Charles University Faculty of Medicine in Plzeň

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Általános Orvostudományi Kar, CU Plzeň az egyik tizenhét karok a jó öreg prágai Károly Egyetem. Ez hozta létre Korm 135. október 27, 1945 által kibocsátott elnök Edvard Beneš. Annak szerény kezdetek, az Általános Orvostudományi Kar a Plzeň nőtte modern egyetem, ahonnan 7814 orvosok működő mind a Cseh Köztársaságban és külföldön már végzett, valamint 499 diák a bachelor tanulmányi program. A tanév 2009/2010, 2032 diák tanult Karán, ebből 427 külföldi volt.

Az orvosi vizsgálatok vannak osztva két alapvető tanulmányi programok - Általános Orvostudományi és Fogorvostudományi. A diákok elfogadták a fogászat tanulmányi program, mivel a tanév 2004/2005 és ez fokozatosan felváltotta a fogtechnika tanulmányi program. Általános Orvostudományi egy hatéves tanulmányi program; A tanulmány a Fogászati ​​program veszi az öt évet. Az első két évben szentelt elméleti területeken - biológia, biofizika, anatómia, szövettan, élettan és biokémia. A harmadik és egy része a negyedik évben a hangsúly a tanulmány preklinikai tárgyak - kórbonctani, beteges Physiology, mikrobiológia és gyógyszertan és tanulmány a klinikai tárgyak kezdődik is. Az elmúlt években teljes mértékben összpontosítani klinikai területeken.

A Kar is biztosít oktatás angol külföldi önfinanszírozáson hallgatók. A tanulmány végén egy Diplomaosztó zajlik a tiszteletreméltó Carolinumban terem Prágában, ahol diplomát kap az oklevelek. Pályakezdő Általános Orvostudományi tanulmányi program megkapja a címet MUDr. (Megegyezik MD) és a diplomások az Fogorvosi tanulmányi program megkapja a címet a MDDr. (Megegyezik DMD). Nem csak a diákok képzett orvosi gyakorlat; ők is bevezették az alapokat a kutatás és vezetett az önálló kutatási munkát.

A tanulmányaik során, különösen a nyári szünetben, a diákok számos lehetőséget, hogy tanulmányozza és külföldi tapasztalatszerzést. Nem csak a fenti okok miatt, de különösen azért, mert a hallgatók kötelesek tanulni idegen források, hangsúlyt helyeznek a nyelvoktatás. Így amellett, latin, minden hallgató meg kell vizsgálni az angol és még egy idegen nyelv.

Helyszínek

Pilsen

Address
Univerzita Karlova v Praze
Lékařská fakulta v Plzni
Husova 3, 306 05 Plzeň

Pilsen, Plzeňi kerület, Csehország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: