Charles University Faculty of Science

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Kari Egyetem ötödik karán 1920-ban alapították a Tudományi Karot. Jelenleg 29 osztály, 3 múzeum és egy nagy botanikus kert, ahol a Tanulmányi Osztály és néhány diák létesítményei találhatók.

Napjainkban a kar tudományos és szervezeti szempontból négy részre oszlik: biológiai, földrajzi, földtani és kémiai. Ezen szakterületeken kívül a kar több szakembert oktató és kutató központot is magában foglal, köztük olyan interdiszciplináris intézményeket, mint a Környezetvédelmi Tanulmányok Intézete. A kar minden része aktív mind a tanításban, mind a kutatásban.

A tudományág fő feladata, hogy magasan képzett szakembereket hozzon létre a biológia, a kémia, a földrajz, a geológia és más interdiszciplináris területeken. Tudományos és kutatási erőfeszítései az emberi társadalom fejlődésével kapcsolatos kulcsfontosságú problémák megoldására irányulnak. Néhány kiemelt fontosságú hosszú távú tantárgy az emberi egészség, az ökoszisztémák és a bioszféra kifejlesztésének funkciója és előrejelzése, valamint a megújuló erőforrások hasznosításán alapuló környezetbarát anyagok kifejlesztése.

A Tudományi Kar három oktatási szintet, főiskolát, mestert és doktort kínál. Minden alap- és mesterképzés magában foglalja mind az elméleti oktatást, mind a gyakorlati gyakorlatokat a laboratóriumokban, és egyes kurzusok kombinálják a természettudományi tudományos tanulmányokat és a tanárképzést egy kiválasztott területen. Bachelor kurzusok bevezetése mélyebb tanulmányok, hogy kövesse a mester programok. A mester tanulmányi programjai a tudományos és kutatóintézeteket, a kormányzati karriereket, az iparágat és a magánszektort szakértők képzésére szakosodnak. A tanárképzésben részt vevő mesterképzésben végzettek képesek középiskolákban és szakközépiskolákban tanítani. A doktori tanulmányi programok magasan képzett személyzetet oktatnak tudományos és kutatási tevékenységekre.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés PhD » Megjelenítés BSc-k » Megjelenítés MSc »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

PhD

Phd csillagok programot

Campus Nappali September 2019 Csehország Prague

STARS egy olyan program tehetséges PhD hallgatók a Kar, a prágai Károly Egyetem. A program célja az, hogy kiváló oktatási és megfelelő bevételt PhD hallgatók a Kar. [+]

STARS egy olyan program tehetséges PhD hallgatók a Kar, a prágai Károly Egyetem. A program célja az, hogy kiváló oktatási és megfelelő bevételt PhD hallgatók a Kar. A STARS programjának azt akarja, hogy vonzza a legjobb diákok a Cseh Köztársaság, valamint a külföldi. Természettudományi Kar, a prágai Károly Egyetem, a legjobb minőségű kutatási központja természettudományok. A Kar gondoskodik a jövőbeni és ezért a csillagok programot született. Gyere és Prága között lesz a jövő Karunk!

Jogosult vagyok?

A csillagok program nyitott minden pályázó, akik a mester fokozatot vagy azzal egyenértékű, az orvos-, a farmakológia és a kapcsolódó kutatási területe. Az is nyitva áll a diákok, akik az elmúlt évben a tanulmányok és képes lesz, hogy mutassák be oklevelet elején a PhD tanulmány. A jelölt legyen jártas az angol nyelv Azonban nem hivatalos angol nyelvvizsga (mint például a TOEFL) szükséges.... [-]


Videók

Charles University in Prague

Study at Faculty of Science

Kapcsolat
Cím
Faculty of Science
Charles University in Prague
Albertov 6

Prague, Prague, 128 43 CZ