University of Technology Sydney

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az UTS másképp gondolkodunk: a globális innovációra összpontosítunk, amelynek középpontjában az innováció áll. Mi több, egy egyetem vagyunk a való világban. Minden kurzusunk szorosan összehangolt az iparági szükségletekkel, ezért a tanulóid felkészítenek a jövőbeli karrieredre.

Az UTS különbség

  • Ausztráliában az 1. számú egyetemi hallgató vagyunk a 9. helyen a világon (QS Top 50 Under 50 2019 és 16. a Times Higher Education (THE) Young Egyetem rangsorában 2018). A QS (2019) szerint a világ első 200 egyetemén is rangsorolunk.
  • Létrehoztunk egy világszínvonalú, élénk, egymással összekapcsolt hallgatói teret. Használja ki a díjnyertes épületeket, a legkorszerűbb létesítményeket és a fenntartható dizájnt.
  • Sydney városegyetem vagyunk - a világ egyik nagyvárosának szívében élünk, Sydney kreatív és digitális iparágakkal körülvéve.
  • Vannak kapcsolatok, amelyek számítanak. Több mint 150 ipari partner alakítja tanfolyamunk tartalmát, szakmai gyakorlatokat, ösztöndíjakat és forrásokat biztosít.
  • A diákok először jönnek - amikor velünk tanul, támogatjuk az utat. A hallgatói szolgáltatások közé tartozik az egészség és a tanácsadás, az egyetemi és angol nyelvű segítségnyújtás, a lakhatás és a karrier támogatása, valamint számos klub és társadalom.

A kutatások számítanak
Az UTS kutatásunk a nagy kérdésekre reagál. A feltörekvő tudományágakban egyre nagyobb hírnévnek örvendünk a jövőre koncentráló kutatások iránt, öt témakörre összpontosítva: az egészségügy, az adatkutatás, a fenntarthatóság, a jövőbeli munka, valamint az ipar és a társadalmi határidők. Az egészségügyi ellátás jövőbeni technológiai zavarainak kérdései , nagy adatok és új munkamódszerek, valós megoldásokat kínálunk a mai és a holnap kihívásoknak. Mi is együttműködő vagyunk - szorosan együttműködünk az iparág és az egyetemi partnerekkel az egész világon, hogy jelentős változást vezessünk a körülöttünk lévő világban.

Ösztöndíj sikere

30 millió dollárt különítettünk el, hogy 2020-ig támogatásokat és ösztöndíjakat biztosítsanak a magasan teljesítő nemzetközi hallgatók számára - ideértve az Önhöz hasonló nemzetközi diákok számára az egyetemi szintű vagy a kar-specifikus finanszírozást is.

www.int-ösztöndíjat. UTS .edu.au

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Doctors of Education » Megjelenítés PhD » Megjelenítés Law MLS » Megjelenítés Law Diplomák » Megjelenítés Health Diplomák » Megjelenítés Health Certificates » Megjelenítés Health Mester » Megjelenítés Mesterdiplomák » Megjelenítés Mester Oklevelek » Megjelenítés Law Oklevelek » Megjelenítés Law Juris Doctor » Megjelenítés Tanfolyamok » Megjelenítés MA » Megjelenítés MSc » Megjelenítés Mester » Megjelenítés MBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Doctor of Education

Oktató

Campus Nappali Részidős 4 - 8 év January 2019 Ausztrália Sydney + 1 további

Az oktatót úgy tervezték, hogy megfeleljen a szakemberek és a szakemberek igényeinek, akik szeretnék kutatni valamilyen szempontból a gyakorlat területén. A pályázók egy magas szintű, gyakorlatorientált kutatásra vállalkoznak a kutatási erősség egyik területére a UTS : az oktatás. [+]

A kurzus nem csupán az egyetemi pályára elkötelezett hallgatók számára nyújt segítséget, hanem olyan közalkalmazottak és magánszektorbeli szakemberek számára, akik a legmagasabb szinten kívánják tanulmányozni és vállalni a kutatásokat.

A kurzus célja, hogy növelje a gyakorló képzettségi képességét, elemezze, kritizálja és fejlessze szakmáját és gyakorlatát. Ez egy kutatási fokozat, amelynek célja, hogy segítse a szakembereket a kapcsolatok fejlesztése és a szakmai tevékenység között olyan területeken, mint a szakpolitika fejlesztése és értékelése, az innováció és a közigazgatás.

A karrierlehetőségek magukban foglalják a vezető szerepet az oktatás területén, mint fő, vezető, tervező, politikai tanácsadó, tanár vagy tréner, kormányzati, ipari, kereskedelmi vagy közösségi környezetben.... [-]


PhD

A filozófia doktora

Campus Nappali Részidős 4 - 8 év January 2019 Ausztrália Sydney + 1 további

A PhD egy egyetemi szintű diplomát, amely magában foglalja a intenzív időszak felügyelt tanulmány és kutatás. A filozófia doktora fokozatot azoknak a sikeres pályázóknak ítélik oda, akik különös mértékben járultak hozzá a tudáshoz, függetlenül attól, hogy az eredeti vizsgálatot, felülvizsgálatot vagy kritikát alkalmazták-e. A Szövetség akkreditációját az AACSB International Nemzetközi Akkreditált Iskolákra ( UTS Business School) az UTS Business School egyike a világ számos kiválasztott elit üzleti iskolájának. Sok UTS Business School munkatársa a tudomány és az ipar területén tevékenykedik vezetőkkel vagy tanácsadókkal, vagy erős kapcsolatokkal rendelkezik a nagyvállalatok számára. A PhD program lehetővé teszi a jelöltek számára, hogy olyan fejlett fegyelmi és multidiszciplináris módszereket kapjanak, amelyek alapján a pályázók képesek kutatási képességeket fejleszteni. A PhD hallgatókat egy három tagú bizottság felügyeli, amelynek elnöke rendszerint a jelölt doktori kutatásának legfontosabb tudományágában található. Az interdiszciplináris kutatást ösztönözni kell, és a doktori bizottságok magukban foglalhatják azokat a kutatókat is, akik olyan kapcsolt vagy egyéb tudományágakból származnak, amelyeken kívül a jelölt tartózkodik. [+]

A közgazdaságtudományi doktori képzés első osztályú képzést kínál a gazdasági elmélet és az ökonometria alapjaiban. Ezt a végeredményt az összes hallgató által felvett főbb PhD-osztályok programja révén érik el, amelyek minden közgazdász számára előírják a fogalmakat és elemző eszközöket. Ezenkívül mindegyik diák fejleszti a szakértelmet a választott két területen. A mező két pár kutatási tantárgy osztályból áll, amelyekben a diákok fejlett témákat tanulmányoznak, és megismerik a kutatás határait ezen a területen. A felajánlott területek közé tartoznak a következők: viselkedési gazdaságtan kísérleti gazdaság dinamikus rendszerek ökonometria egészséggazdaságtan ipari szervezet munkaerő-gazdaságtan piactervezés mikroökonómiai elmélet közgazdaságtan.... [-]


A kreatív művészet doktora

Campus Nappali Részidős 4 - 8 év January 2019 Ausztrália Sydney + 1 további

A Kreatív Művészetek Doktora (DCA) a médiában és / vagy a kreatív művészetben elért eredményeket tekintve kiemelkedő eredményeket ért el, akik jelentős kutatásokat kívánnak folytatni a média és a kreatív termelés területén. Az oklevelet azoknak a pályázóknak ítélik oda, akik eredeti kutatása révén külön és jelentős mértékben hozzájárulnak a kreatív művészet tudásához. Lehetőséget nyújt azok számára, akik a feltörekvő kreatív iparágak számára helyi és nemzetközi szinten releváns tudást, kutatást és kreatív gyakorlatot keresnek. [+]

A Művészeti és Társadalomtudományi Kar által kínált kutatási fokozatok különösen értékesek azok számára, akik akadémiai karrierjüket, kutatói karrierjüket vagy magas szintű szakmai gyakorlatot kívánnak folytatni.

[-]

Videók

Discover UTS

Welcome to our new UTS campus

UTS in the Rugby Australia Building at Moore Park

UTS International Student: Nicoline Falcon – Day in the life

UTS International Student: Mellisa Soesanto - Day in the life

Kapcsolat

University of Technology, Sydney

Cím 15 Broadway Ultimo, Sydney
2007 Sydney, New South Wales, Ausztrália
Honlap http://www.uts.edu.au/international
Telefon +61 3 9627 4816