Management Center Innsbruck

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Vállalkozói Iskola ®

Az Management Center Innsbruck összekapcsolja a tudományos, gazdasági és tanácsadási lehetőségeket a nemzetközi vállalkozói iskola ® egyedi koncepciójával. Az 1995/96-ban alapított Innsbruck Open University egyedülálló koncepciójának támaszpontjaként a Management Center Innsbruck kiemelkedő pozíciót szerzett a felsőoktatás nemzetközi környezetében.

Manapság a világ minden tájáról több mint 3400 hallgató, 1000 tanár, 276 partner egyetem, valamint számtalan diplomás és munkáltató értékeli az Entrepreneurial School ® által kínált lehetőségeket. Az "átfogó egyetemi innsbrucki" koncepció keretében az MCI arra törekszik, hogy motivált embereket mentoráljon, akik céljaikat célzott továbbképzés útján kívánják építeni a jövőbe személyes és szakmai fejlődésük során. Az MCI a legmagasabb színvonalú végzettségi, posztgraduális és posztgraduális oktatási programokat kínál vezető és junior vezetőknek minden vezetési szintből és ágazatból.

Az MCI programjai a személyiség minden szintjére összpontosítanak, és a tudomány és a gyakorlat legmodernebb ismereteit foglalják magukban az üzleti élet és a társadalom szempontjából. Nemzetközileg orientált információs és kommunikációs központként az MCI nyitott új perspektívákkal, módszerekkel és projektekkel szemben. A konstruktív párbeszéd és az interdiszciplináris kompetenciák fejlesztése az MCI oktatásának és tanulásának két pillére. Az MCI támogatja a szervezetek versenyképességét és befolyásolja az üzleti élet, az adminisztráció, a politika és a kultúra professzionalizálását. Az alkalmazott kutatást és fejlesztést az MCI különösen értékeli az innováció erősítésében a helyi vállalatokban és a minőségorientált oktatás biztosításában.

A mecénások, szponzorok és partnerek széles hálózatába ágyazva az MCI fontos motor Innsbruckban, Tirolban és Ausztriában, mint akadémiai és nemzetközi találkozók központjában. Az Innsbrucki Egyetemmel való szomszédságunkkal való együttműködés, az élénk Innsbrucki Óvároshoz való közelség és a helyszín hatalmas építészete kifejezik ennek a nemzetközileg példaértékű felsőoktatási központnak a filozófiáját és küldetését.


Küldetésünk

Az Management Center Innsbruck MCI Management Center Innsbruck egy vállalkozói iskola ® koncepcióját követi. Az MCI felhatalmazza a motivált embereket a kiemelkedő teljesítmény elérésére, mély tudományos kompetenciát biztosít és innovatív know-how-átadást hoz létre egy erős nemzetközi hálózaton belül.


A siker tényezői

Minőségi oktatás: A magas színvonalú oktatás biztosítja pozíciónkat a német nyelvű világ vezető akadémiai intézményei között.

Szellemi hozzájárulás: Szellemi hozzájárulásunk alkalmazott, üzleti szempontból releváns és megoldás-orientált.

Nemzetközi orientáció: Erős nemzetközi orientációnk know-how-t, presztízst és hozzáadott értéket generál ügyfeleink számára.

Ügyfél- és szolgáltatásorientáció: Ügyfél- és szolgáltatás-orientációnk példaértékű.

Emberek és kultúra: Vállalati kultúránk a kölcsönös bizalomra, alkalmazottaink elkötelezettségére, vállalkozó szellemre és a társadalom iránti felelősségvállalásra épül.

Márka: Az MCI márka nemzetközileg elismert és a teljesítmény, a professzionalitás, a tudás és a kompetencia elé áll.

Hálózat: Nemzetközi hálózatunk versenyelőnyt és hozzáadott értéket teremt érdekelt feleink számára.

Innováció: A folyamatban lévő innováció képezi piaci pozíciónk alapját és biztosítja versenyképességünket.

Infrastruktúra: Kiváló infrastruktúránk vonzó és ösztönző környezetet teremt.


Egyetem

Management Center Innsbruck (MCI) ügyfélorientáció és következetes minőségirányítás révén nemzetközileg orientált alkalmazott tudományok egyetemeként hírnevet szerzett magának. A Tirol-hegység, amely megragadja a régiót, a régió verhetetlen sport- és szabadidős létesítményei, a Németország, Svájc és Olaszország közelsége és Innsbruck hosszú ideje tartó akadémiai hagyományai egyedülálló légkört garantálnak a hallgatók számára.

A központi helyén az MCI kiemelkedő infrastruktúrát kínál vonzó és jól felszerelt előadótermekkel, számítógépes laboratóriumokkal és csoportos munkatermekkel, legmodernebb munkaállomásokkal és kutatási létesítményekkel, a közelben lévő hallgatói szállókkal, széles választékával étkezési helyek, kényelmes parkoló és kiváló tömegközlekedés.

Helyszínek

Innsbruck

Address
Universitätsstraße,15
6020 Innsbruck, Tirol, Ausztria
Telefonszám
+43 512 2070 – 2100

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció

AACSB Accredited

Programok