Management Center Innsbruck

Bevezetés

Hivatalos Leírás

AACSB Accredited

A Vállalkozói School®

A Management Center Innsbruck összeköti a legjobban ki a tudomány, a gazdaság és a konzultációt az egyedülálló koncepció a nemzetközi vállalkozói School® ben alapított 1995-1996 a támasza a különleges Innsbruck Open University koncepció Management Center Innsbruck szerzett vezető pozícióját a nemzetközi táj felsőoktatás. Ma, több mint 3200 diák, 1000 tanár, 240 partner egyetemek a világ minden tájáról, és számtalan végzettek és a munkaadók értéke erősen, amit a vállalkozói School® kínál.

Ennek keretében az "átfogó University Innsbruck" fogalmát az MCI arra törekszik, hogy mentora motivált emberek, akik meg akarják építeni a jövőjüket keresztül célorientált folyamatos képzés, a személyes és a szakmai fejlődés.

MCI kínál diplomás, nem diplomás és posztgraduális képzési programok a legmagasabb szintű a senior és junior vezetők az irányítás minden szintjén és ágak. MCI programok középpontjában minden szintjén a személyiség és területeket foglal magában, state-of-the art ismereteket a tudomány és a gyakorlat szempontjából releváns üzleti és a társadalom. Mint egy nemzetközileg orientált információs és kommunikációs központ, MCI nyitott új távlatokat, módszerek és projektek. Konstruktív párbeszéd és a szövetkezeti fejlődés interdiszciplináris kompetenciák két pillére a tanítás és a tanulás az MCI.

MCI támogatja a versenyképességét szervezetek és befolyásolja a professzionalizálásához üzleti, közigazgatási, politikai és kulturális. Az alkalmazott kutatás és fejlesztés különösen értékelni MCI erősítése az innováció helyi cégek és a biztosítása a minőség-orientált oktatás.

Beágyazott széles hálózata mecénások, szponzorok és partnerek, MCI fontos a motor elhelyezése a Innsbruck, Tirol és Ausztria, mint a központ tudományos és nemzetközi találkozások. A jószomszédi együttműködés az Innsbrucki Egyetem, a közelség az élénk Innsbruck óvárosától és a nagy teljesítményű architektúra a hely jól tükrözik a filozófia és a misszió ez nemzetközileg példaértékű felsőoktatási központ.

Küldetésünk

MCI Management Center Innsbruck követi a koncepció Vállalkozói School®. MCI felhatalmazza motivált emberek kimagasló teljesítményt nyújt mélyreható tudományos kompetencia és amely innovatív know-how transzfer belül egy erős nemzetközi hálózat.

A sikertényezők:

minőségi oktatás

Magas színvonalú tanítás biztosítja a helyét a vezető felsőoktatási intézmények a német nyelvű világ

szellemi hozzájárulás

A szellemi hozzájárulás alkalmazzák, az üzleti szempontból fontos és megoldás-orientált

nemzetközi orientáció

Az erős nemzetközi orientáció generál know-how, a presztízs és a hozzáadott értéket ügyfeleink

Ügyfél és szolgáltatás-orientáltság

A ügyfél és a szolgáltató orientáció példaértékű

Az emberek és a kultúra

A vállalati kultúra virágozzon a kölcsönös bizalom, elkötelezettség a munkatársaink, a vállalkozói szellem és a felelősség a társadalom felé

Márka

MCI márka nemzetközileg is elismert és áll a teljesítmény, a professzionalizmust, a tudás és a kompetencia

Hálózat

A nemzetközi hálózat létrehoz egy versenyelőnyt, és hozzáadott értéket a részvényesek

Fejlesztés

Folyamatos innováció alapját képezi a piaci pozíció és biztosítja versenyképességünket

Infrastruktúra

A kiváló infrastruktúrával teremt vonzó és ösztönző környezetet

Campus és helyszínek

Management Center Innsbruck (MCI) már megalapozta hírnevét, mint egy nemzetközileg orientált egyetemi alkalmazott tudományok révén ügyfélközpontúság és következetes minőségirányítási.

A tiroli hegyek karnyújtásnyira, a régió egyedülálló sport- és szabadidős létesítmények, a közelség, Németország, Svájc és Olaszország Innsbruck régóta akadémiai hagyomány minden garantálni egyedi hangulatot a diákok számára.

Annak központi helyeken, MCI kínál kiemelkedő infrastruktúra vonzó és jól felszerelt előadótermek, számítógépes laborok és munkacsoportja szoba, state-of-the-art munkaállomások és kutatási létesítmények, kollégiumok a közelben, széles választéka jó helyen étkezési ki, kényelmes parkolási lehetőséggel és kiváló tömegközlekedés.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Német

Megjelenítés PhD »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

PhD

Végrehajtó PhD program menedzsment

Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Részidős 4 év November 2018 Ausztria Innsbruck

Az ügyvezető PhD program által kínált a University of Antwerp, az antwerpeni Management School és a Menedzsment Központ Innsbruck egy négyéves, részmunkaidős kutatás-alapú program vezető tisztségviselők alkalmazni kívánja releváns és aktuális ismeretek és kutatási képességek, hogy a kortárs üzleti problémák a saját ipar vagy a munkahelyén. [+]

A Executive Doktori Program kínált a University of Antwerp, az antwerpeni Management School és a Menedzsment Központ Innsbruck egy négyéves, részmunkaidős kutatás-alapú program vezető tisztségviselők alkalmazni kívánja releváns és aktuális ismeretek és kutatási képességek, hogy a kortárs üzleti problémák az iparban vagy a munkahelyén. A program egy prémium vezetői fejlesztési program célja, hogy tudományosan szigorú és szellemi kihívást. A program fogják szállítani az egyetemen az antwerpeni Management School és a campus Management Center Innsbruck.

Miután sikeresen megvédeni a doktori értekezés (4 év után), a résztvevők fog keresni a PhD in Management Sciences vagy PhD Társadalomtudományok (amelyet az University of Antwerp *).... [-]


Videók

MCI's international outreach

Innsbruck, ❤ of the alps

Kapcsolat

Cím Universitaetsstrasse 15
6020 Innsbruck, Tyrol, Ausztria
Telefon undefined