Management Center Innsbruck

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Entrepreneurial School®

A Management Center Innsbruck összeköti a legjobban ki a tudomány, a gazdaság és a konzultációt az egyedülálló koncepció a nemzetközi vállalkozói School® ben alapított 1995-1996 a támasza a különleges Innsbruck Open University koncepció Management Center Innsbruck szerzett vezető pozícióját a felsőoktatás nemzetközi tájképe. Ma több mint 3200 hallgató, 1000 tanár, 240 partner egyetem a világ minden tájáról, valamint számtalan diplomázott és munkáltató értékeli a vállalkozói iskola által kínált előnyöket. Az "Innsbruck átfogó egyetem" koncepciójának keretében az MCI arra törekszik, hogy a motivált embereket mentorálja, akik a céljukon alapuló továbbképzéssel kívánják megépíteni jövőjüket személyes és szakmai fejlődésükben. Az MCI a legmagasabb színvonalú posztgraduális, nem posztgraduális és posztgraduális képzési programokat kínál minden vezetői és vezetői vezetőnek és fióktelepnek. Az MCI programjai a személyiség minden szintjére összpontosítanak, és magukban foglalják a tudományból és a gyakorlatból releváns, a vállalkozások és a társadalom szempontjából releváns tudásterületeket. Nemzetközileg orientált információs és kommunikációs központként az MCI nyitva áll új perspektívákkal, módszerekkel és projektekkel. A konstruktív párbeszéd és az interdiszciplináris kompetenciák kooperatív fejlesztése az MCI tanításának és tanulásának két pillére. Az MCI támogatja a szervezetek versenyképességét, és befolyásolja az üzleti, adminisztrációs, politikai és kulturális szakembereket. Az alkalmazott kutatás és fejlesztés különösen az MCI-nál értékelik a helyi vállalatok innovációjának erősítését és a minőségorientált oktatás biztosítását. Az MCI egy széleskörű védőhálózatba, szponzorokba és partnerekbe épült, és fontos motorja az Innsbruck, Tirol és Ausztria pozíciójának a tudományos és nemzetközi találkozók központjának. Az Innsbrucki Egyetemmel folytatott szomszédos együttműködésünk, a nyüzsgő Innsbruck óvárosának közelsége és a helyszín erős építészete a nemzetközileg példaértékű felsőoktatási központ filozófiájának és küldetésének kifejeződése.


Küldetésünk

Az MCI Management Center Innsbruck az Entrepreneurial School® koncepcióját követi. Az MCI felhatalmazza a motivált embereket arra, hogy kiemelkedő teljesítményt érjenek el, mély egyetemi kompetenciát nyújtsanak, és innovatív know-how-transzfert hozzanak létre egy erős nemzetközi hálózaton belül.


A siker tényezői

Minőségi oktatás Magas színvonalú tanítás biztosítja a német nyelvű világ vezető tudományos intézményei közötti helyet. Szellemi hozzájárulás Szellemi hozzájárulásunk, üzleti szempontból releváns és megoldásorientált nemzetközi tájékozódás Erős nemzetközi orientációnk know-how-t, presztízset és hozzáadott értéket teremt ügyfeleink Ügyfél- és szolgáltatásorientáció Ügyfeleink és szolgáltatásaink orientáltak Emberek és kultúra Vállalati kultúránk virágzik a kölcsönös bizalomra, a munkatársaink elkötelezettségére, a vállalkozói szellemre és a társadalom iránti felelősségre . és kompetencia Hálózat Nemzetközi hálózatunk versenyképességet és hozzáadott értéket teremt az érdekeltek számára Innováció A folyamatban lévő innováció piaci pozíciónk alapját képezi, és versenyképességünket biztosítja Infrastruktúra Kiváló infrastruktúránk vonzó és ösztönző környezetet teremt ironment


Egyetem

Management Center Innsbruck (MCI) az ügyfélorientáció és a következetes minőségirányítás révén nemzetközileg elismert egyetemek hírnevét hozta létre. A tiroli-hegység a megragadt, a régió verhetetlen sport- és szabadidős létesítményei, Németország, Svájc és Olaszország közelsége, valamint Innsbruck hosszú távú tudományos hagyománya garantálja a diákok egyedülálló hangulatát. A központi helyszíneken az MCI kiemelkedő infrastruktúrát kínál vonzó és jól felszerelt előadótermekkel, számítógépes laboratóriumokkal és csoportmunka-helyiségekkel, korszerű munkaállomásokkal és kutatási létesítményekkel, szomszédos diákszállásokkal, jó választékkal étkezési helyek, kényelmes parkolás és kiváló tömegközlekedés.

Helyszínek

Innsbruck

Address
Universitätsstraße,15
6020 Innsbruck, Tirol, Ausztria
Telefonszám
+43 512 2070 – 2100

Antwerpen

Address
Sint-Jacobsmarkt 9-13
2000 Antwerpen, Flandria, Belgium

Akkreditáció

AACSB Accredited

Programok