Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös Üzleti Ügyviteli Doktorik  (Üzleti Adminisztráció Doktori (DBA)) Programok ban ben Winter Park, Amerikai Egyesült Államok 2023

1 Üzleti Adminisztráció Doktori (DBA) Programok ban ben Winter Park, Amerikai Egyesült Államok 2023

Áttekintés

A Doctor of Business Administration, vagy DBA, egy elsősorban a kutatás által vezérelt szak célja a magasan képzett és tapasztalt üzletemberek. DBA jelöltek gyakran érdeklődnek folytat vezetői vagy vezetői pozíciókat saját területén, vagy egyre egyetemi oktatók az üzletből. Egyetemek és üzleti iskolák az USA-ban ajánlatot DBA képzési programok, néha a részmunkaidőben vagy teljes munkaidőben.

Az MBA, MSc egy üzleti jellegű tudományos fegyelem, vagy hasonló mester 's mértéke általában előfeltétele a DBA, kivéve, ha azt a felvételi osztályon egy egyetemi vagy üzleti iskola az USA-ban. DBA jelentkezők egyetemek és üzleti iskolák az Egyesült Államokban alkalmazzák tudásukat az üzleti elmélet, vezetői készségek, a stratégiai döntéshozatal és képes kezelni, amint azok a kutatási téma és elkezd dolgozni a dolgozat.Üzleti adminisztráció témák, mint a globalizáció, a vállalati társadalmi felelősségvállalás, az etika, a vezetés, az ellátási lánc menedzsment, a társadalmi hatás, vállalkozás, nemzetközi üzleti, pénzügyi és egyéb témákkal is az alapja a DBA jelölt 's kutatási téma.

Elolvashatja többet lehetőséget, hogy beiratkozik a DBA program az USA-ban, kattintson az alábbi linkekre. Könnyedén kérjen több információt közvetlenül az egyetemek az USA-ban, itt.

Olvass tovább

Szűrők

  • Üzleti Adminisztráció Doktori (DBA)
  • Amerikai Egyesült Államok
  • Winter Park
Szakirányok
    Művészettudományok Élettudomány Humán tanulmányok Design tanulmányok Divat Egészségügy Előadóművészet Energiatanulmányok Fenntarthatóság tanulmányok Jogi tanulmányok
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Kapcsolódó tanulmányi területek