Charles University First Faculty of Medicine

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A prágai Károly Egyetem, Első Orvosi Kar: Academic Research szól változtatni

Első Orvosi Kar közel 1 200 munkatárs és 3 400 diák képviseli a legnagyobb orvosi kar a Cseh Köztársaságban. Ez szerves része a prágai Károly Egyetem megalakulásától a cseh király és császár a Szent Római Birodalom Charles negyedik 1348. Mint ilyen, ez is a legrégebbi orvosi kar Közép-Európában.

Azonban ez nem csak a fenséges történelem és lenyűgöző mennyiségi intézkedéseket lenne elég ahhoz, hogy az intézmény a sikeres és versenyképes. Meg kell ötletek, emberek, kapacitások és irányítását, ami végül lesz felelős a jövőben, a profit és használhatósági bármely intézmény. Ahhoz, hogy küldetésünk, és hogy ne csak az erőt és vitalitást a Kar kutatási programok, hanem a nemzeti álláspont kialakítását és nemzetközi törekvéseket, valljuk célkitűzései a következők:

Ahhoz, hogy egy dinamikus eleme az európai egészségügyi oktatási rendszer Futtatásához élvonalbeli orvosbiológiai kutatások szélesebb keretén belül az Európai Kutatási Térség El kell ismerni, mint egy értékes tagja a helyi közösségnek.

Ebben a kontextusban:

Azért vagyunk itt, hogy tanítani egészségügyi szakemberek a jövőben: nyújtunk graduális, posztgraduális és szakmai programok a legmagasabb tudományos színvonalú, tanított vagy cseh vagy angol nyelven, folytat nemzetközileg is jelentős ösztöndíjat. Tudományos kiválóság, stimuláció, a kreativitás és az intellektuális kíváncsiság a rendkívül rangsor értékek rendszeres belső értékelése tantestület. A Kar ösztönzi és támogatja a kiemelkedő kutatási gyakornokok és a kutatási képzési programokat.

Arra törekszünk, tehetségek: Diákjaink toborozza Európában, Amerikában, Ázsiában és Afrikában, és a tanulmányi programokat rendszeresen akkreditált Európában és az USA.

A tudomány jövője mindannyiunk: Kar jelentős mértékben fektet be kutatási infrastruktúra. A laboratóriumok kihasználni szinte minden state-of-the-art technológia, amely a kezében lelkes munkatársak egy nemzetközi tapasztalat és jó hírnév. Finanszírozás által generált tudományos tevékenység nemrég jelent a legtöbb kar költségvetést.

Változó képet a közös Európa: A Kar magát részesül "on-the-spot" párbeszéd a kutatók és az orvosok. A kutatócsoportok vesznek részt több hazai kutatások hangsúlyozzák közötti együttműködés alapvető és klinikai tudományok kutatóival együtt más diszciplínák iskolán kívüli intézményekkel. Fontos megjegyezni, hogy a részt vegyen a nemzetközi csapat, és az EU-projektek meredeken növekszik.

Rátérve a tudósok a vállalkozók: Eredményeink azt mutatják, kiemelkedő elkötelezettség, klinikai és az alkalmazott kutatás. A Kar vezetése együtt az egyetem irányítási épít standard eljárásokkal a technológiaátadás és a win-win egyetemek és az ipar összekötő megfelel a hatályos európai szabályokat.

Túl a K + F közösség határai: Kar szakértők rendszeresen részt népszerűsítéséhez a tudomány között a közösség és a saját oldalán azok segítsék a közegészségügyi tudatosság. Együttműködve az újságírók és a média, mi orvosok és kutatók összpontosítson a fő állami gyógyszert probléma, hanem segítenek terjeszteni alapvető tudományos tényeket, hogyan működik a tudomány és fejleszti. Célunk, hogy segítsen kiépíteni a tudásalapú társadalom tágabb értelemben.

A Kar

A Első Orvosi Kar az egyik alapító négy kara a prágai Károly Egyetem. Az Első Orvosi Kar alakult meg 1348 közé a tizenöt legrégebbi orvosi iskola a világon.

Oktatási és kutatási karunkon kiterjed szinte teljes spektrumát az orvostudomány és az egészségügyi szakemberek a teljes körű alaptudományokban a klinikai specialitásokat. Egyes szakterületek egyedi iskolánk országos szinten. Elkészítjük a jövőben az orvosok, tudósok és egészségügyi szakemberek modern és barátságos módon. Mivel mi nem csak egy tanítás, hanem egy kutatási intézmény, hozzuk az oktatás a legmodernebb megállapítások és a technológia.

Egyetemi tanulmányait a Első Orvosi Kar rendelkezik több különböző szakok. A legtöbb diák folytat egy hat éves program Általános Orvostudományi (vezető MD fok), vagy egy ötéves program Dental Medicine (vezető DMD fok).

Ez a két klinikai programokat kínálnak mind az angol és cseh nyelven. Vannak más 3-4 év alapképzési szakon az egészségügyi szakmák (pl ápolási és egyéb különlegességek), néhány mester lehetőséget kínált a mai napig csak a cseh nyelv. Van is egy élénk PhD program a legtöbb specialitások kínálnak angol. Mi is készít az orvosok számára board vizsgák. Azt is fontos megjegyezni, hogy vannak különböző díj alapú programok posztgraduális hallgatók. A tanítási létesítmények modern és kényelmes, ettől előadótermek és szemináriumi szobák keresztül laboratóriumokban dolgozó szoba és a számítógépes szoba. A legtöbb oktatási létesítmények találhatók történelmi épületek a Prága központjában, közel a Károly tértől, IP Pavlova és Albertov. Klinikai (gyakorlati) oktatás hátterében többnyire az Általános Egyetemi Kórház, néhány klinikai forgatásra a Motol Kórház Thomayer Kórház, Kórház Na Bulovce, és általános katonai kórház.

A diplomások könnyen elhelyezkedni a Cseh Köztársaságban és a világ többi része. 99,7% -a 640 diplomás (1997 és 2015) azt találták, elhelyezése 6 hónapon belül az érettségi.

Helyszínek

Prága

Address
Charles University in Prague, First Faculty of Medicine
Kateřinská 32
121 08 Prague 2
Czech Republic

Prága, Prága, Csehország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket