Read the Official Description

Brno University of Technology )

Miért tanulhat Brno-ban?

 • népszerű város sok nemzetközi diák és a külföldiek
 • lélegzetelállító építészet és élénk kultúra - színházak, mozik, galériák, múzeumok, élő zene, fesztiválok és kulturális rendezvények
 • Brno Város a TOP 100 diák városok között a világ szerint QS Legjobb Student City Index - 59.
 • központilag található három európai főváros között - Bécs (Ausztria), Pozsony (Szlovákia) és Prága (Cseh Köztársaság)
 • Csehország második legnagyobb városa, 90 000 hallgatóval - 6 állami és 6 magán egyetemmel
 • a tudomány, a kutatás, a csúcstechnológia és az induló vállalkozások (cseh szilícium-völgy)
 • A Brno Technology Park Közép-Európa egyik vezető üzleti és technológiai fejlesztési projektje
 • kiváló és megfizethető konyha és éjszakai élet
 • biztonságos és intelligens tömegközlekedési rendszer 24/7

Közel 400.000 lakosú Brno a Cseh Köztársaság második legnagyobb városa és a dél-morva régió fővárosa, ahol 90 000 diák vesz részt 6 állami és 7 magán egyetemen. Ez egy élénk város, fiatal és inspiráló szellemmel, remek hely élni, tanulmányozni és kutatni. A hatalmas infrastrukturális beruházások, valamint a csúcstechnológiai intézmények vonzó hubává teszik a nemzetközi technológiai vállalatok és az innovatív vállalatok számára, amelyek Brnót választják fióktelepeiként. Ezen túlmenően Brno élvezi kiválasztását az egyik legjobb helynek, a New York Times és a Numbeo.

38751_VUT_FP_promoce_2016-11_042.jpgMi olyan különleges Brnót?

Technológiai iparágának kombinációja óriási foglalkoztatási potenciállal, világhírű építészeti megoldásokkal a lenyűgöző történelmi palotáktól egészen a funkcionális ékszerekig, mint például a híres UNESCO listáján szereplő Villa Tugendhatig, és a polgárokbarát szolgáltatások csak néhány elem mindazok számára, akik modern életstílust keresnek perspektíva. A lakosok és a vendégek úgy találják, hogy Brno nagyon biztonságos hely is.

Figyelembe véve Brno stratégiai helyét Közép-Európában, könnyű külföldre utazni és inspirálni a szomszédos országokat. Gyönyörű tájak, a közeli Morva-karszt és az egyedülálló kulturális, népi és borkészítési hagyományok a Dél-Morva-vidéken csodálják meg a pihenő- és szabadtéri tevékenységeket kereső látogatókat.

38750_VUT_Brno_Cohen-Tannoudji_2016-12-08_034.jpgMiért tanulhat a Brno University of Technology ?

 • több mint százéves hagyomány, 1899-ben alapították
 • Több mint 25 Bachelor, Master's és Ph.D. programok angol nyelven
 • Nemzetközi Diákcsarnok, az Erasmus Diákhálózat tagja - haver program és üdvözlő hét nemzetközi diákoknak
 • kiváló sportlétesítmények (olimpiai színvonalú stadion), számos sportolási lehetőséggel
 • a legnagyobb diákszálló Brno városában
 • kutatási és fejlesztési együttműködés (IBM, FEI, Honeywell, Bosch, Siemens, Škoda Auto stb.)
 • kiválósági központok (Közép-Európai Technológiai Intézet, IT4Innovations)
 • kedvező elhelyezkedés a QS World University ranglistán és a World University ranglistán

Brno University of Technology ) a Cseh Köztársaság legnagyobb műszaki / mérnöki egyeteme és Közép-Európa egyik vezető oktatási, tudományos és kutatási intézménye. A hagyomány 1899-re nyúlik vissza, több mint 115 évvel később az egyetemnek 21 000 hallgatója van. Ma ma nyolc kar és három egyetemi intézet, öt regionális kutatóközpont (AdMaS, CVVOZE, MRC, NETME, SIX) két kiválósági központ (CEITEC, IT4Inovation).

karok

 • Építészmérnöki Kar - FA
 • Üzleti és Menedzsment Kar - FBM
 • Építőmérnöki Kar - FCE
 • Kémiai Kar - FCH
 • Villamosmérnöki és Kommunikációs Kar - FEEC
 • Képzőművészeti Kar - FFA
 • Informatikai Kar - FIT
 • Gépészmérnöki Kar - FME

38752_FEEC.jpgEgyetemi intézmények

 • Igazságügyi Mérnöki Intézet - IFE
 • Közép-európai Technológiai Intézet - CEITEC
 • Sporttevékenység Központja - CESA

A BUT programok nemcsak a mérnököket, hanem a természettudományi, építészeti, képzőművészeti, informatikai és közgazdasági területeket is magukban foglalják, erős interdiszciplináris hangsúlyt és szoros kapcsolatot az ipari szférával. A legmodernebb kutatási létesítményekkel és a tudományos kiválósággal rendelkező MA ​​Butrint a hallgatók és szakemberek körében kiemelkedő hírnévnek örvend.

Brno University of Technology , mint az első Csehországban, az ECTS és a DS Label bizonyítványokból részesült. Mindkét igazolás bizonyítja, hogy a BME megfelel a felsőoktatás területén az EU kritériumainak, és emellett jelentősen hozzájárul a mobilitás bővítéséhez és az egyetem nemzetközivé válásához.

Az egyetem együttműködik mind az EU, mind a nem uniós partnerekkel (jelenleg több mint 600 megállapodást kötött), és különböző mobilitási programokkal (Erasmus, CEEPUS, Aktion, EGT és Norvég Alap támogatása stb.) Foglalkozik. pozícióját a vezető, nemzetközileg elismert kutatóegyetemek között. A nemzetközi együttműködés ezért a Brno University of Technology egyik stratégiai prioritása. E cél elérése érdekében a Külügyi Bizottság vállalja egyrészt a nemzetközi hallgatók felvételére irányuló tevékenységeket, másrészt a külföldi kutatók és tanárok felvételét. Az Európai Egyetemi Szövetség (EUA), a CESAER és más szervezetek tagjaként a BUT közös projektekben és tevékenységekben tevékenykedik.

A BUT hosszú távon együttműködik a vezető nemzetközi cégekkel, mint például a Škoda Auto, a Siemens, a FEI, a Honeywell, a Bosch és az IBM. Ezeket a cégeket olyan diákokkal köti össze, akiknek lehetőségük van a szakterületükhöz kapcsolódó szakmai gyakorlatot folytatni vagy akár ipari szakemberek felügyelete alatt dolgoznak a téziseken. A munka ajánlatait megosztják a hallgatókkal és a diplomásokkal. Az egyetem a sportközpont széles skáláját kínálja a CESA sportközpontban, amely az egyik legismertebb központja a Cseh Köztársaságban, az olimpiai színvonalú stadiontal. A diákok számára azonban a legtöbb sportolási tevékenység ingyenes.

38749_CESA.jpg

MA a legnagyobb diákszállási kapacitással rendelkezik az összes Brno egyetemen. Az egyetemi diáktermekben való szállásköltségek havonta 170 EUR körül vannak, minden szobához nagysebességű internet tartozik. Szinte minden szolgáltatás a kollégium közvetlen közelében található - étkezdék, kávézók, sportpályák, nemzetközi hallgatói klub és egyetemi klubok. A csehországi legjobb lakóházak versenytársai közül a kollégiumok voltak a három legjobbak, ami jó minőségűnek bizonyult. A legtöbb egyetemi épület az egyetem campus (Pod Palackeho Vrchem) területén található, Brno város északi részén.

Az egyetem számos vendéglátóhelyet kínál a karokon és hallgatói csarnokban, melyek között megtalálhatók: kávézók, éttermek, pizzériák, kávézók, bárok és büféök. A menük széles választéka forró és hideg, rendelésre készült, speciális diéta és vegetáriánus ételeket kínál a kávézókban és éttermekben. Számítógépes élelmiszer-szolgáltatási rendszer működik az on-line megrendeléshez és a készpénzes fizetéshez hallgatói kártyákkal.

Programs taught in:
Angol
Cseh

Az intézmény további kínálata:

PhD

Brno University of Technology

A doktori képzés a diplomások számára biztosít mesterképzést a vállalati menedzsment és a közgazdaságtan területén a magasabb szintű oktatás elmélyülése elméleti ismerete ... [+]

Cégvezetés és gazdaságtan

Rövidítés: DSP-ŘEP-E A tanulmány hossza: 4 év Program: Közgazdaságtan és menedzsment Kar: Üzleti és Menedzsment Kar Tudományos év: 2019/2020 Akkreditált, amíg: 1.11.2019 Tanulmányi mód: Teljes munkaidő, Kombinált

A fióktelep profilja:

A doktori képzés a diplomások számára biztosít mesterképzést a vállalati menedzsment és a közgazdaságtan területén a magasabb szintű oktatás elmélyülése elméleti ismerete. A doktori tanulmányi ág célja a tudományos munkamódszerek oktatása.

Kulcsfontosságú tanulási eredmények:

A doktori tanulmányi végzettség független tudományos, kutatási és irányítási munkára képes. Készen áll a kihívásokkal járó fogalmi, kutatási és fejlesztési problémák kezelésére a vezetés és a közgazdaságtan területén. A gyakorlatban önállóan képes kutatást, fejlesztést és termelést végezni.... [-]

Csehország Brno
September 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Brno University of Technology

Ez a program két egyetem és egy kutatóintézet együttműködésén alapul: Brno University of Technology Egyetem, Masaryk Egyetem és a Cseh Köztársaság Tudományos Akadémia Fiz ... [+]

Haladó anyagok és nanotudományok

A CEITEC azonban egyedülálló intézményközi doktori programot kínál, amely általában a CEITEC projekt kutatási programjain alapul. Jelenleg egy doktori program áll rendelkezésre - fejlett anyagok és nanotudományok. Ez a program két egyetem és egy kutatóintézet együttműködésén alapul: Brno University of Technology Egyetem, Masaryk Egyetem és a Cseh Köztársaság Tudományos Akadémia Fizikai Tanszékének Intézete.

A Haladó Anyagok és Nanotudományok program két fő területe:

Fejlett nanotechnológiák és mikrotechnológiákHaladó anyagokFejlett nanotechnológiák és mikrotechnológiák

Ról ről

A kutatás a nanoelektronikai és nanopotóniás alkalmazásokban kihasználandó anyagok és szerkezetek nanotechnológiájára összpontosít. A kutatás magában foglalja a nanostruktúrák tulajdonságainak előállítását, jellemzését és elemzését, amely lehetővé teszi a nanostruktúrák egyedi és sajátos tulajdonságait meghatározó elvek aktív alkalmazását. Felhívjuk a figyelmet a litográfiai (top-down) módszerek és az önszervező (alulról felfelé) módszerek által előállított 2D-OD nanostruktúrák kutatására. A kutatás félvezető nanostruktúrákat, mágneses és fém nanostruktúrákat, nanocsöveket és nanoszálakat, molekulákat és nanoelektronikai anyagokat vizsgál a Moore-törvény szélén stb.... [-]

Csehország Brno
September 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Brno University of Technology

A tanulmány fő célja a magasan képzett szakemberek képzése, akik független, kreatív, tudományos és kutatási tevékenységekre készülnek a fizikai kémia területén. ... [+]

Fizikai kémia

Rövidítés: DPAP_FCH_4

A tanegység szintje: Doktori fokozat

Kar: Kémiai Kar

Akadémiai év: 2018/2019

Megszerzett cím: Ph.D.

Elnyert képesítés: Ph.D. a "Fizikai Kémia"

A képesítés szintje: Doktori (3. ciklus)

Különleges felvételi követelmények:

A Kémiai Kar felvételi feltétele a mesterképzés befejezése ugyanazon vagy kapcsolódó területen. A felvételi alapfeltételei a tudományos munka, az angol nyelvtudás és a mesterképzésben elért jó tanulmá- nyok iránti érdeklődés és alkalmasság (az összes vizsgával megegyező fokozat átlaga általában nem haladja meg a 2,0-t).

A program profilja

Szakmailag orientált.... [-]

Csehország Brno
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Brno University of Technology

A doktori tanulmányi program célja, hogy a fizikai technológiák, az anyagtudomány és az interdiszciplináris területek egyes területein a legmagasabb szintű felsőoktatásba ... [+]

Fizikai és anyagmérnöki

A program nyertese: prof. RNDr. Miroslav Liška, DrSc.

Akadémiai év: 2017/18

A tanulmány típusa: teljes munkaidőben

Az oktatás nyelve: angol

Standard hosszúság: 4 év

Elnyert képesítés: Ph.D.

Oktatási és szakmai célok

A doktori tanulmányi program célja, hogy a fizikai technológiák, az anyagtudomány és az interdiszciplináris területek egyes területein a legmagasabb szintű felsőoktatásban működő MSc tanulmányi programot kiemelkedő diplomások számára nyújtsa. A tanulmány keretében szerzett képzés magában foglalja a tudományos munka képzését és igazolását is.

Felvételi követelmények és további vizsgálatokhoz való hozzáférés... [-]
Csehország Brno
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Brno University of Technology

A doktori tanulmányi program célja, hogy kiemelkedő diplomásokat biztosítson az MSc tanulmányi programból, melynek legmagasabb szintű egyetemi végzettséggel rendelkezik. ... [+]

Gyártási technológia

Eredeti cím cseh nyelven: Strojírenská technológia

Rövidítés: D4T-K

A tanegység szintje: Doktori fokozat

Kar: Gépészmérnöki Kar

Akadémiai év: 2017/2018

Megszerzett cím: Ph.D.

Elnyert képesítés: Ph.D. a "Gyártási technológia" területén

A képesítés szintje: Doktori (3. ciklus)

Akkreditált: 20.12.31

Speciális felvételi követelmények: A hallgatónak befejezettnek kell lennie egy megfelelő műszaki tudományi MSc tanulmányi programot. A felvételi eljárás az alkalmazott matematika és a fizika részeit tartalmazza, valamint a Ph.D. tanulmányi program.

A program profilja:

A doktori tanulmányi program célja, hogy kiemelkedő diplomásokat biztosítson az MSc tanulmányi programból, melynek legmagasabb szintű egyetemi végzettséggel rendelkezik. A tanulmány keretében szerzett képzés magában foglalja a tudományos munka képzését és igazolását is.... [-]

Csehország Brno
September 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Brno University of Technology

A tanulmány célja az anyagmérnöki és mérnöki technológiák területén dolgozó szakértők bevonása, különös tekintettel a kémiai folyamatokra és anyagi tulajdonságokra. ... [+]

A kémia, technológia és az anyagok tulajdonságai

Rövidítés: DPAP_CHM_4

A tanegység szintje: Doktori fokozat

Kar: Kémiai Kar

Akadémiai év: 2019/2020

Megszerzett cím: Ph.D.

Elnyert képesítés: Ph.D. a "Kémia, technika és anyagtulajdonságok" területén

A képesítés szintje: Doktori (3. ciklus)

Különleges felvételi követelmények:

Arra számítunk ismerete alapvető kémiai, fizikai és fizikailag-kémiai fogalmak és elvek meghatározott mértékben az átfogó MA vizsgát kémia, a fizika és a fizikai kémia szakán Chemistry of the Brno University of Technology , végül az egyéb hasonló fókuszált karok vagy más egyetemi karokon. Egyéb követelmények: érdeklődés a mérnöki és tudományos munkában, az angol nyelvtudás és a jó eredmények az előző tanulmányban (átlagosnál jobb 2-nél).... [-]

Csehország Brno
September 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Brno University of Technology

A Ph.D. posztgraduális végzettsége tanulmányi program A Macromolecular Chemistry képes önállóan megfogalmazni a tudományos problémát, megfogalmazni a megoldás hipotézisét ... [+]

Macromolecular Chemistry

Rövidítés: DPAP_MCH_4

A tanegység szintje: Doktori fokozat

Kar: Kémiai Kar

Akadémiai év: 2018/2019

Megszerzett cím: Ph.D.

Elnyert képesítés: Ph.D. a "Macromolecular Chemistry"

A képesítés szintje: Doktori (3. ciklus)

Speciális felvételi követelmények: A felvételi feltétel egy befejezett felsőoktatás.

A program profilja

Szakmailag orientált.

Kulcsfontosságú tanulási eredmények:

A Ph.D. posztgraduális végzettsége tanulmányi program A Macromolecular Chemistry képes önállóan megfogalmazni a tudományos problémát, megfogalmazni a megoldás hipotézisét, és kísérleti és elméleti munkát végezni annak megerősítésére.... [-]

Csehország Brno
September 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Brno University of Technology

Az orvosok tanulmányi programja biztosítja a speciális egyetemi képzést a korábbi mesterképzésben végző hallgatók számára az elektronikai és kommunikációs technológiák te ... [+]

Elektrotechnika és kommunikáció

Elektronikai és kommunikációs ágazat

Rövidítés: EKT-PPA

A tanulmány hossza: 4 év

Program: Elektrotechnika és kommunikáció

Kar: Villamosmérnöki és Kommunikációs Kar

Akadémiai év: 2019/2020

Tanulmányi mód: teljes munkaidőben, kombinálva

A fióktelep profilja:

Az orvosok tanulmányi programja biztosítja a speciális egyetemi képzést a korábbi mesterképzésben végző hallgatók számára az elektronikai és kommunikációs technológiák területén. A hallgatók az elméleti és az alkalmazott elektronikai és kommunikációs technikák különböző ágaiban tanulnak. A hallgatók elmélyítik elméleti ismereteiket a magasabb matematika és a fizika terén, és keresik az alkalmazott informatika és számítógépes technikák ismeretét is. Képesek tudományos művek előállítására.... [-]

Csehország Brno
September 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Brno University of Technology

A doktori tanulmányi program célja, hogy kiemelkedő diplomásokat biztosítson az MSc tanulmányi programból, ahol az alkalmazott természettudományok egyes területein a legm ... [+]

Alkalmazott természettudományok

Rövidítés: D4P-A

A tanegység szintje: Doktori fokozat

Kar: Gépészmérnöki Kar

Akadémiai év: 2017/2018

Megszerzett cím: Ph.D.

Elnyert képesítés: Ph.D. az "Alkalmazott Természettudományok"

A képesítés szintje: Doktori (3. ciklus)

Speciális felvételi követelmények: A hallgatónak befejezettnek kell lennie egy megfelelő műszaki tudományi MSc tanulmányi programot. A felvételi eljárás az alkalmazott matematika és a fizika részeit tartalmazza, valamint a Ph.D. tanulmányi program.

A program profilja:

A doktori tanulmányi program célja, hogy kiemelkedő diplomásokat biztosítson az MSc tanulmányi programból, ahol az alkalmazott természettudományok egyes területein a legmagasabb szintű szakosított felsőoktatásban részesül. A tanulmány keretében szerzett képzés magában foglalja a tudományos munka képzését és igazolását is.... [-]

Csehország Brno
September 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Brno University of Technology

A doktori tanulmányi program célja, hogy kiemelkedő diplomásokat biztosítson az MSc tanulmányi programból, ahol az alkalmazott tudományok egyes területein a legmagasabb s ... [+]

Alkalmazott tudományok a mérnöki tudományokban

Rövidítés: D4A-A

A tanegység szintje: Doktori fokozat

Kar: Gépészmérnöki Kar

Akadémiai év: 2017/2018

Megszerzett cím: Ph.D.

Elnyert képesítés: Ph.D. az "Applied Sciences in Engineering"

A képesítés szintje: Doktori (3. ciklus)

Akkreditált: 1.9.2001

Akkreditált: 20.12.31

Különleges felvételi követelmények:

A hallgatónak befejezettnek kell lennie egy műszaki tudományok szakterületének MSc tanulmányi programját. A felvételi eljárás az alkalmazott matematika és a fizika részeit tartalmazza, valamint a Ph.D. tanulmányi program.

A program profilja:... [-]
Csehország Brno
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Brno University of Technology

A tanulmány célja az elméleti és a kísérleti készségek közötti egyensúly elérése, valamint a kémiai és élelmiszeripari általános eljárások alkalmazása. ... [+]

Élelmiszerek kémiai és technológiája

Rövidítés: DKAP_CHTP

A tanegység szintje: Doktori fokozat

Kar: Kémiai Kar

Akadémiai év: 2019/2020

Megszerzett cím: Ph.D.

Elnyert képesítés: Ph.D. az "Élelmiszerek kémiai és technológiai területén"

A képesítés szintje: Doktori (3. ciklus)

Különleges felvételi követelmények:

Az egyetemi karokon, az IKT Prágában vagy a mezőgazdasági egyetemeken szerzett kémiai mérnöki, élelmiszer-kémiai vagy egyéb kémiai szakoktatást végzett.

Kulcsfontosságú tanulási eredmények:

A Ph.D. A tanulmányi és tanulmányi kutatások középpontjában az elméleti ismeretek és a kísérleti készségek megszerzése és fejlesztése áll az élelmiszer-kémia és az élelmiszergyártás, az alkalmazott analitikai és fizikai kémia, a mikrobiológia, a biokémia és a molekuláris biotechnológia területén. A tanulmány az élelmiszer-tudomány és az élelmiszer-technológiák, valamint egyéb alap- és alkalmazott szakirányok fejlesztésével összhangban zajlik.... [-]

Csehország Brno
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Brno University of Technology

Rövidítés: PST; A tanulmány hossza: 4 év; Program: Építőmérnöki; Kar: Építőmérnöki Kar; stb. ... [+]

Építőmérnöki

Rövidítés: PST

A tanulmány hossza: 4 év

Program: Építőmérnöki

Kar: Építőmérnöki Kar

Akadémiai év: 2017/2018

Akkreditált: 25.7.2007

Akkreditált: 20.12.31

Fióktelepe: doc. Ing. Jiří Hirš, CSC.

Doktori tanulmányok témái: [-]
Csehország Brno
September 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Brno University of Technology

A doktori tanulmányi program célja, hogy kiemelkedő diplomásokat biztosítson az MSc tanulmányi programból, melynek legmagasabb szintű egyetemi végzettséggel rendelkezik. ... [+]

Gépek és berendezések

Rövidítés: D4Z-A

A tanegység szintje: Doktori fokozat

Kar: Gépészmérnöki Kar

Akadémiai év: 2017/2018

Megszerzett cím: Ph.D.

Elnyert képesítés: Ph.D. a "Gépek és berendezések" területen

A képesítés szintje: Doktori (3. ciklus)

Akkreditált: 1.9.2001

Akkreditált: 20.12.31

Speciális felvételi követelmények: A hallgatónak befejezettnek kell lennie egy megfelelő műszaki tudományi MSc tanulmányi programot. A felvételi eljárás az alkalmazott matematika és a fizika részeit tartalmazza, valamint a Ph.D. tanulmányi program.

A program profilja:

A doktori tanulmányi program célja, hogy kiemelkedő diplomásokat biztosítson az MSc tanulmányi programból, melynek legmagasabb szintű egyetemi végzettséggel rendelkezik. A tanulmány keretében szerzett képzés magában foglalja a tudományos munka képzését és igazolását is.... [-]

Csehország Brno
September 2019
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Brno University of Technology

A doktori fokozat célja, hogy kiemelkedő diplomásokat nyújtson a mesterképzésről a legmagasabb szintű egyetemi oktatással a számítástechnika és az informatika egyes terül ... [+]

Számítástudomány és mérnök

Rövidítés: VTI-DR-4

Kar: Informatikai Kar

Akadémiai év: 2018/2019

Megszerzett cím: Ph.D.

A képesítés szintje: Doktori (3. ciklus)

Elnyert képesítés: Ph.D. a "Számítástechnika és mérnöki"

Különleges felvételi követelmények

A hallgató beiratkozhat a doktori fokozatba, feltéve, hogy mesterképzést szerzett a számítástechnika és a mérnöki tudományok területén, feltéve, hogy beiratkozási vizsgát tesz.

Annak érdekében, hogy sikeresen eljuthasson a felvételi vizsga sikeréhez, a hallgató köteles a jövőbeli disszertáció tézisének egyik témáját kiválasztani a kar által kínált személyek között, hogy kiemelten ismerje a választott téma, hogy készségeket szerezzen a tudományos munkára, jó angol nyelvtudással és a jövőbeli felügyelője jóváhagyásával.... [-]

Csehország Brno
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
4 év
Campus
Bővebben magyarul

Brno University of Technology: Strong Connection between Technology and Emotions

BUT: I Belong Here

BUT: I Am Not An Idol

Brno University of Technology
Address
BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY Antonínská 548/1 601 90 Brno Czech Republic
Brno, South Moravian Region, Csehország
Honlap
Telefonszám
+420 541 141 111