Hivatalos Leírás

AACSB Accredited

Az Entrepreneurial School®

A Management Center Innsbruck összeköti a legjobban ki a tudomány, a gazdaság és a konzultációt az egyedülálló koncepció a nemzetközi vállalkozói School® ben alapított 1995-1996 a támasza a különleges Innsbruck Open University koncepció Management Center Innsbruck szerzett vezető pozícióját a felsőoktatás nemzetközi tájképe. Ma több mint 3200 hallgató, 1000 tanár, 240 partner egyetem a világ minden tájáról, valamint számtalan diplomázott és munkáltató értékeli a vállalkozói iskola által kínált előnyöket. Az "Innsbruck átfogó egyetem" koncepciójának keretében az MCI arra törekszik, hogy a motivált embereket mentorálja, akik a céljukon alapuló továbbképzéssel kívánják megépíteni jövőjüket személyes és szakmai fejlődésükben. Az MCI a legmagasabb színvonalú posztgraduális, nem posztgraduális és posztgraduális képzési programokat kínál minden vezetői és vezetői vezetőnek és fióktelepnek. Az MCI programjai a személyiség minden szintjére összpontosítanak, és magukban foglalják a tudományból és a gyakorlatból releváns, a vállalkozások és a társadalom szempontjából releváns tudásterületeket. Nemzetközileg orientált információs és kommunikációs központként az MCI nyitva áll új perspektívákkal, módszerekkel és projektekkel. A konstruktív párbeszéd és az interdiszciplináris kompetenciák kooperatív fejlesztése az MCI tanításának és tanulásának két pillére. Az MCI támogatja a szervezetek versenyképességét, és befolyásolja az üzleti, adminisztrációs, politikai és kulturális szakembereket. Az alkalmazott kutatás és fejlesztés különösen az MCI-nál értékelik a helyi vállalatok innovációjának erősítését és a minőségorientált oktatás biztosítását. Az MCI egy széleskörű védőhálózatba, szponzorokba és partnerekbe épült, és fontos motorja az Innsbruck, Tirol és Ausztria pozíciójának a tudományos és nemzetközi találkozók központjának. Az Innsbrucki Egyetemmel folytatott szomszédos együttműködésünk, a nyüzsgő Innsbruck óvárosának közelsége és a helyszín erős építészete a nemzetközileg példaértékű felsőoktatási központ filozófiájának és küldetésének kifejeződése.


Küldetésünk

Az MCI Management Center Innsbruck az Entrepreneurial School® koncepcióját követi. Az MCI felhatalmazza a motivált embereket arra, hogy kiemelkedő teljesítményt érjenek el, mély egyetemi kompetenciát nyújtsanak, és innovatív know-how-transzfert hozzanak létre egy erős nemzetközi hálózaton belül.


A siker tényezői

Minőségi oktatás Magas színvonalú tanítás biztosítja a német nyelvű világ vezető tudományos intézményei közötti helyet. Szellemi hozzájárulás Szellemi hozzájárulásunk, üzleti szempontból releváns és megoldásorientált nemzetközi tájékozódás Erős nemzetközi orientációnk know-how-t, presztízset és hozzáadott értéket teremt ügyfeleink Ügyfél- és szolgáltatásorientáció Ügyfeleink és szolgáltatásaink orientáltak Emberek és kultúra Vállalati kultúránk virágzik a kölcsönös bizalomra, a munkatársaink elkötelezettségére, a vállalkozói szellemre és a társadalom iránti felelősségre . és kompetencia Hálózat Nemzetközi hálózatunk versenyképességet és hozzáadott értéket teremt az érdekeltek számára Innováció A folyamatban lévő innováció piaci pozíciónk alapját képezi, és versenyképességünket biztosítja Infrastruktúra Kiváló infrastruktúránk vonzó és ösztönző környezetet teremt ironment


Egyetem

Management Center Innsbruck (MCI) az ügyfélorientáció és a következetes minőségirányítás révén nemzetközileg elismert egyetemek hírnevét hozta létre. A tiroli-hegység a megragadt, a régió verhetetlen sport- és szabadidős létesítményei, Németország, Svájc és Olaszország közelsége, valamint Innsbruck hosszú távú tudományos hagyománya garantálja a diákok egyedülálló hangulatát. A központi helyszíneken az MCI kiemelkedő infrastruktúrát kínál vonzó és jól felszerelt előadótermekkel, számítógépes laboratóriumokkal és csoportmunka-helyiségekkel, korszerű munkaállomásokkal és kutatási létesítményekkel, szomszédos diákszállásokkal, jó választékkal étkezési helyek, kényelmes parkolás és kiváló tömegközlekedés.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Német

Az intézmény további kínálata:

PhD

Management Center Innsbruck

Az Antwerpeni Egyetem, az Antwerpeni Vezetői Iskola és az Management Center Innsbruck MCI Management Center Innsbruck által közösen kínált Executive PhD Program a felsőve ... [+]

Rövid tények

Tudományos fokozat: PhD a menedzsmentben vagy a doktori fokozatban a társadalomtudományokban

Időtartam: 4 év; részmunkaidőben

Előfeltételek: A Executive PhD programba való belépéshez MBA, Masters Degree vagy azzal egyenértékű, legalább 10 éves releváns munkatapasztalat szükséges, és sikeresen be kell tartani a felvételi folyamatot.

A következő tanulmány kezdete: 2017 ősz, a regisztráció nyitva van. A regisztráció után az akadémiai igazgató megkérdezi a kapcsolatot egy interjúval.

Nyelv: English

Executive PhD Program menedzsment

Az Antwerpeni Egyetem, az Antwerpeni Vezetői Iskola és az Management Center Innsbruck MCI Management Center Innsbruck által közösen kínált Executive PhD Program a felsővezetőknek és döntéshozóknak szól, akik doktori fokozatot szereznek (Dr., PhD vagy DBA) munka közben akar. Felgyorsítja saját kutatási szakértelmének fejlesztését és tudományos megoldások alkalmazását az ipar és a vállalatok jelenlegi kihívásaira. Az Executive PhD Program intellektuálisan kihívást jelent, a legmagasabb szintű felsőoktatásnak tartja magát, a hagyományos doktori és gyakorlati orientált doktori (DBA) közötti szakadékot áthidalva.... [-]

Ausztria Innsbruck
November 2019
Angol
Részidős oktatás
4 év
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
Address
Universitätsstraße,15
6020 Innsbruck, Tirol, Ausztria
Honlap
Telefonszám
+43 512 2070 – 2100