Hivatalos Leírás

A Vienna Graduate School Of Finance (VGSF) a kiválóság központja. Bécsben (Ausztria) alapították a Haladó Tudományok Intézete (IHS), a bécsi egyetem és a WU (Bécsi Közgazdaságtudományi Egyetem). Ez a három intézmény egyesült erõkkel és szaktudásával, hogy Bécsben hubot hozzon létre, amelynek célja nemzetközileg elismert kutatások készítése és versenyképes doktori képzés nyújtása.

A VGSF strukturált, nappali tagozatos PhD programot kínál a Pénzügyminisztériumban. Kínálunk egy ösztönző tanulási és kutatási környezetet és pénzügyi támogatást a kiemelkedő hallgatók számára a világ minden tájáról. Karaink közé tartoznak az IHS, a Bécsi Egyetem és a WU professzora és oktatói. Ők kiemelkedő szakemberek, a kutatási területükön, akik kiemelkedő folyóiratokban tesznek közzé. A VGSF rendszeresen felkéri a vezető tudósokat, hogy oktassanak tanfolyamokat és bemutassák jelenlegi munkájukat. A diplomások várakozással tekinthetnek a vezető akadémiai intézményekben rejlő karrierhez.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

PhD

Vienna Graduate School Of Finance

A Vienna Graduate School Of Finance (VGSF) felkéri ígéretes hallgatókat kiemelkedő tudományos profilokkal, hogy pályázhassanak PhD programunkra a Pénzügyminisztériumban. ... [+]

PhD pénzügyminiszter - A Vienna Graduate School Of Finance

A Vienna Graduate School Of Finance (VGSF) felkéri ígéretes hallgatókat kiemelkedő tudományos profilokkal, hogy pályázhassanak PhD programunkra a Pénzügyminisztériumban. A VGSF három intézmény közötti együttműködés eredménye: az IHS, a bécsi egyetem és a WU (Bécsi Közgazdaságtudományi Egyetem).

A program legfontosabb erősségei:

A PhD program egy 5 éves, teljes munkaidős program, amely a tanfolyamra és a kutatásra épül. A PhD hallgatók élvezhetik a stimuláló kutatási és tanulási környezetet, és a program teljes időtartama alatt folyamatosan útmutatást kapnak a karától. A VGSF-nél több, mint diák; Ön kollégája és közösségünk tagja. A kar tagjai szakterületük vezető szakértői és együttműködnek világszerte elismert szakemberekkel és tudósokkal, akiket rendszeresen meghívnak a VGSF részére vendégelőadásokra vagy szemináriumokra.... [-]

Ausztria Bécs
Kérj Információt
Angol
Nappali
5 év
Campus
Bővebben magyarul