Faculty of Humanities, Charles University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

ábrák

A tanulók száma: 2610 Osztályok: 24 Szakok: 18 Oktatók: 144 Adminisztratív személyzet: 38

történelem

A BTK (FHS) Charles University legfiatalabb kar. Eredetileg alakult a korai 1990-es évek az Institute for Liberális Education, azt rangot a kar 2000-ben, a látás az, hogy ez adna tanulmányi programok a alap-, mester- és doktori szinten a különböző humán és társadalomtudományi diszciplínák nem még alakult CU. Az FHS gyorsan hírnevet szerzett magának, mint egy progresszív iskola innovatív képzési programok és a tanítási módszerek.

Küldetés

A misszió a BTK keresztül a magas színvonalú oktatás, hogy ruházza fel a diákok a lehetőséget, hogy éljen teljes életet ebben az egyre inkább összetett és változó világban.

célok - Hogy az oktatás, a humán-és társadalomtudományok, amely megfelel a legmagasabb nemzetközi normáknak; - El kell érni a kutatásban és integrálja azt az oktatás; - Művelni képes a diákok tanulni az egész élet, és ösztönzi az önálló felelősségvállalás és elkötelezettség a társadalom; - Elősegíti a mobilitás a FHS egyre nemzetközi hallgatói szervezet és oktatók.

Kutatás

A Bölcsészettudományi Kar elkötelezett a kiváló különböző területeken a tudományos kutatás. A kar részt vesz nemzetközi és hazai kutatási projektben, és elősegíti a fiatal kutatók tudományos fejlődését.

Tanuló élet

• International Student Club

A Nemzetközi Iroda, együtt a cseh diákok (tutorok), szervezi a kulturális és társadalmi tevékenységek (túrák Prága, kiállítások, koncertek, stb) a nemzetközi diákok számára.

• Filmklub

A Filmklub tart filmvetítést kéthetente az egész félévben. A jelenlegi program megtalálható a klub honlapján.

Student létesítmények

• Szállás

Szállás biztosított Charles Egyetem kollégiuma (kollégiumok). A diákok általában elhelyezett dupla ágyas szobák.

• Student Kávézók

Károly Egyetem működik, számos diák kávézók (Menza) különböző helyeken. Az FHS cafeteria található a földszinten a főépület Jinonice.

• Könyvtár

A Károly Egyetem könyvtári rendszer decentralizált, és egy könyvtárak száma a különböző helyeken. Az FHS könyvtár is található a földszinten a főépület Jinonice.

• Számítógép és internet-hozzáférés

PC munkaállomások állnak a számítógépes laborok a különböző egyetemi épületek. Vezeték nélküli internet is elérhető az egyetemen belül az épületek (a Károly Egyetem diákigazolvány szükséges).

• Sportlétesítmények

Sportlétesítmények találhatók a Hostivař campus (Bruslařská 1132, Prága 15).

Helyszínek

Prága 5

Charles University, Faculty of Humanities

Address
U Kříže
158 00 Prága 5, Prága, Csehország
Telefonszám
+420 251 080 212