Vienna Graduate School Of Finance | VGSF

Bevezetés

Hivatalos Leírás

BÉCS SZAKMAI School of Finance

PhD ösztöndíjak Pénzügy - jelentkezz most!

A bécsi Graduate School of Finance (VGSF) meghívja kiváló diákokat, hogy alkalmazni a doktori program Finance (teljes munkaidőben program) kezdve a következő tanévben. Akár hat ösztöndíjat fognak kapni a legjobb jelentkezőket.

A VGSF egy kiválósági központ a pénzügyek, található az új WU campus Bécsben, Ausztriában. Fő tevékenysége a tudományos kutatás és a doktori képzés. A VGSF kínál stimuláló tanulási és kutatási környezet kiemelkedő diákok a világ minden tájáról.

Alkalmazás követelményeinek:

A program nyitva áll a diákok minden ország minden szakában, feltéve hogy rendelkeznek mesterfokozattal vagy azzal egyenértékű és megfelelő szintű formális képzés. Diákok, akik mennek, hogy végzős hamarosan (2015 júniusáig) jelentkezhet is. Ha szeretne részt venni a kiválasztási eljárásban a jelölt kérelmét meg kell érkeznie január 8, 2015 az elektronikus jelentkezési lehetőség.

A pályázóknak a következő dokumentumokat:

• önéletrajz • önálló nyilatkozat célja • valamennyi képzési bizonyítvány • valamennyi hivatalos átiratát • igazolása alkalmassági (GRE vagy GMAT) • igazolni az angol kompetencia (például a TOEFL, IELTS) • referencia levél

VGSF diplomások várom, hogy egy jövedelmező karrier a vezető felsőoktatási intézmények. Korábbi VGSF diákok állították intézmények, mint Aarhus University, a Carnegie Mellon University, Georgia Institute of Technology, University of Hong Kong, Massachusetts Institute of Technology (MIT), a University of New South Wales (UNSW), a norvég School of Economics és a Business Administration (NHH), a rotterdami Erasmus Egyetem, a University of Utah és a University of Wisconsin, USA.

A VGSF PhD program két részből áll: szigorú tanfolyam és a munka PhD értekezés. A hallgatók tanfolyamon vegyenek részt, amely minden fő téma a pénzügyi és analitikai módszerek szükséges a kutatás során. Különösen a tanfolyamok középpontjában a vállalati pénzügyek, Asset Pricing és kvantitatív módszerek a pénzügyminiszter. Az elmúlt tanévben a diákok már a lehetőséget, hogy részt vegyen kurzusokon a nemzetközi tudósok, mint Tomas Björk, Rüdiger Fahlenbrach, Nicolae Garleanu, Francisco Gomes, Christopher Hennessy, David Lando, Jacob Sági Rossen Valkanov, Jiang Wang és Toni Whited. Letétele után a szükséges vizsgák, a diákok kezdenek kutatásokat projektek saját. A heti kutatási szeminárium a diákok a lehetőséget, hogy megfeleljen a nemzetközileg elismert tudósok mutatják be a state-of-the art kutatás.

Kérjük, látogasson el www.vgsf.ac.at/application további részletekért és a link az online jelentkezési lapot.

Josef Zechner igazgatója, a Doktori Program

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés PhD »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

PhD

PhD Pénzügy

Campus Nappali October 2018 Ausztria Vienna

A PhD program Finance elsődleges célja a diákok, akik meg akarják szerezni képesítést szükséges egy akadémiai karrierjét Ausztriában vagy külföldön, például (jövőbeni) oktatók egyetemek és más kutatóintézetek. [+]

A Bécs Graduate School in Finance kiemelkedő hallgatók a világ minden tájáról egy kiváló doktori képzés felkészíti őket csinál független kutatások finanszírozására. Alumni széles egyetemi végzettség a szaktudással, a központi téma a modern pénzügyek és pénzügyekkel kapcsolatos módszerek, valamint a mély megértése az elméleti és módszertani alapjait a területen, ami lehetővé teszi számukra, hogy megértsék a tudományos hozzájárulások mások, hogy nem önálló tudományos munkát a saját.

A PhD program Finance elsődleges célja a diákok, akik meg akarják szerezni képesítést szükséges egy akadémiai karrierjét Ausztriában vagy külföldön, például (jövőbeni) oktatók egyetemek és más kutatóintézetek. ... [-]


PhD ösztöndíj Pénzügy - jelentkezz most!

Campus Nappali October 2018 Ausztria Vienna

PhD ösztöndíj Pénzügy - Jelentkezz most! - A VGSF PhD program két részből áll: szigorú tanfolyam és a munka a PhD értekezés. A hallgatók tanfolyamon vegyenek részt, amely minden fő téma a pénzügyi és analitikai módszerek szükséges a kutatás során. [+]

A Bécs Graduate School of Finance (VGSF) felkéri a kiváló hallgatók alkalmazni a Doktori Program in Finance (teljes munkaidőben program) kezdve az elkövetkező tanévben. Akár hat ösztöndíjat fognak kapni a legjobb jelentkezőket. A jelentkezési időszak a tanév 2016/2017 nyílik november 3-án 2015-re (02:00 CET) és ér véget január 29, 2016 (02:00 CET).

A VGSF egy kiválósági központ a pénzügyek, található az új WU campus Bécsben, Ausztriában. Fő tevékenysége a tudományos kutatás és a doktori képzés. A VGSF kínál stimuláló tanulási és kutatási környezet kiemelkedő diákok a világ minden tájáról.

ALKALMAZÁSI KÖVETELMÉNYEK:

A program nyitva áll a diákok minden ország minden szakában, feltéve hogy rendelkeznek mesterfokozattal vagy azzal egyenértékű és megfelelő szintű formális képzés. A diákok, akik majd a végzős hamarosan (június 2016) kérheti is. Ha szeretne részt venni a kiválasztási folyamat a jelölt kérelmet kell keresztül kapott elektronikus pályázati lehetőségek. ... [-]


Videók

Vienna Graduate School of Finance