egyesült Államok 2023

45 Üzleti Adminisztráció Doktori (DBA) Programok ban ben Amerikai Egyesült Államok 2023

Áttekintés

A Doctor of Business Administration, vagy DBA, egy elsősorban a kutatás által vezérelt szak célja a magasan képzett és tapasztalt üzletemberek. DBA jelöltek gyakran érdeklődnek folytat vezetői vagy vezetői pozíciókat saját területén, vagy egyre egyetemi oktatók az üzletből. Egyetemek és üzleti iskolák az USA-ban ajánlatot DBA képzési programok, néha a részmunkaidőben vagy teljes munkaidőben.

Az MBA, MSc egy üzleti jellegű tudományos fegyelem, vagy hasonló mester 's mértéke általában előfeltétele a DBA, kivéve, ha azt a felvételi osztályon egy egyetemi vagy üzleti iskola az USA-ban. DBA jelentkezők egyetemek és üzleti iskolák az Egyesült Államokban alkalmazzák tudásukat az üzleti elmélet, vezetői készségek, a stratégiai döntéshozatal és képes kezelni, amint azok a kutatási téma és elkezd dolgozni a dolgozat.Üzleti adminisztráció témák, mint a globalizáció, a vállalati társadalmi felelősségvállalás, az etika, a vezetés, az ellátási lánc menedzsment, a társadalmi hatás, vállalkozás, nemzetközi üzleti, pénzügyi és egyéb témákkal is az alapja a DBA jelölt 's kutatási téma.

Elolvashatja többet lehetőséget, hogy beiratkozik a DBA program az USA-ban, kattintson az alábbi linkekre. Könnyedén kérjen több információt közvetlenül az egyetemek az USA-ban, itt.

Olvass tovább

Szűrők

  • Üzleti Adminisztráció Doktori (DBA)
  • Amerikai Egyesült Államok
Szakirányok
    Művészettudományok
  • Élettudomány
  • Humán tanulmányok
  • Design tanulmányok Divat Egészségügy Előadóművészet Energiatanulmányok
  • Fenntarthatóság tanulmányok
  • Jogi tanulmányok
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum