Faculty of Humanities, Charles University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

ábrák

A tanulók száma: 2610 Osztályok: 24 Szakok: 18 Oktatók: 144 Adminisztratív személyzet: 38

történelem

A BTK (FHS) Charles University legfiatalabb kar. Eredetileg alakult a korai 1990-es évek az Institute for Liberális Education, azt rangot a kar 2000-ben, a látás az, hogy ez adna tanulmányi programok a alap-, mester- és doktori szinten a különböző humán és társadalomtudományi diszciplínák nem még alakult CU. Az FHS gyorsan hírnevet szerzett magának, mint egy progresszív iskola innovatív képzési programok és a tanítási módszerek.

Küldetés

A misszió a BTK keresztül a magas színvonalú oktatás, hogy ruházza fel a diákok a lehetőséget, hogy éljen teljes életet ebben az egyre inkább összetett és változó világban.

célok - Hogy az oktatás, a humán-és társadalomtudományok, amely megfelel a legmagasabb nemzetközi normáknak; - El kell érni a kutatásban és integrálja azt az oktatás; - Művelni képes a diákok tanulni az egész élet, és ösztönzi az önálló felelősségvállalás és elkötelezettség a társadalom; - Elősegíti a mobilitás a FHS egyre nemzetközi hallgatói szervezet és oktatók.

Kutatás

A Bölcsészettudományi Kar elkötelezett a kiváló különböző területeken a tudományos kutatás. A kar részt vesz nemzetközi és hazai kutatási projektben, és elősegíti a fiatal kutatók tudományos fejlődését.

Tanuló élet

• International Student Club

A Nemzetközi Iroda, együtt a cseh diákok (tutorok), szervezi a kulturális és társadalmi tevékenységek (túrák Prága, kiállítások, koncertek, stb) a nemzetközi diákok számára.

• Filmklub

A Filmklub tart filmvetítést kéthetente az egész félévben. A jelenlegi program megtalálható a klub honlapján.

Student létesítmények

• Szállás

Szállás biztosított Charles Egyetem kollégiuma (kollégiumok). A diákok általában elhelyezett dupla ágyas szobák.

• Student Kávézók

Károly Egyetem működik, számos diák kávézók (Menza) különböző helyeken. Az FHS cafeteria található a földszinten a főépület Jinonice.

• Könyvtár

A Károly Egyetem könyvtári rendszer decentralizált, és egy könyvtárak száma a különböző helyeken. Az FHS könyvtár is található a földszinten a főépület Jinonice.

• Számítógép és internet-hozzáférés

PC munkaállomások állnak a számítógépes laborok a különböző egyetemi épületek. Vezeték nélküli internet is elérhető az egyetemen belül az épületek (a Károly Egyetem diákigazolvány szükséges).

• Sportlétesítmények

Sportlétesítmények találhatók a Hostivař campus (Bruslařská 1132, Prága 15).

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Cseh
  • Német

Megjelenítés PhD » Megjelenítés MA » Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

PhD

Phd a kortárs európai történelem

Campus Nappali Részidős 3 év September 2019 Csehország Prague 5 + 1 további

A doktori Contemporary History of Europe program célja, hogy felkészítse kiképzett szakértők egy széles körben fogant tudományos kutatás történelem és kultúrtörténet 1918 óta napjainkig, beleértve a kulturális örökség és hagyományok. [+]

A kutatás területén a meghatározás szerint Európában, beleértve a Cseh Köztársaság és / vagy Csehszlovákiában elődje. A kutatást kell megközelíteni a régión túli, interdiszciplináris és esetleg összehasonlító módon, különös figyelmet szentelve a kulturális, szellemi, társadalmi és politikai, valamint a napról-napra Európa történetének vége óta az I. világháború, és a történelem Csehszlovákia és a Cseh földek érzékelhető európai kontextusban.

dolgozat dolgozat projekt (ajánlott részből áll: vázlatot a kutatásokat probléma és kutatási kérdések, áttekintést ad az aktuális állapotát a kutatás, magyarázata a választott módszertan és kutatási technikák, javasolt megközelítés a problémát, lista a vonatkozó szakirodalom, ütemezés, a kutatási, magyarázata a jelentősége a téma, a tanulmányi program civil szektor Tanulmányok); ajánlott hossza projekt: 10 oldal; A projekt tartalmaznia kell a javaslat egy oktató (név), a listából kiválasztott tutorok által jóváhagyott Program Tanács. rövid szakmai életrajz; publikációs lista és egyéb tudományos tevékenysége a kérelmező (konferenciákon való részvétel, részvétel a kutatási projektek, stb); egyéb vonatkozó dokumentumokat (pl nemzetközi cerficate egy idegen nyelv vagy igazolás az állami vizsga). ... [-]

PhD alkalmazott etika

Campus Nappali Részidős 3 év September 2019 Csehország Prague 5 + 1 további

Study of Applied etika a rendszeres képzés a kritikus gondolkodás a saját és mások hozzáállását, annak elismeréseként, rejtett feltételezések és előítéletek és figyelmen kívül etikai kérdések. Azt lehet mondani, más szóval, hogy ez körülbelül mélyülő megértését megközelítés - és ebben az esetben ez a terület a humán tág értelemben. [+]

tanulmány Alkalmazott Etika kb szisztematikus képzés kritikus gondolkodás a saját és a mások hozzáállását, annak elismeréseként, rejtett feltételezések és előítéletek és figyelmen kívül etikai kérdések. Azt lehet mondani, más szóval, hogy ez körülbelül mélyülő megértését megközelítés - és ebben az esetben ez a terület a humán tág értelemben. A cél ezeknek a vizsgálatok tehát annak érdekében, hogy hozzon létre egy helyet rendszerezett tudományos munka arra összpontosít, hogy az etikai dimenzió különböző tudományágak vagy szakmák. A vizsgálatok során az adeptusok kell kezelni is a módszereket a tudományos munka és szakmai bemutatót.... [-]


PhD in Environmental Studies

Campus Nappali 3 év September 2019 Csehország Prague 5

[+]

Doktori Program).

Egy másik fontos szempont a program interdiszciplináris jellegét meghatározott kutatási területeken és a szinergiákat köztük. Annak ellenére, hogy nem ez a fő cél a tanulmány azt feltételezzük, hogy a kutatási eredmények lehetnek fontos forrása, tudományosan megalapozott információk objektív, releváns és minősített döntéshozatal a környezetvédelmi szempontok a gazdasági és társadalmi fejlődés a Cseh Köztársaságban.

Felvételi vizsga a következőket tartalmazza:... [-]


PhD in Longevity Studies

Campus Nappali 4 év September 2019 Csehország Prague 5

[+]

Felvételi követelmények

Téma a tézis, azaz annotálása kutatási projekt;

[-]

Phd német és francia filozófia

Campus Nappali September 2019 Csehország Prague 5

A doktori tanulmány kerül kiosztásra a jelenlét és a távoktatás. Ez vonatkozik az összes, akik érdeklődnek a következő területeken: a klasszikus és a modern német filozófia, francia filozófia a 19. században. és 20. Században, a francia és a német fenomenológia és a jelenlegi nemzetközi fogadását a filozófiák érdekli, és a befogadási feltételek (szükséges dokumentumokat s. meet u.). [+]

A doktori tanulmány kerül kiosztásra a jelenlét és a távoktatás. Ez vonatkozik az összes, akik érdeklődnek a következő területeken: a klasszikus és a modern német filozófia, francia filozófia a 19. században. és 20. Században, a francia és a német fenomenológia és a jelenlegi nemzetközi fogadását a filozófiák érdekli, és a befogadási feltételek (szükséges dokumentumokat s. meet u.).

A tananyag a PhD hallgatók ebben a programban magában, közben két éves vizsgálatban (minimum időtartam) előtt megjelenni: Amellett, hogy a termelés a legalább három papírok követő kötelező kurzusok szerint Akkreditáció ezek legalább három kell publikált cikkek, részvétel legalább három konferencia és legalább két rokon témájú keretében disszertáció kutatási külföldön. Az utolsó tanulmány bizonyította a fent említett szolgáltatásokat, a benyújtás a szakdolgozat és a saját védelmi keretében a promóció vizsgálat. Az utolsó sikeres doktori tette a cím PhD vezetnek.... [-]


Phd sémiotique et philosophie de la kommunikáció

Campus Nappali September 2019 Csehország Prague 5

Caractéristique d'école doktori: Élettudományi szakterület interdisciplinaire, école doktori szociológus és kommunikáció filozófiája Javaslat egyetemes tudományos szakemberek számára a kommunikáció és a kommunikáció minősége milieux sociaux. [+]

Caractéristique de la spécialité

Caractéristique d'école doktori: Élettudományi szakterület interdisciplinaire, école doktori szociológus és kommunikáció filozófiája Javaslat egyetemes tudományos szakemberek számára a kommunikáció és a kommunikáció minősége milieux sociaux.

A közoktatás vezetője a kommunikáció, a nyomon követés és a kommunikáció irányításának filozófiája. Bien qu'elle est conçue de maniere théorique, a püspök aussi bien disposer l'étudiant a pénétrer dans la pratique médiatique de masse, amely az aide a comprire le rôle de la sémiosis és a processus de médiation. Les étudiants sont menés a prolonger les lignes hagyományai recherche en sémiotique et philosophie de kommunikation tcheque et mondiale, ainsi qu'a suivre les connaissances théoriques actuelles et a les développer de façon créative.... [-]


Kapcsolat

Charles University, Faculty of Humanities

Cím U Kříže
158 00 Prague 5, Prague, Csehország
Honlap https://fhs.cuni.cz/
Telefon +420 251 080 212