University of Johannesburg

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Élénk, multikulturális és dinamikus, a University of Johannesburg (UJ) osztja a tempót és az energia, a kozmopolita Johannesburg, a város, amelynek a nevét hordozza. Büszkén dél-afrikai, az egyetemi életben le az afrikai gyökereit, és jól felkészült a szerepet aktualizálásától lehetséges, hogy a felsőoktatás tartogat a kontinens fejlődését.

A fenomenális sikertörténet az egyetem egyik, hogy meglepte a kritikusokat és megnyerte a szkeptikusok. Mivel olyan intézmény, amely büszke arra, hogy elérhető a kiválóság, miután csak 11 év UJ nőtte ki magát az intézmény globális kiválóság és a világszínvonalú termet.

Az első öt éves fennállása, UJ megduplázta akkreditált kutatási eredményeket, és növelte több előkelő dél-afrikai Research Székek nulláról hét. Ez a kiemelkedő teljesítmény született jóval a kitűzött cél 2015. A 2010-es kutatási eredmény pedig az lett az eredménye, UJ vágya, a kezdeti időszakban, létrehozni UJ mint egy alaposan kutatás-központú egyetem.

UJ az első és egyetlen afrikai egyetemi felvételt nyert a nagy tekintélyű konzorcium 28 kutatás terén a világon, Universitas 21 - fontos hozzájárulását a növekvő nemzetközi termete UJ.

UJ büszkélkedhet világszínvonalú, nemzetközileg elismert tudományos programok alapján tantervek tájékoztatta élvonalbeli fejlesztések mind a graduális és posztgraduális oktatásban. UJ programjai keretén belül kilenc kar, célja, hogy felkészítse a tanulókat a munka világába és a globális polgárság. Az egyetem négy egyetemen, azaz az Auckland Park sármány Road Campus; Az Auckland Park Kingsway Campus; A Doornfontein Campus; és a Soweto Campus.

Alapuló választási UJ Orange Carpet elsősök - azok az APS pontszám egyenlő, és nagyobb, mint 40 pont - a zászlóshajó programok a következők: Számviteli; Az elektromos és elektronikus / mechanikus / Civil / Bányamérnöki; LLB / BA Jog / BCom törvény; Matematika / Alkalmazott Matematika; IT / Computer Sciences; Humán Élettani; Optometry; Finance; Pszichológia; és tanárképzés.

Annak érdekében, hogy UJ tanítása, a kutatás és az innováció célok megvalósítása érdekében, UJ van, az elmúlt nyolc évben, a befektetett meghaladó R2 milliárd a korszerűsítése és bővítése élő és tanulási lehetőség annak minden egyetemen és létrehozzon egy biztonságos és biztonságos, világszínvonalú tanulási és kutatási környezetet, mind az oktatók és hallgatók.

UJ is bevezetett kézi eszközök (tabletta vagy laptop) be elsőéves tantermek 2014-ben, egy ajánlatot, hogy összeköti ezeket a fiatal elmék a világ e-tudás, hogy egyre nagyobb a, és átalakítani, hogy képesek hozzájárulni, és a versenyt.

UJ végzős siker aránya immár eléri a 83,4% -ot, a teljes éves végzős kimenet meghaladja a 11.400 diák. Az egyetem első év tapasztalatai Program (FYE), egy kezdeményezést nyújtanak tudományos ismeretek megerősítése akcentussal a hallgatók mentori diáktársak, az egyik a támogatási programok, amelyek segítenek enyhíteni az iskola-to-egyetem átmenet. Csaknem 1300 diák oktatók közül kiválasztva, a harmadik évben szinten és fel, pontként közötti diákok és a pedagógusok számára. UJ is bevezette az egyetemi tanácsadók az egyetemi kollégiumok és jóváhagyta off-campus szálláslehetőségek. Alatt UJ tudományos kiválóság program, 250 diák tanácsadók szolgálják 2.000 elsőéves hallgatók 25 rezidenciát.

Jelentősebb is, hogy új, több mint 49.500 diák; 2300 nemzetközi diák; 6700 diplomásokat és neves oktatók, olyan intézmény, bámulatos érettségi arány. UJ ad otthont a 133 szavazat kutatók, akik közül hatan vannak-besorolású, és hét National Research Foundation Székek. Továbbá, ez termeli a legtöbb fekete könyvelők minden akkreditált lakossági egyetem az országban.

Míg UJ folytat globális kiválóság és a termete, a University tervezi, hogy országos szinten reagálnak olyan módon, hogy csak UJ lehet. Ebben a tekintetben között a dél-afrikai hat vezető egyetemek, csak UJ sikeresen hozzáférést biztosít csaknem 2000 első éves hallgatók, akik jönnek a legszegényebb közösségekben, biztosítva számukra, ahol szükséges, a top-up NSFAS finanszírozás, ösztöndíjakat és két egészséges étkezés naponta .

A következő tíz évben, UJ állított hat stratégiai céljait, nevezetesen:

Global Excellence Kutatási és innovációs. Global Excellence in tanítás és tanulás. Egy nemzetközi Profil Fit for Global Excellence és a termete. Kitűnő tanuló tapasztalat. Active Global Reputation Management, és Egy intézmény és az emberek Fit Global Excellence és a termete.

Látomás

Egy nemzetközi Egyetem választás, lehorgonyzott Afrikában, dinamikusan a jövő formálásában.

Küldetés

Inspiráló a közösség, hogy átalakítsa, és szolgálja az emberiséget az innováció és az együttműködési törekvés a tudás.

értékek

KÉPZELET BESZÉLGETÉS REGENERÁLÁS etikai alapját

Mi alakítjuk a jövőt

gondolkodás függetlenül A fejlődő kozmopolita identitás Kiállító ambíció és a meghajtó Elfogadása vállalkozói megközelítések

Tanuljuk együtt a sokféleségünk

Hogy bölcs döntéseket együttesen Bevonása érdemben egymással Bemutatás kölcsönös tisztelet vezető consultatively

Fejlődő fenntartható módon kreatív hozzájárulásának

Introspecting megújítási Innováció a közjó Hogy a pozitív változás Kihasználva kívül hagyott lehetőségek

Treasuring akadémiai szabadság

Keresek egyensúlyt a törekvés a tudás Kihívások elé bátran, kereső bizalom Felelősen jártak el azáltal, hogy a tisztességes, következetes és átlátható Részvétel és segít a közösség (Ubuntu) *
  • Ubuntu képes kifejezni az együttérzés, az igazságosság, kölcsönösség, a méltóság, a harmónia és az emberiség érdekében az épület, fenntartása és megerősítése a közösség. Ubuntu beszél a belső összefüggéseit, a közös emberiség és a felelőssége, hogy minden, hogy folyik a kapcsolat.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés PhD » Megjelenítés Online Felsőfokú Diplomák » Megjelenítés Online Alapképzés » Megjelenítés Online Masters » Megjelenítés Health BAs » Megjelenítés Health BScs » Megjelenítés Health Tanfolyamok » Megjelenítés Health Diplomák » Megjelenítés Health PhD-k » Megjelenítés Health Mester » Megjelenítés Health Alapképzés » Megjelenítés Felsőfokú Diplomák » Megjelenítés Posztgraduális Diplomák » Megjelenítés Posztgraduális Oklevelek » Megjelenítés Oklevelek » Megjelenítés BA-k » Megjelenítés BSc-k » Megjelenítés Law Tanfolyam » Megjelenítés Law PhD » Megjelenítés Law LLB (Jogi Alapképzés) » Megjelenítés Diplomák » Megjelenítés Tanfolyamok » Megjelenítés MA » Megjelenítés MSc » Megjelenítés Law LLM » Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

PhD

DCOM / dphil sport menedzsment

Campus Nappali Részidős 3 - 4 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg + 1 további

Részt vevő hallgatók mindkét doktori program lesz szükség, hogy írni és bemutatni kutatási dolgozat. [+]

DCom Sport Management

A diákok részt vesznek a doktori programban lesz szükség, hogy írni és bemutatni kutatási dolgozat.

Felvételi követelmények

A mesterképzésre Sport Management.

Elérhetőségek

Név: Prof Leon Lategan Tel: 011 559 6966 / Email: leonl@uj.ac.za

DPhil Sport Management

A diákok részt vesznek a doktori programban lesz szükség, hogy írni és bemutatni kutatási dolgozat.

Felvételi követelmények

A mesterképzésre Sport Management.

Elérhetőségek

Név: Prof Leon Lategan Tel: 011 559 6966 / Email: leonl@uj.ac.za

[-]

DCOM a stratégiai menedzsment

Campus Nappali Részidős 2 - 4 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg + 1 további

A tanuló fejlesztésére alkalmazott, és magasan képzett kompetenciák és gyakorlati ismeretek megszerzése, értelmezése, a megértés és alkalmazása a stratégiai és az általános elvek. [+]

A tanuló fejlesztésére alkalmazott, és magasan képzett kompetenciák és gyakorlati ismeretek megszerzése, értelmezése, a megértés és alkalmazása a stratégiai és az általános elvek. A doktori értekezés, amelyben a képesítés csúcspontja, a minősítő diák látszódnak független és eredeti tudományos munka. A dolgozat képezné határozott hozzájárulást ismerete és betekintést, szaktárgy, valamint a kutatás területén. Kötelezett hallgatók is megjeleníteni kompetencia alkalmazása kapcsolódó kutatási módszertan, valamint a megfelelő írásbeli és / vagy szóbeli kommunikáció a kutatási folyamat és megállapításait. A hallgató legyen képes, hogy az tükrözze a kutatási döntések és alkalmazások értékelése érdekében annak hatása a holisztikus összefüggésben a stratégiai és az általános menedzsment.... [-]


Ding / dphil elektromos és elektronikai

Campus Nappali Részidős 2 - 3 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg + 1 további

A cél a minősítés kidolgozására mérnök speciális képességek alkalmazása alapvető mérnöki tudományok és / tervezési és szintézise, ​​valamint a kapcsolódó elvek függetlenül a sajátos problémákra a társadalom egészének. [+]

Ding az elektromos és elektronikus Engineering

A cél a minősítés kidolgozására mérnök speciális képességek alkalmazása alapvető mérnöki tudományok és / tervezési és szintézise, ​​valamint a kapcsolódó elvek függetlenül a sajátos problémákra a társadalom egészének. Az egyik fő cél ebben a folyamatban, hogy dolgozzon ki egy speciális képesség, hogy végezzen alapvető mérnöki kutatások az eredeti jellegét. Az irányelv elősegíti továbbá az élethosszig tartó tanulásra irányuló és az alkalmassági képzésére többi diák hasonló területeken.

selejtező eredmények

Exit szint eredmények: A képzett hallgató képes lesz:

Azonosítsa, értékelje, kialakítására, értelmezni, elemezni és megoldani az eredeti mérnöki kutatás / fejlesztés problémák kreatív és innovatív alkalmazásával megfelelő korszerű alapvető ismereteket a ieMathematics, Basic Science and Engineering Sciences a választott területen a kutatás. Terv és kezelése fejlett mérnöki kutatások, demonstrálva az alapvető ismereteket, megértést és betekintést elvek, módszerek és fogalmak, amelyek alkotják a társadalmilag felelős (a helyi és egyéb közösségek), általában a kutatás / fejlesztés a választott területen a kutatás gyakorlatban. Dolgozzon hatékonyan, önállóan vagy másokkal tagjaként egy csapat, csoport, szervezet és a közösség vagy multidiszciplináris környezetben a választott területen a kutatás. Megszervezése és őt / magát és az ő / ő tevékenysége felelősen, hatékonyan, szakszerűen és etikusan, felelősséget a saját / saját hatáskör korlátainak, és gyakorolja az eredeti ítélet alapján tudás és szakértelem, kapcsolatos a kutatás területén. Terv és végezzen speciális vizsgálatok, kutatási és / vagy kísérletek egy eredeti jellegű alkalmazásával vagy a megfelelő, elméletek és módszerek, és az adatok elemzése és értelmezése. Hatékonyan kommunikálni mind szóban, mind írásban, kifejezetten kutatás közönség és a közösség egésze... [-]

Ding / dphil mérnöki

Campus Nappali Részidős 2 - 3 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg + 1 további

A cél a minősítés kidolgozására mérnök speciális képességek alkalmazása alapvető mérnöki tudományok és / tervezési és szintézise, ​​valamint a kapcsolódó elvek függetlenül a sajátos problémákra a társadalom egészének. [+]

Ding építőmérnök

A cél a minősítés kidolgozására mérnök speciális képességek alkalmazása alapvető mérnöki tudományok és / tervezési és szintézise, ​​valamint a kapcsolódó elvek függetlenül a sajátos problémákra a társadalom egészének. Az egyik fő cél ebben a folyamatban, hogy dolgozzon ki egy speciális képesség, hogy végezzen alapvető mérnöki kutatások az eredeti jellegét. Az irányelv elősegíti továbbá az élethosszig tartó tanulásra irányuló és az alkalmassági képzésére többi diák hasonló területeken.

selejtező eredmények

Exit szint eredmények: A képzett hallgató képes lesz:

Azonosítsa, értékelje, kialakítására, értelmezni, elemezni és megoldani mérnöki kutatás / fejlesztés problémák kreatív és innovatív alkalmazásával érintett alapvető ismereteket azaz matematika, Basic Science and Engineering Sciences a választott területen a kutatás. Terv és kezelése fejlett mérnöki kutatások, demonstrálva az alapvető ismereteket, megértést és betekintést elvek, módszerek és fogalmak, amelyek alkotják a társadalmilag felelős (a helyi és egyéb közösségek), általában a kutatás / fejlesztés a választott területen a kutatás gyakorlatban. Dolgozzon hatékonyan, önállóan vagy másokkal tagjaként egy csapat, csoport, szervezet és a közösség vagy multidiszciplináris környezetben a választott területen a kutatás. Megszervezése és őt / magát és az ő / ő tevékenysége felelősen, hatékonyan, szakszerűen és etikusan, felelősséget a saját / saját hatáskör korlátainak, és dönteniük alapuló tudás és szakértelem, kapcsolatos a kutatás területén. Terv és végezzen speciális vizsgálatok, kutatási és / vagy kísérletek egy eredeti jellegű alkalmazásával vagy a megfelelő, elméletek és módszerek, és az adatok elemzése és értelmezése. Hatékonyan kommunikálni, szóban és írásban, műszaki és különösen a kutatás a közönség és a közösség egésze számára, amennyiben azok hatással vannak a kutatás,... [-]

Ding / dphil mérnöki menedzsment

Campus Nappali Részidős 2 - 3 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg + 1 további

A cél a minősítés kidolgozására mérnök speciális képességek alkalmazása alapvető műszaki menedzsment tudományok és / tervezési és szintézise, ​​valamint a kapcsolódó elvek függetlenül meghatározott irányítási rendszerek problémái a társadalom egészének. [+]

Ding in Engineering Management

A cél a minősítés kidolgozására mérnök speciális képességek alkalmazása alapvető műszaki menedzsment tudományok és / tervezési és szintézise, ​​valamint a kapcsolódó elvek függetlenül meghatározott irányítási rendszerek problémái a társadalom egészének. Az egyik fő cél ebben a folyamatban, hogy dolgozzon ki egy speciális képesség, hogy végezzen alapvető független rendszerek tervezési és irányítási kutatás az eredeti jellegét. Az irányelv elősegíti továbbá az élethosszig tartó tanulásra irányuló és az alkalmassági képzésére többi diák hasonló területeken.

selejtező eredmények

Exit szint eredmények: A képzett hallgató képes lesz:... [-]


Dlitt et phil nyilvános és irányítás

Campus Nappali Részidős 2 - 4 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg + 1 további

A doktori tanulmányi program tartalmaz egy értekezés írásos felügyelete alatt, ami az eredeti hozzájárulás terén közigazgatás és a kormányzás egy kiválasztott téma egyeztetve a vezetője a Department of Public Governance. A Doktori védelmi (akár a javaslatot, illetve a dolgozat) van szükség előírásoknak megfelelően a BTK. Egy cikk kiadásra kész a dolgozat tartalmát vagy kapcsolódó területen van szükség. [+]

A doktori tanulmányi program tartalmaz egy értekezés írásos felügyelete alatt, ami az eredeti hozzájárulás terén közigazgatás és a kormányzás egy kiválasztott téma egyeztetve a vezetője a Department of Public Governance. A Doktori védelmi (akár a javaslatot, illetve a dolgozat) van szükség előírásoknak megfelelően a BTK. Egy cikk kiadásra kész a dolgozat tartalmát vagy kapcsolódó területen van szükség.

Felvételi követelmények

A mester képesítés Public Management és irányítás az OKKR szint 8. A végső eredmény 65% ​​átlagosan az előző mesterképzésre program Public Management / Közigazgatás / Public Governance (vagy azzal egyenértékű RPL megfelelés), valamint legalább 65% a 50% -os vagy nagyobb dolgozat szükséges, hogy a mester program . Iránti kérelmet a program mellékelni kell egy kutatási javaslatot körülbelül 10 oldal előírt formátumban, amely kérésre a Department együtt iránymutatást ad, hogy megfogalmazza a javaslatot. ... [-]


Doctoral Degree Programmes in Education

Campus Nappali February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

[+]

Ha 65% nem sikerült elérni, a korábbi tanulmányok és tapasztalat terén is figyelembe kell venni, és a diákok is kell tenni, hogy regisztrálni alapuló előzetes regisztráció kutatási javaslat által elfogadott Tanszék, amelyben a hallgató regisztráció.

[-]

DTECH / ding / dphil gépészeti

Campus Nappali Részidős 2 - 3 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg + 1 további

Ez a minősítés célja a diákok, akik jelentős mértékben és eredeti tudományos hozzájárulást egy speciális technológia területén. Képesek lesznek bizonyítani a magas szintű általános tudás, hogy a speciális területen, kezdve az alapvető és haladó elméleti és alkalmazott tudás. [+]

DTECH gépészmérnök

Ez a minősítés célja a diákok, akik jelentős mértékben és eredeti tudományos hozzájárulást egy speciális technológia területén. Képesek lesznek bizonyítani a magas szintű általános tudás, hogy a speciális területen, kezdve az alapvető és haladó elméleti és alkalmazott tudás.

selejtező eredmények

Exit szint eredmények: A képzett hallgató képes lesz:

Azonosítani és megoldani a problémákat útján válaszok, melyek azt mutatják felelős döntések, a kritikus és kreatív gondolkodás. Gyűjtsük, szervezni, elemezni és kritikusan értékelni információkat. Dolgozzon hatékonyan működik együtt másokkal. Elmélkedj és vizsgálja meg a különböző stratégiák hatékonyabban tanulni. Hatékonyan kommunikálni, vizuális, matematikai és / vagy nyelvi készségek szóbeli és / vagy írásbeli bemutatása. Felvételi követelmények és kiválasztási kritériumok ... [-]

DTECH biotechnológiai

Campus Nappali February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

A cél a DTECH Biotechnológia az, hogy a minősítő hallgatók mélyreható megértését és integrált ismerete a fejlett alkalmazható elmélet terén a biotechnológia. [+]

A cél a DTECH Biotechnológia az, hogy a minősítő hallgatók mélyreható megértését és integrált ismerete a fejlett alkalmazható elmélet terén a biotechnológia.

A DTECH Biotechnológia egy tiszta tudomány alapú kutatási tanulmány, amely megköveteli a jelölt bemutassa a magas szintű kutatási képesség és jelentős és eredeti tudományos hozzájárulást határain a fegyelem a specializáció. A mértéke követel nagyon magas szintű szellemi, elméleti és gyakorlati szakmai tudományos ismereteket és betekintést kapcsolatos problémák tanulmányi és alkalmazásának korszerű kísérleti módszerek és technikák a modern kutatás, valamint az alapvető tudományos és akadémiai értékek generál, feldolgozása, értelmezése és bemutatása a kutatási adatok, szóban és írásban.... [-]


DTECH extrakciós kohászat

Campus Nappali Részidős 2 - 3 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg + 1 további

Ezen a szinten egy minősítő hallgató legyen jártas vezető eredeti kutatási és fejlesztési szakosított szinten Kohómérnöki, hozzájárulva ezzel a kutatási és fejlesztési igények és tudásbázis a kohászati ​​ipar és a bányászat közösség. A képzett hallgató képes lesz regisztrálni ECSA Szakmai technológus. [+]

Ezen a szinten egy minősítő hallgató legyen jártas vezető eredeti kutatási és fejlesztési szakosított szinten Kohómérnöki, hozzájárulva ezzel a kutatási és fejlesztési igények és tudásbázis a kohászati ​​ipar és a bányászat közösség. A képzett hallgató képes lesz regisztrálni ECSA Szakmai technológus.

Felvételi követelmények és kiválasztási kritériumok

Egy megfelelő Magister Technologiae vagy azzal egyenértékű képesítés egyenértékű szabvány. A diákok kiválasztott tudományos érdemei és jóváhagyott tanulmányi.

Hatáskör mértéke

A DTECH: Extraction Kohó ruházzák hallgatók, akik a kutatási programban és a dolgozat sikeres.... [-]


DTECH kohászat mérnöki

Campus Nappali Részidős 2 - 3 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg + 1 további

Ezen a szinten egy minősítő hallgató legyen jártas vezető eredeti kutatási és fejlesztési szakosított szinten Kohómérnöki, hozzájárulva ezzel a kutatási és fejlesztési igények és tudásbázis a kohászati ​​ipar és a bányászat közösség. A képzett hallgató képes lesz regisztrálni ECSA Szakmai technológus. [+]

Ezen a szinten egy minősítő hallgató legyen jártas vezető eredeti kutatási és fejlesztési szakosított szinten Kohómérnöki, hozzájárulva ezzel a kutatási és fejlesztési igények és tudásbázis a kohászati ​​ipar és a bányászat közösség. A képzett hallgató képes lesz regisztrálni ECSA Szakmai technológus.

Felvételi követelmények és kiválasztási kritériumok

Megfelelő Magister Technologiae vagy egyenértékű képesítés egyenértékű szabvány. A diákok kiválasztott tudományos érdemei és jóváhagyott tanulmányi.

Hatáskör mértéke

A DTECH: Mérnöki Kohó fogják felruházni a diákok, akik a kutatási programban és a dolgozat sikeres.... [-]


DTECH környezetegészségügyi

Campus Nappali 3 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

Ahhoz, hogy a hallgatók a kompetencia is magas szintű problémamegoldó készség, és az alkalmazás kritikus és megfontolt gondolkodás, a legfejlettebb tudományos szinten, zárul a termelés egy értekezés területén Környezetegészségügyi. [+]

Ahhoz, hogy a hallgatók a kompetencia is magas szintű problémamegoldó készség, és az alkalmazás kritikus és megfontolt gondolkodás, a legfejlettebb tudományos szinten, zárul a termelés egy értekezés területén Környezetegészségügyi.

Felvételi követelmények

MTECH Environmental Health

Elérhetőségek

Név: Martha Chadyiwa Tel: 011 559 6239 / Email: mchadyiwa@uj.ac.za

[-]

Filozófia PhD

Campus Nappali 3 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

Erre mértéke a diákok írjon egy értekezés felügyelet mellett, a kiválasztott témakör egyeztetve a minisztérium. A téma legyen összhangban a szakértelem a rendelkezésre álló előadók. Négy szeminárium és a doktori védelmi (akár a javaslatot, illetve a szakdolgozat) megfelelően szükség van az általános szabályok az BTK. [+]

Erre mértéke a diákok írjon egy értekezés felügyelet mellett, a kiválasztott témakör egyeztetve a minisztérium. A téma legyen összhangban a szakértelem a rendelkezésre álló előadók. Négy szeminárium és a doktori védelmi (akár a javaslatot, illetve a szakdolgozat) megfelelően szükség van az általános szabályok az BTK.

Felvételi követelmények

El kell ismerni, hogy ez a képzés, a diákok meg kell felelnie a minisztérium felvételi követelményeket (amellett, hogy az egyetem felvételi követelmények) és bizonyítani tudásukat a kutatási módszertan és a filozófia történetében. Néhány a követelmények [i] legalább 65% -os átlagának mesterképzésre Filozófia és [ii] nyitva írásos filozófiai munka a mesterképzésre. Kiegészítő szóbeli vizsgák lehet szükség.... [-]


Kémiai PhD

Campus Nappali February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

A cél a kémiai PhD az, hogy a minősítő hallgatók mélyreható megértését és integrált ismerete a fejlett alkalmazható elmélet terén a kémia. [+]

A cél a kémiai PhD az, hogy a minősítő hallgatók mélyreható megértését és integrált ismerete a fejlett alkalmazható elmélet terén a kémia. A kémiai PhD egy tiszta tudomány alapú kutatási tanulmány, amely megköveteli a jelölt bemutassa a magas szintű kutatási képesség és jelentős és eredeti tudományos hozzájárulást határain a fegyelem a specializáció.

A kémiai PhD követel nagyon magas szintű szellemi, elméleti és gyakorlati szakmai tudományos ismereteket és betekintést kapcsolatos problémák tanulmányi és alkalmazásának korszerű kísérleti módszerek és technikák a modern kutatás, valamint az alapvető tudományos és akadémiai értékek létrehozásában, feldolgozása, értelmezése és bemutatása a kutatási adatok, szóban és írásban.... [-]


Phd / DCOM a könyvvizsgálat

Campus Nappali 2 - 4 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

[+]

Véglegesítése regisztráció a programot (és / vagy a folyamatos nyilvántartási) kötött kérelmezők megfelelő tanszéki-specifikus követelményeit. Az ilyen követelmények általában tartalmazza az előkészítő munkát vezető egy kutatási javaslatot, amely jóváhagyta az osztály.

Elérhetőség:

[-]

PhD / DCom az adózásban

Campus Nappali 2 - 4 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

A pályázónak a pénzügyi és kereskedelmi szektorban alkalmaznia kell az alkalmazott speciális kompetenciákat az adózási elvek elsajátításában, értelmezésében, megértésében, elemzésében és alkalmazásában. A jelöltnek bizonyítania kell az eredeti és független tudományos munkát. [+]

A pályázónak a pénzügyi és kereskedelmi szektorban alkalmaznia kell az alkalmazott speciális kompetenciákat az adózási elvek elsajátításában, értelmezésében, megértésében, elemzésében és alkalmazásában. A jelöltnek bizonyítania kell az eredeti és független tudományos munkát.

Felvételi követelmények: A jelölt, aki birtokában van egy egyetemi alapú adózás-orientált mester képesítést az új NQF 9 / Old NQF 8. szintre pályázhat felvételi e képesítést. Alternatív megoldásként bármely más kapcsolódó képesítést a program-specifikus minimális szintű kompetenciával a New NQF 9 / Old NQF 8. szintjén, és a kapcsolódó tapasztalatokat, amelyek a számviteli tanszék szempontjából relevánsnak és elégségesnek tekinthetők.... [-]


PhD/DCom in Accounting

Campus Nappali 2 - 4 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

A jelöltnek meg kell fejlesztésére alkalmazott speciális kompetenciák a mastering, értelmezése, megértése, elemzése és a számviteli alapelvek a pénzügyi számvitel területén. [+]

Elérhetőség:

[-]

PhD/DCom in Econometrics

Campus Nappali 2 - 4 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

[+]

A jelöltek is szükség lehet, hogy sikeresen megvédje a kutatási javaslatok külön megbeszélés ülés.

Elérhetőség: Dr. Nicholas Ngepah / 011 559 2061 / nngepah@uj.ac.za

[-]

PhD/DCom in Economics

Campus Nappali 2 - 4 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

[+]

A jelöltek is szükség lehet, hogy sikeresen megvédje a kutatási javaslatok külön megbeszélés ülés.

Elérhetőség:

[-]

PhD afrikai nyelven

Campus Nappali 3 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

A doktori szigorlat végezzük legalább két szakon. A dolgozat kerül bemutatásra a téma nyelvészeti vagy irodalmi igazolja a képesség, hogy végezzen kutatást és bizonyítékaként egyedülálló módon járul hozzá a tudomány. Egy cikk kiadásra kész nyújtson be a dolgozat. [+]

A doktori szigorlat végezzük legalább két szakon. A dolgozat kerül bemutatásra a téma nyelvészeti vagy irodalmi igazolja a képesség, hogy végezzen kutatást és bizonyítékaként egyedülálló módon járul hozzá a tudomány. Egy cikk kiadásra kész nyújtson be a dolgozat.

Felvételi követelmények

Diákok kell kapott MA Afrikai nyelvek.

Elérhetőségek

Név: Dr IK Mndawe Tel: 011 559 4662 / Email: ikmndawe@uj.ac.za

[-]

Phd a környezeti menedzsment

Campus Nappali February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

A cél a PhD Környezetgazdálkodási az, hogy a minősítő hallgatók mélyreható megértését és integrált ismerete a fejlett alkalmazható elmélet a szakterületen. [+]

A cél a PhD Környezetgazdálkodási az, hogy a minősítő hallgatók mélyreható megértését és integrált ismerete a fejlett alkalmazható elmélet a szakterületen. A PhD Environmental Management egy tiszta tudomány alapú kutatási tanulmány, amely megköveteli a jelölt bemutassa a magas szintű kutatási képesség és jelentős és eredeti tudományos hozzájárulást határain a fegyelem a specializáció.

A PhD Környezetgazdálkodási követel nagyon magas szintű szellemi, elméleti és gyakorlati szakmai tudományos ismereteket és betekintést kapcsolatos problémák tanulmányi és alkalmazásának korszerű kísérleti módszerek és technikák a modern kutatás, valamint az alapvető tudományos és az akadémiai értékek termelő, feldolgozó, értelmezése és bemutatása a kutatási adatok, szóban és írásban.... [-]


PhD alkalmazott matematika

Campus Nappali February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

A cél a PhD Alkalmazott matematika az, hogy a minősítő hallgatók mélyreható megértését és integrált ismerete a fejlett alkalmazható elmélet terén alkalmazott matematika. [+]

A cél a PhD Alkalmazott matematika az, hogy a minősítő hallgatók mélyreható megértését és integrált ismerete a fejlett alkalmazható elmélet terén alkalmazott matematika. A PhD Alkalmazott matematika egy tiszta tudomány alapú kutatási tanulmány, amely megköveteli a jelölt bemutassa a magas szintű kutatási képesség és jelentős és eredeti tudományos hozzájárulást határain a fegyelem a specializáció.

A PhD Alkalmazott Matematika követel nagyon magas szintű szellemi, elméleti és gyakorlati szakmai tudományos ismereteket és betekintést kapcsolatos problémák tanulmányi és alkalmazásának korszerű kísérleti módszerek és technikák a modern kutatás, valamint az alapvető tudományos és az akadémiai értékek termelő, feldolgozó, értelmezése és bemutatása a kutatási adatok, szóban és írásban.... [-]


Phd alkalmazott nyelvészet

Campus Nappali 3 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

[+]

A posztgraduális program Alkalmazott Nyelvészeti és Irodalmi Tanszék, a rajz a tudás terén egyaránt tudományág, célja a speciális oktatás és képzés, a kutatás igényeit nyelvi szakemberek, mint fordító, tolmács, szövegszerkesztők, nyelvi tervezők, copywriters és nyelv tanárok.

[-]

PhD angol nyelven

Campus Nappali 3 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

A kurzusra elfogadott hallgatóknak teljes körű téziseket kell készíteniük (kb. 220 oldal), amelyek új tudást teremtenek az angol nyelvtanulás területén. A szaktanácsadás a következő területeken érhető el: dél / afrikai irodalomtudomány és posztkolonializmus; Szövegszerkesztés; Középkori, reneszánsz és romantikus tanulmányok; és kortárs fikció [+]

A kurzusra elfogadott hallgatóknak teljes körű téziseket kell készíteniük (kb. 220 oldal), amelyek új tudást teremtenek az angol nyelvtanulás területén. A szaktanácsadás a következő területeken érhető el: dél / afrikai irodalomtudomány és posztkolonializmus; Szövegszerkesztés; Középkori, reneszánsz és romantikus tanulmányok; és kortárs fikció

Felvételi követelmények

Angol nyelvű mesterképzésre van szükség. A doktori fokozatba való felvételt a minisztérium elnöke hagyja jóvá.

Elérhetőségeit

Név: Prof Karen Scherzinger

[-]

PhD Antropológia

Campus Nappali 3 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

A doktori tanulmányi program tartalmaz egy értekezés írásos felügyelete alatt, ami az eredeti hozzájárulás terén antropológia egy témát választott egyeztetve a Department of Anthropology és fejlesztési tanulmányok. A Doktori védelmi (a javaslat és a szakdolgozat) szükséges a szabályozás szerint a BTK. Egy cikk kiadásra kész a dolgozat tartalmát is szükség van. [+]

A doktori tanulmányi program tartalmaz egy értekezés írásos felügyelete alatt, ami az eredeti hozzájárulás terén antropológia egy témát választott egyeztetve a Department of Anthropology és fejlesztési tanulmányok. A Doktori védelmi (a javaslat és a szakdolgozat) szükséges a szabályozás szerint a BTK. Egy cikk kiadásra kész a dolgozat tartalmát is szükség van.

Felvételi követelmények

A mesterképzésre antropológia és a végleges természetesen jel legalább 65% -ban az adott fegyelem.

Elérhetőségek

Név: Prof David Moore Tel: 011 559 2979/2859 / Email: dbmoore@uj.ac.za

[-]

Phd a politikában

Campus Nappali 3 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

A dolgozat egy témát Politológia vagy nemzetközi kapcsolatok, mint egy egyedi hozzájárulást is demonstrálja a képességet, hogy a független és az értelmes kutatás szükséges. Egy cikk kiadásra kész kell együtt benyújtott dolgozat. [+]

A dolgozat egy témát Politológia vagy nemzetközi kapcsolatok, mint egy egyedi hozzájárulást is demonstrálja a képességet, hogy a független és az értelmes kutatás szükséges. Egy cikk kiadásra kész kell együtt benyújtott dolgozat.

Felvételi követelmények

Ahhoz, hogy nyerj belépést a program egy diák kell egy jó lépés jel mester szinten.

Elérhetőségek

Név: Prof Deon Geldenhuys Tel: 011 559 2894 / Email: deong@uj.ac.za

[-]

Phd a turizmus és vendéglátás menedzsment (rd)

Campus Nappali Részidős 2 - 4 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg + 1 további

A cél a program célja, hogy fejlessze az alkalmazott kompetencia a posztgraduális hallgató egy emelt szintű kutatás, elemzés, értelmezés és a megértés a Turizmus és Vendéglátás. [+]

A cél a program célja, hogy fejlessze az alkalmazott kompetencia a posztgraduális hallgató egy emelt szintű kutatás, elemzés, értelmezés és a megértés a Turizmus és Vendéglátás.

Keresztül doktori disszertáció, a hallgató bizonyítékot független kutatás kvantitatív vagy kvalitatív módszerekkel vagy a kettő kombinációja, összetett problémák megoldására a társadalom fenntarthatóságának a turizmus és a vendéglátás területén. A program segítséget nyújt a folyamatos tudományos és szakmai fejlődését posztgraduális hallgatók.

Felvételi követelmények

A legalább 65% -os átlagának MTECH / Mester on NKK Level 9/8 Turizmus és Vendéglátás, vagy bármely más kapcsolódó területen. A portfolió a bizonyítékokat kell nyújtani értékelésre és jóváhagyásra a megyei kutatás és a magasabb fokú bizottság.... [-]


Phd audiovizuális kommunikáció

Campus Nappali 3 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

A doktori tanulmányi program tartalmaz egy értekezés, ami az eredeti hozzájárulás terén audiovizuális kommunikáció a kiválasztott téma egyeztetve a megyei elnök. A legfeljebb négy speciális szemináriumokat vonatkozó szempontok a téma a tanulmány és szóbeli vizsga (egyenértékű a két papírok mindegyike négy modul) előírt általános rendelet könyv van szükség. A kutatási cikket, amely alkalmas a kiadvány egy akadémiai folyóiratban van szükség. [+]

A doktori tanulmányi program tartalmaz egy értekezés, ami az eredeti hozzájárulás terén audiovizuális kommunikáció a kiválasztott téma egyeztetve a megyei elnök. A legfeljebb négy speciális szemináriumokat vonatkozó szempontok a téma a tanulmány és szóbeli vizsga (egyenértékű a két papírok mindegyike négy modul) előírt általános rendelet könyv van szükség. A kutatási cikket, amely alkalmas a kiadvány egy akadémiai folyóiratban van szükség.

Felvételi követelmények

A mesterképzésre kommunikációra van szükség, minimum átlagosan 65%. Az általános szabályozás időtartama tekintetében a mester program is alkalmazható ebben az esetben. A kérelmek benyújtásának határideje e képzés október 31. Az előző évben az első félévben, és április 30-a az adott év második félévben.... [-]


PhD a vállalati kommunikációban

Campus Nappali 3 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

A doktori fokozat a vállalati kommunikáció célja, hogy fejlessze a magasan specializált és mélyreható elméleti, szakmai és kutatási készségek a tudományágak a vállalati kommunikáció és kommunikáció. A minősítés célja, hogy megkönnyítse a szakmai szerepek betartását a magasan képzett és kiszámíthatatlan kommunikációs kontextusokban, és megszerezze azt a képességet, hogy válaszoljon az absztrakt problémákra, amelyek kibővítik és újraértelmezik a meglévő vállalati kommunikációs ismereteket. [+]

A doktori fokozat a vállalati kommunikáció célja, hogy fejlessze a magasan specializált és mélyreható elméleti, szakmai és kutatási készségek a tudományágak a vállalati kommunikáció és kommunikáció. A minősítés célja, hogy megkönnyítse a szakmai szerepek betartását a magasan képzett és kiszámíthatatlan kommunikációs kontextusokban, és megszerezze azt a képességet, hogy válaszoljon az absztrakt problémákra, amelyek kibővítik és újraértelmezik a meglévő vállalati kommunikációs ismereteket.

Továbbá elősegíti a fejlett kommunikációs kutatási módszertan átfogó ellenőrzését, amely jelentős és eredeti hozzájárulást eredményez a vállalati kommunikáció fegyelméhez, valamint a kritikus párbeszédhez való képességhez.... [-]


Phd bibliai tanulmányok

Campus Nappali Részidős 3 - 6 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg + 1 további

A DLitt et Phil (Bibliai Tanulmányok) program egy kutatási program, amely elsősorban elméleti munka, és általában nem igényel a munka-alapú tanulás vagy szakképzés. A doktori program természeténél fogva egy fejlett specializáció sem OT NT (vagy mindkettő), építve a specializáció szinten már elérte a mester szinten. [+]

A DLitt et Phil (Bibliai Tanulmányok) program egy kutatási program, amely elsősorban elméleti munka, és általában nem igényel a munka-alapú tanulás vagy szakképzés. A doktori program természeténél fogva egy fejlett specializáció sem OT NT (vagy mindkettő), építve a specializáció szinten már elérte a mester szinten.

A program egy dolgozat egy témát a régi vagy az Újszövetség vagy mindkettő.

Felvételi követelmények

A mesterképzésre Biblical Studies, vagy azzal egyenértékű képesítést előfeltétele, valamint az általános egyetemi felvételi követelményeket a doktori program. Görög vagy héber maximum másodéves szint is megfelelő lehet attól függően, hogy a tanulmányi és kutatási.... [-]


PhD biodiverzitás és

Campus Nappali February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

A cél a PhD biodiverzitás és az, hogy a minősítő hallgatók mélyreható megértését és integrált ismerete a fejlett alkalmazható elmélet a szakterületen. [+]

A cél a PhD biodiverzitás és az, hogy a minősítő hallgatók mélyreható megértését és integrált ismerete a fejlett alkalmazható elmélet a szakterületen. A PhD biodiverzitás és a tiszta tudomány alapú kutatási tanulmány, amely megköveteli a jelölt bemutassa a magas szintű kutatási képesség és jelentős és eredeti tudományos hozzájárulást határain a fegyelem a specializáció.

A PhD biodiverzitás és követel egy nagyon magas szintű szellemi, elméleti és gyakorlati szakmai tudományos ismereteket és betekintést kapcsolatos problémák tanulmányi és alkalmazásának korszerű kísérleti módszerek és technikák a modern kutatás, valamint az alapvető tudományos és akadémiai értékeket generál, feldolgozása, értelmezése és bemutatása a kutatási adatok, szóban és írásban.... [-]


PhD biokémia

Campus Nappali February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

A cél a PhD Biokémiai az, hogy a minősítő hallgatók mélyreható megértését és integrált ismerete a fejlett alkalmazható elmélet terén a Biokémiai. [+]

A cél a PhD Biokémiai az, hogy a minősítő hallgatók mélyreható megértését és integrált ismerete a fejlett alkalmazható elmélet terén a Biokémiai. A PhD Biokémiai egy tiszta tudomány alapú kutatási tanulmány, amely megköveteli a jelölt bemutassa a magas szintű kutatási képesség és jelentős és eredeti tudományos hozzájárulást határain a fegyelem a specializáció.

A PhD Biokémiai követel nagyon magas szintű szellemi, elméleti és gyakorlati szakmai tudományos ismereteket és betekintést kapcsolatos problémák tanulmányi és alkalmazásának korszerű kísérleti módszerek és technikák a modern kutatás, valamint az alapvető tudományos és akadémiai értékek létrehozásában, feldolgozása, értelmezése és bemutatása a kutatási adatok, szóban és írásban.... [-]


PhD botanika

Campus Nappali February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

A cél a PhD Botanika az, hogy a minősítő hallgatók mélyreható megértését és integrált ismerete a fejlett alkalmazható elmélet terén a botanika. [+]

A cél a PhD Botanika az, hogy a minősítő hallgatók mélyreható megértését és integrált ismerete a fejlett alkalmazható elmélet terén a botanika. A PhD Növénytani egy tiszta tudomány alapú kutatási tanulmány, amely megköveteli a jelölt bemutassa a magas szintű kutatási képesség és jelentős és eredeti tudományos hozzájárulást határain a fegyelem a specializáció.

A PhD Növénytani követel nagyon magas szintű szellemi, elméleti és gyakorlati szakmai tudományos ismereteket és betekintést kapcsolatos problémák tanulmányi és alkalmazásának korszerű kísérleti módszerek és technikák a modern kutatás, valamint az alapvető tudományos és akadémiai értékek létrehozásában, feldolgozása, értelmezése és bemutatása a kutatási adatok, szóban és írásban.... [-]


PhD energia tanulmányok

Campus Nappali February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

A cél a PhD Energy Studies, hogy a minősítő hallgatók mélyreható megértését és integrált ismerete a fejlett alkalmazható elmélet az energia területén tanulmányok. [+]

A cél a PhD Energy Studies, hogy a minősítő hallgatók mélyreható megértését és integrált ismerete a fejlett alkalmazható elmélet az energia területén tanulmányok. A PhD Energy Studies egy tiszta tudomány alapú kutatási tanulmány, amely megköveteli a jelölt bemutassa a magas szintű kutatási képesség és jelentős és eredeti tudományos hozzájárulást határain a fegyelem a specializáció.

A PhD Energy Studies igényel nagyon magas szintű szellemi, elméleti és gyakorlati szakmai tudományos ismereteket és betekintést kapcsolatos problémák tanulmányi és alkalmazásának korszerű kísérleti módszerek és technikák a modern kutatás, valamint az alapvető tudományos és az akadémiai értékek termelő, feldolgozó, értelmezése és bemutatása a kutatási adatok, szóban és írásban.... [-]


PhD Fizika

Campus Nappali February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

A cél a doktori fizika az, hogy a minősítő hallgatók mélyreható megértését és integrált ismerete a fejlett alkalmazható elmélet terén a fizika. [+]

A cél a doktori fizika az, hogy a minősítő hallgatók mélyreható megértését és integrált ismerete a fejlett alkalmazható elmélet terén a fizika. A PhD a fizika egy tiszta tudomány alapú kutatási tanulmány, amely megköveteli a jelölt bemutassa a magas szintű kutatási képesség és jelentős és eredeti tudományos hozzájárulást határain a fegyelem a specializáció.

A PhD fizika követel nagyon magas szintű szellemi, elméleti és gyakorlati szakmai tudományos ismereteket és betekintést kapcsolatos problémák tanulmányi és alkalmazásának korszerű kísérleti módszerek és technikák a modern kutatás, valamint az alapvető tudományos és akadémiai értékek létrehozásában, feldolgozása, értelmezése és bemutatása a kutatási adatok, szóban és írásban.... [-]


PhD francia

Campus Nappali 3 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

Egy fejlettebb szinten (doktori tanulmányok) a diákokat arra biztatják, hogy működjön együtt velünk a mi szakértői területeken, azaz a kortárs francia regény, önéletrajz; Kortárs francia Színház és frankofón irodalom érdekében fejlesszék kutatási kapacitással és kritikai gondolkodás. A francia minisztérium doktori fokozat célja a dedikált kutatók és főleg a dolgozat. [+]

Egy fejlettebb szinten (doktori tanulmányok) a diákokat arra biztatják, hogy működjön együtt velünk a mi szakértői területeken, azaz a kortárs francia regény, önéletrajz; Kortárs francia Színház és frankofón irodalom érdekében fejlesszék kutatási kapacitással és kritikai gondolkodás. A francia minisztérium doktori fokozat célja a dedikált kutatók és főleg a dolgozat.

Felvételi követelmények

A felvételi követelmény a doktori fokozat egy mesterképzésre francia.

Elérhetőségek

Név: Prof WA Kabwe-Segatti Tel: 011 559 2757 / Email: desirew@uj.ac.za

[-]

Phd földrajz

Campus Nappali February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

A cél a PhD földrajz az, hogy a minősítő hallgatók mélyreható megértését és integrált ismerete a fejlett alkalmazható elmélet terén a földrajz. [+]

A cél a PhD földrajz az, hogy a minősítő hallgatók mélyreható megértését és integrált ismerete a fejlett alkalmazható elmélet terén a földrajz. A PhD földrajz egy tiszta tudomány alapú kutatási tanulmány, amely megköveteli a jelölt bemutassa a magas szintű kutatási képesség és jelentős és eredeti tudományos hozzájárulást határain a fegyelem a specializáció.

A PhD földrajz követel nagyon magas szintű szellemi, elméleti és gyakorlati szakmai tudományos ismereteket és betekintést kapcsolatos problémák tanulmányi és alkalmazásának korszerű kísérleti módszerek és technikák a modern kutatás, valamint az alapvető tudományos és akadémiai értékek létrehozásában, feldolgozása, értelmezése és bemutatása a kutatási adatok, szóban és írásban.... [-]


PhD geológia

Campus Nappali February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

A cél a PhD földtan az, hogy a minősítő hallgatók mélyreható megértését és integrált ismerete a fejlett alkalmazható elmélet terén a geológia. [+]

A cél a PhD földtan az, hogy a minősítő hallgatók mélyreható megértését és integrált ismerete a fejlett alkalmazható elmélet terén a geológia. A PhD Geológia egy tiszta tudomány alapú kutatási tanulmány, amely megköveteli a jelölt bemutassa a magas szintű kutatási képesség és jelentős és eredeti tudományos hozzájárulást határain a fegyelem a specializáció.

A PhD Geológia követel nagyon magas szintű szellemi, elméleti és gyakorlati szakmai tudományos ismereteket és betekintést kapcsolatos problémák tanulmányi és alkalmazásának korszerű kísérleti módszerek és technikák a modern kutatás, valamint az alapvető tudományos és akadémiai értékek létrehozásában, feldolgozása, értelmezése és bemutatása a kutatási adatok, szóban és írásban.... [-]


PhD Informatikai

Campus Nappali February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

A cél a PhD Informatikai az, hogy a minősítő hallgatók mélyreható megértését és integrált ismerete a fejlett alkalmazható elmélet az informatika területén. [+]

A cél a PhD Informatikai az, hogy a minősítő hallgatók mélyreható megértését és integrált ismerete a fejlett alkalmazható elmélet az informatika területén. A PhD Informatikai egy tiszta tudomány alapú kutatási tanulmány, amely megköveteli a jelölt bemutassa a magas szintű kutatási képesség és jelentős és eredeti tudományos hozzájárulást határain a fegyelem a specializáció.

A PhD Informatikai követel nagyon magas szintű szellemi, elméleti és gyakorlati szakmai tudományos ismereteket és betekintést kapcsolatos problémák tanulmányi és alkalmazásának korszerű kísérleti módszerek és technikák a modern kutatás, valamint az alapvető tudományos és akadémiai értékek létrehozásában, feldolgozása, értelmezése és bemutatása a kutatási adatok, szóban és írásban.... [-]


PhD informatikai menedzsment

Campus Nappali Részidős 2 - 4 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg + 1 további

A doktori disszertáció, ahol a minősítési csúcspontján, a minősítő hallgató látszódnak független és eredeti tudományos munka. A dolgozat képezné határozott hozzájárulást tudás, és betekintést adott szaktárgy, valamint a kutatás területén. [+]

A doktori disszertáció, ahol a minősítési csúcspontján, a minősítő hallgató látszódnak független és eredeti tudományos munka. A dolgozat képezné határozott hozzájárulást tudás, és betekintést adott szaktárgy, valamint a kutatás területén. Kötelezett hallgatók megjelenítésére alkalmazott kompetencia kutatási módszertan, valamint a megfelelő írásbeli és / vagy szóbeli kommunikációt a kutatási folyamat és megállapításait. A hallgató legyen képes kifejezni az ő / ő kutatási döntések és alkalmazások eléréséhez annak hatása a holisztikus kutatás során az informatikai menedzsment számára.

Felvételi követelmények

A megfelelő mesterképzésre az NKK Level 9 a 65% -os átlagos. A Kar dékánja a Management megtagadhatja a diák belépő a doktori képesítés, ha ő / ő az a véleménye, hogy a hallgató tanulmányi háttér nem elegendő a tervezett tanulmány.... [-]


Phd információ menedzsment

Campus Nappali Részidős 2 - 5 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg + 1 további

A doktori értekezés, amelyben a minősítési csúcspontján, a minősítő diák látszódnak független és eredeti tudományos munka. A dolgozat képezné határozott hozzájárulást tudás és betekintést adott szaktárgy, valamint a kutatás területén. [+]

A doktori értekezés, amelyben a minősítési csúcspontján, a minősítő diák látszódnak független és eredeti tudományos munka. A dolgozat képezné határozott hozzájárulást tudás és betekintést adott szaktárgy, valamint a kutatás területén. Kötelezett hallgatók megjelenítésére alkalmazott kompetencia kutatási módszertan, valamint a megfelelő írásbeli és / vagy szóbeli kommunikációt a kutatási folyamat és megállapításait. A hallgató legyen képes kifejezni az ő / ő kutatási döntések és alkalmazások értékelni annak hatása a holisztikus kutatás során az információs ipar.

Felvételi követelmények

Student-hozzáférés áll rendelkezésére, hogy a hallgató, aki birtokában van a minden lényeges mesterképzésre szóló NKK Level 8 vagy 9. A Kar dékánja a Management megtagadhatja a diák belépő a doktori képesítés, ha az a véleménye, hogy a hallgató tanulmányi háttér nem elegendő a javasolt vizsgálatok. ... [-]


PhD in Greek

Campus Nappali 3 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

[+]

MA görög ad felvételi ezt a programot.

Elérhetőségeit

Név: Prof JLP Wolmarans Tel: 011 559 2737 / Email: hansiew@uj.ac.za

[-]

PhD in Human Resource Development

Campus Nappali Részidős 2 - 4 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg + 1 további

A program fejleszti a szellemi és szakmai ismeretek a tanuló. A minősítő hallgató látszódnak független és eredeti tudományos munka a dolgozat. A dolgozat képezné megkülönböztető hozzájárul a tudás, és betekintést, szaktárgy, valamint a kutatás területén. Kötelezett hallgatók is megjeleníteni kompetencia alkalmazása kapcsolódó kutatási módszertant és a megfelelő írásbeli és / vagy szóbeli kommunikáció a kutatási folyamat és megállapításait. A diákok is képesnek kell lenniük, hogy az tükrözze a kutatási eredmények. [+]

A program fejleszti a szellemi és szakmai ismeretek a tanuló. A minősítő hallgató látszódnak független és eredeti tudományos munka a dolgozat. A dolgozat képezné megkülönböztető hozzájárul a tudás, és betekintést, szaktárgy, valamint a kutatás területén. Kötelezett hallgatók is megjeleníteni kompetencia alkalmazása kapcsolódó kutatási módszertant és a megfelelő írásbeli és / vagy szóbeli kommunikáció a kutatási folyamat és megállapításait. A diákok is képesnek kell lenniük, hogy az tükrözze a kutatási eredmények.

[-]

PhD in Human Resource Management

Campus Nappali Részidős 2 - 4 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg + 1 további

[+]

A dolgozat képezné megkülönböztető hozzájárul a tudás, és betekintést, szaktárgy, valamint a kutatás területén. Kötelezett hallgatók is megjeleníteni kompetencia alkalmazása kapcsolódó kutatási módszertant és a megfelelő írásbeli és / vagy szóbeli kommunikáció a kutatási folyamat és megállapításait.

Felvételi követelmények

Hallgatói létszám korlátok szükségessé kiválasztási folyamat, amely egy egész napos értékelő központ és pszichometriai értékeléseket. A modul legalább egyetemi vagy annál magasabb szintű a statisztikai módszerek és analitikai módszerek.

Elérhetőségek

Név: Ms A Ferreira Tel: 27 (0) 11 559 2079 / Email: amandaf@uj.ac.za... [-]


Phd ipari pszichológia

Campus Nappali Részidős 2 - 4 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg + 1 további

Ez a minősítés fejleszti a szellemi és szakmai ismeretek a tanuló. A megfelelő, a probléma-alapú, egyedi, eredeti és végrehajtható téma egy fejlett tudományos szinten ezen a fegyelem kell kutatni függetlenül és beszámolt tudományosan formájában egy doktori disszertáció. [+]

Ez a minősítés fejleszti a szellemi és szakmai ismeretek a tanuló. A megfelelő, a probléma-alapú, egyedi, eredeti és végrehajtható téma egy fejlett tudományos szinten ezen a fegyelem kell kutatni függetlenül és beszámolt tudományosan formájában egy doktori disszertáció. A dolgozat képezné határozott hozzájárulás a tudás, és betekintést, szaktárgy, valamint a kutatás területén. Kötelezett hallgatók is megjeleníteni kompetencia alkalmazása kapcsolódó kutatási módszertant és a megfelelő írásbeli és / vagy szóbeli kommunikáció a kutatási folyamat és megállapításait. A minősítési is történhet kombinációjával önálló kutatási és fejlesztési tudományos munka eredeti természete egy ilyen bonyolultabb téma. Ez a program felkészíti a diákokat, hogy tükrözze a saját gazdasági alkalmazások értékelni annak hatása a holisztikus összefüggésben Ipari Pszichológia belül a mindennapi életükben.... [-]


PhD ipari szociológia

Campus Nappali 3 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

DLitt et Phil ipari szociológia emelt szintű tanulmányt, amelyben a jelölt, hogy végezzen független kutatást, és egy dolgozat, amely bizonyítja, hogy a hozzájárulás ismeretek terén. Az oklevél alapján értékelik a dolgozat kizárólag a jelölt az kielégíti a Szociológia Tanszék, valamint a Bölcsészettudományi Kar, hogy a dolgozat saját segítség nélkül munkát. Benyújtása után a végső dolgozat ő is, hogy egy vállalkozás, hogy nem nyújtottak be más intézményhez vizsgálatra, valamint az engedélyek elismerését. [+]

DLitt et Phil ipari szociológia emelt szintű tanulmányt, amelyben a jelölt, hogy végezzen független kutatást, és egy dolgozat, amely bizonyítja, hogy a hozzájárulás ismeretek terén. Az oklevél alapján értékelik a dolgozat kizárólag a jelölt az kielégíti a Szociológia Tanszék, valamint a Bölcsészettudományi Kar, hogy a dolgozat saját segítség nélkül munkát. Benyújtása után a végső dolgozat ő is, hogy egy vállalkozás, hogy nem nyújtottak be más intézményhez vizsgálatra, valamint az engedélyek elismerését.

Felvételi követelmények

Access kell tekinteni olyan jelöltet, aki birtokában van az egyetemi alapú mester képesítést ipari szociológia / Szociológia szóló NKK Level 8. Ha a hallgató nem felel meg a fenti követelményeknek, felvételi adható a kar dékánja, a ajánlást az elnök a minisztérium.... [-]


PhD kommunikációs tanulmányok

Campus Nappali 3 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

A program célja az emberi kommunikáció széles körének feltárása olyan különböző perspektívákból, amelyek összekapcsolják a helyieket és a globálisakat, és amelyek afrikai környezetben és tapasztalatokban gyökereznek. Mint egy inherensen interdiszciplináris és rugalmas program, a Kommunikációs Tanulmányok MA metszi a mezőgazdaság és a társadalomtudományok területének és területeinek sokféleségét, és lehetőséget kínál a komplementaritás és az összekapcsolódás feltárására. [+]

A program célja az emberi kommunikáció széles körének feltárása olyan különböző perspektívákból, amelyek összekapcsolják a helyieket és a globálisakat, és amelyek afrikai környezetben és tapasztalatokban gyökereznek. Mint egy inherensen interdiszciplináris és rugalmas program, a Kommunikációs Tanulmányok MA metszi a mezőgazdaság és a társadalomtudományok területének és területeinek sokféleségét, és lehetőséget kínál a komplementaritás és az összekapcsolódás feltárására.

Ez a képesítés a hallgatók számára lehetővé teszi a független tanulmányok művészetének elsajátítását egy kutatói tézis megírásával egy vezető kutató felügyelete mellett. A disszertáció fókusza a hallgató által benyújtott javaslaton alapul, és a felügyelő (k) által közösen döntött.... [-]


PhD közlekedésgazdaság

Campus Nappali Részidős 2 - 4 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg + 1 további

A tanuló fejlesztése a szellemi és a speciális kompetenciák és gyakorlati ismeretek megszerzése, értelmezése, megértése, elemzése és alkalmazása a közlekedés gazdasági, igazgatási és szabályozási elvek. A tanuló a kutatás fejlesztését, az írás és a kreatív gondolkodás képességeit a közlekedési gazdaság területén. A hallgató legyen képes stratégiai döntések meghozatalára keretében a közlekedési ágazatban, valamint elemezze és értékelje a belső vagy külső döntés kihatással van ebben az ágazatban. [+]

A tanuló fejlesztése a szellemi és a speciális kompetenciák és gyakorlati ismeretek megszerzése, értelmezése, megértése, elemzése és alkalmazása a közlekedés gazdasági, igazgatási és szabályozási elvek. A tanuló a kutatás fejlesztését, az írás és a kreatív gondolkodás képességeit a közlekedési gazdaság területén. A hallgató legyen képes stratégiai döntések meghozatalára keretében a közlekedési ágazatban, valamint elemezze és értékelje a belső vagy külső döntés kihatással van ebben az ágazatban.

A diák is lehetőséget kell biztosítani, hogy az tükrözze az ő / ő vezetői döntéseket és alkalmazások elemzésére és értékelésére annak hatása a holisztikus összefüggésben közlekedés közgazdaságtan, menedzsment és szabályozás. A dolgozat minősül tükrözi a tudás és betekintést közlekedésgazdaság területen.... [-]


Phd latin

Campus Nappali 3 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

A doktori fokozat, a diákok bizonyítják, hogy képesek eredeti kutatás. Ideális esetben ez a kutatás kell vezetnie a publikált cikk vagy egy könyv. A formatív értékének a doktori fokozat nem lehet túlbecsülni: elsajátítása és gyakorlása készségek kreatív és eredeti gondolkodás, problémamegoldás, kritikai olvasás, analízis és szintézis. A téma a mértékben hozzá kell járulnia ahhoz, hogy megértsük a római civilizáció és hozzájárulása a nyugati civilizáció (politikai elmélet, filozófia, vallás, irodalom, színház, film, Vallás, építészet, stb.) [+]

A doktori fokozat, a diákok bizonyítják, hogy képesek eredeti kutatás. Ideális esetben ez a kutatás kell vezetnie a publikált cikk vagy egy könyv. A formatív értékének a doktori fokozat nem lehet túlbecsülni: elsajátítása és gyakorlása készségek kreatív és eredeti gondolkodás, problémamegoldás, kritikai olvasás, analízis és szintézis. A téma a mértékben hozzá kell járulnia ahhoz, hogy megértsük a római civilizáció és hozzájárulása a nyugati civilizáció (politikai elmélet, filozófia, vallás, irodalom, színház, film, Vallás, építészet, stb.)

Felvételi követelmények

MA latin ad felvételi ezt a programot.

Elérhetőségek ... [-]

PhD logisztikai menedzsment

Campus Nappali Részidős 2 - 4 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg + 1 további

A tanuló fejlesztése a szellemi és a speciális kompetenciák és gyakorlati ismeretek megszerzése, értelmezése, megértése, elemzése és alkalmazása logisztikai elvek. A tanuló a kutatás fejlesztését, az írás és a kreatív gondolkodási készségek a logisztikai menedzsment területén. [+]

A tanuló fejlesztése a szellemi és a speciális kompetenciák és gyakorlati ismeretek megszerzése, értelmezése, megértése, elemzése és alkalmazása logisztikai elvek. A tanuló a kutatás fejlesztését, az írás és a kreatív gondolkodási készségek a logisztikai menedzsment területén. A hallgató legyen képes stratégiai döntések meghozatalára keretében a logisztikai szervezet, illetve a logisztikai funkció a társaság, valamint elemezze és értékelje belső vagy külső döntést befolyásoló logisztikai funkció és / vagy a foglalkozás. A diák is lehetőséget kell biztosítani, hogy az tükrözze az ő / ő vezetői döntéseket és alkalmazások elemzésére és értékelésére annak hatása a holisztikus összefüggésben logisztikai menedzsment. A dolgozat minősül tükrözi a tudás és betekintést a logisztikai menedzsment területén.... [-]


PhD marketing

Campus Nappali Részidős 2 - 4 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg + 1 további

A tanuló fejlesztésére alkalmazott, és magasan képzett kompetenciák és gyakorlati ismeretek megszerzése, értelmezése, a megértés és alkalmazása a marketing elvek. A doktori értekezés, amelyben a képesítés csúcspontja, a minősítő diák látszódnak független és eredeti tudományos munka. [+]

A tanuló fejlesztésére alkalmazott, és magasan képzett kompetenciák és gyakorlati ismeretek megszerzése, értelmezése, a megértés és alkalmazása a marketing elvek. A doktori értekezés, amelyben a képesítés csúcspontja, a minősítő diák látszódnak független és eredeti tudományos munka. A dolgozat képezné határozott hozzájárulást tudás és betekintést adott szaktárgy, valamint a kutatás területén. Kötelezett hallgatók is megjeleníteni kompetencia alkalmazása kapcsolódó kutatási módszertan, valamint a megfelelő írásbeli és / vagy szóbeli kommunikáció a kutatási folyamat és megállapításait. A hallgató legyen képes kifejezni az ő / ő kutatási döntések és alkalmazások, hogy értékelje annak hatása a holisztikus összefüggésben marketing.... [-]


Phd marketingkommunikációs

Campus Nappali 3 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

A doktori tanulmányi program tartalmaz egy értekezés, ami az eredeti hozzájárulás Marketing közleményt egy kiválasztott téma egyeztetve a megyei elnök. A legfeljebb négy speciális szemináriumokat vonatkozó szempontok a téma a tanulmány, és szóbeli vizsga (egyenértékű a két papírok mindegyike négy modul) előírt általános rendelet könyvet. A kutatási cikket, amely alkalmas a kiadvány egy akadémiai folyóiratban van szükség. [+]

A doktori tanulmányi program tartalmaz egy értekezés, ami az eredeti hozzájárulás Marketing közleményt egy kiválasztott téma egyeztetve a megyei elnök. A legfeljebb négy speciális szemináriumokat vonatkozó szempontok a téma a tanulmány, és szóbeli vizsga (egyenértékű a két papírok mindegyike négy modul) előírt általános rendelet könyvet. A kutatási cikket, amely alkalmas a kiadvány egy akadémiai folyóiratban van szükség.

Felvételi követelmények

A mesterképzésre kommunikációra van szükség, minimum átlagosan 65%. Az általános szabályozás időtartama tekintetében a mester program is alkalmazható ebben az esetben. A kérelmek benyújtásának határideje e képzés október 31. Az előző évben az első félévben, és április 30-a az adott év második félévben.... [-]


PhD matematika

Campus Nappali February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

A cél a PhD matematika az, hogy a minősítő hallgatók mélyreható megértését és integrált ismerete a fejlett alkalmazható elmélet a matematika területén. [+]

A cél a PhD matematika az, hogy a minősítő hallgatók mélyreható megértését és integrált ismerete a fejlett alkalmazható elmélet a matematika területén. A PhD matematika egy tiszta tudomány alapú kutatási tanulmány, amely megköveteli a jelölt bemutassa a magas szintű kutatási képesség és jelentős és eredeti tudományos hozzájárulást határain a fegyelem a specializáció.

A PhD matematika követel nagyon magas szintű szellemi, elméleti és gyakorlati szakmai tudományos ismereteket és betekintést kapcsolatos problémák tanulmányi és alkalmazásának korszerű kísérleti módszerek és technikák a modern kutatás, valamint az alapvető tudományos és akadémiai értékek létrehozásában, feldolgozása, értelmezése és bemutatása a kutatási adatok, szóban és írásban.... [-]


PhD matematikai statisztika

Campus Nappali February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

A cél a PhD matematikai statisztika az, hogy a minősítő hallgatók mélyreható megértését és integrált ismerete a fejlett alkalmazható elmélet terén a matematikai statisztika. [+]

A cél a PhD matematikai statisztika az, hogy a minősítő hallgatók mélyreható megértését és integrált ismerete a fejlett alkalmazható elmélet terén a matematikai statisztika.

A PhD matematikai statisztika egy tiszta tudomány alapú kutatási tanulmány, amely megköveteli a jelölt bemutassa a magas szintű kutatási képesség és jelentős és eredeti tudományos hozzájárulást határain a fegyelem a specializáció.

A PhD matematikai statisztika követel nagyon magas szintű szellemi, elméleti és gyakorlati szakmai tudományos ismereteket és betekintést kapcsolatos problémák tanulmányi és alkalmazásának korszerű kísérleti módszerek és technikák a modern kutatás, valamint az alapvető tudományos és az akadémiai értékek termelő, feldolgozó, értelmezése és bemutatása a kutatási adatok, szóban és írásban.... [-]


PhD munkaviszonyok

Campus Nappali Részidős 2 - 4 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg + 1 további

A program fejleszti a szellemi és szakmai ismeretek a tanuló. A minősítő hallgató látszódnak független és eredeti tudományos munka a dolgozat. A dolgozat képezné megkülönböztető hozzájárul a tudás, és betekintést, szaktárgy, valamint a kutatás területén. [+]

A program fejleszti a szellemi és szakmai ismeretek a tanuló. A minősítő hallgató látszódnak független és eredeti tudományos munka a dolgozat. A dolgozat képezné megkülönböztető hozzájárul a tudás, és betekintést, szaktárgy, valamint a kutatás területén. Kötelezett hallgatók is megjeleníteni kompetencia alkalmazása kapcsolódó kutatási módszertant és a megfelelő írásbeli és / vagy szóbeli kommunikáció a kutatási folyamat és megállapításait. A diákok is képesnek kell lenniük, hogy az tükrözze a kutatási eredmények.

Felvételi követelmények

Egy megfelelő mesterképzésre képzettségnek NKK Level 8 vagy 9 munkaviszony, Munkajogi, illetve a kapcsolt fegyelem és a bizonyítékok teljes vagy mini kutatási komponens mesterképzésre szinten, valamint a befejezése egy kutatási módszertan modul Kitüntetések és / vagy mesterképzésre szinten átlagosan megfelelési szint 65% -os mesterképzésre szinten. Három-öt éves releváns ipari / szakmai tapasztalattal. Hallgatói létszám korlátok szükségessé kiválasztási folyamat, amely egy egész napos értékelő központ és pszichometriai értékeléseket. A modul kutatás módszertani mesterképzésre szinten elengedhetetlen. ... [-]


Phd németül

Campus Nappali 3 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

A dolgozat egy témát a német irodalom és nyelvészet kell nyújtani, és szóbeli doktori szigorlat (egyenértékű a két papír, amely négy modullal) kell elvégezni, hogy teszteljék a jelölt tudását a teljes tárgykörben és hogy teszteljék a / saját elméleti képesség tekintetében a kutatás a post-mester szinten. [+]

A dolgozat egy témát a német irodalom és nyelvészet kell nyújtani, és szóbeli doktori szigorlat (egyenértékű a két papír, amely négy modullal) kell elvégezni, hogy teszteljék a jelölt tudását a teljes tárgykörben és hogy teszteljék a / saját elméleti képesség tekintetében a kutatás a post-mester szinten.

Felvételi követelmények

Feltétel: A mesterképzésre német minimum 65%.

Elérhetőségek

Név: Dr. Anne Baker Tel: 011 559 2717 / Email: abaker@uj.ac.za

[-]

PhD Pszichológia

Campus Nappali 3 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

A DLitt et Phil dDegree által kínált dolgozat csak, és a regisztráció is egy teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben. Ez a jelölt felelőssége, hogy terjesszen elő megfelelő kutatási javaslatot, de a Pszichológia Tanszék nyújt jelentős mentori és felügyeleti támogatás a folyamat során. [+]

A DLitt et Phil dDegree által kínált dolgozat csak, és a regisztráció is egy teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben. Ez a jelölt felelőssége, hogy terjesszen elő megfelelő kutatási javaslatot, de a Pszichológia Tanszék nyújt jelentős mentori és felügyeleti támogatás a folyamat során.

A jelölt köteles lesz találkozni a felügyelő időnként, amikor szükséges a minisztérium. Bár ez egy vezető kutató képzés, vannak azonban olyan szigorú előírások, hogy be kell tartani, amelynek célja, hogy elősegítse és támogassa a jelöltet, hogy kialakuljon a képzés hatékony és eredményes módon.

Felvételi követelmények

Ahhoz, hogy jogosult a regisztráció, a leendő jelölteket kell tartani mesterképzésre Pszichológia vagy ahhoz szorosan kapcsolódó fegyelem. A végső döntést a jogosultságot a Bölcsészettudományi Kar és a Szenátus számít.... [-]


PhD Pszichológia

Campus Nappali February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

A cél a PhD Pszichológia az, hogy a minősítő hallgatók mélyreható megértését és integrált ismerete a fejlett alkalmazható elmélet a pszichológia területén. [+]

A cél a PhD Pszichológia az, hogy a minősítő hallgatók mélyreható megértését és integrált ismerete a fejlett alkalmazható elmélet a pszichológia területén. A PhD pszichológia egy tiszta tudomány alapú kutatási tanulmány, amely megköveteli a jelölt bemutassa a magas szintű kutatási képesség és jelentős és eredeti tudományos hozzájárulást határain a fegyelem a specializáció.

A PhD Pszichológia követel nagyon magas szintű szellemi, elméleti és gyakorlati szakmai tudományos ismereteket és betekintést kapcsolatos problémák tanulmányi és alkalmazásának korszerű kísérleti módszerek és technikák a modern kutatás, valamint az alapvető tudományos és akadémiai értékek létrehozásában, feldolgozása, értelmezése és bemutatása a kutatási adatok, szóban és írásban.... [-]


PhD pénzügyek

Campus Nappali 2 - 4 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

A jelöltnek meg kell fejlesztésére alkalmazott kompetenciákat és gyakorlati ismeretek elsajátítása, az értelmezés, a megértés és alkalmazása a téma a szélesebb pénzügyi területen. [+]

A jelöltnek meg kell fejlesztésére alkalmazott kompetenciákat és gyakorlati ismeretek elsajátítása, az értelmezés, a megértés és alkalmazása a téma a szélesebb pénzügyi területen. A doktori disszertáció, a minősítő diák látszódnak független és eredeti tudományos munka.

Elérhetőség: Prof Ilse Botha / 011 559 2056 / ilseb@uj.ac.za

[-]

Phd személyes és szakmai vezetés

Campus Nappali Részidős 2 - 4 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg + 1 további

Az elsődleges célja ennek a minősítés, hogy a jelölt egy alapos megértése a fogalmak és elméletek alátámasztó elméleti és gyakorlati szempontból a PPL, valamint eredeti és független tudományos kutatási képességek, hogy hozzájáruljon a terjeszkedés a PPL tudásbázis. [+]

Az elsődleges célja ennek a minősítés, hogy a jelölt egy alapos megértése a fogalmak és elméletek alátámasztó elméleti és gyakorlati szempontból a PPL, valamint eredeti és független tudományos kutatási képességek, hogy hozzájáruljon a terjeszkedés a PPL tudásbázis.

Felvételi követelmények

A mesterképzésre, amelyekre a védjegyet legalább 65% volt. A modul a kutatás módszertana NKK Level 8 vagy 9 elengedhetetlen. Kérjük, vegye figyelembe: Student szám megszorítások szükségessé kiválasztási folyamat. Diákok kívül PPL területen meg kell felelniük a MPhil (Human Resource Management), személyes és szakmai vezetői ismeretek és készségek révén jogosult rövid kurzusokat PPL tartalmat.... [-]


PhD Szociológia

Campus Nappali 3 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

D Litt et Phil szociológia emelt szintű tanulmányt, amelyben a jelölt, hogy végezzen független kutatást, és egy dolgozat, amely bizonyítja, hogy a hozzájárulás ismeretek terén. [+]

A szociológia doktori fokozata olyan felsőfokú tanulmányi szint, amelyben a pályázónak független kutatást kell folytatnia és tézist kell készítenie, amely bizonyítja, hogy hozzájárul a tudáshoz.

Az oklevél alapján értékelik a dolgozat kizárólag a jelölt az kielégíti a Szociológia Tanszék, valamint a Bölcsészettudományi Kar, hogy a dolgozat saját segítség nélkül munkát. Benyújtása után a végső dolgozat ő is, hogy egy vállalkozás, hogy nem nyújtottak be más intézményhez vizsgálatra, valamint az engedélyek elismerését.

Felvételi követelmények

Access kell tekinteni olyan jelöltet, aki birtokában van az egyetemi alapú mester képesítés Szociológia / ipari szociológia az OKKR szint 8. Ha a hallgató nem felel meg a fenti követelményeknek, felvételi adható a kar dékánja, a ajánlást az elnök a minisztérium.... [-]


PhD szociális munka

Campus Nappali 3 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

A doktori program jár jelentős darab független kutatás, amely hozzájárul valami új elmélet vagy gyakorlat a szociális munka. [+]

A doktori program jár jelentős darab független kutatás, amely hozzájárul valami új elmélet vagy gyakorlat a szociális munka. A program segítséget nyújt abban, egyre szakértő egy adott aspektus a szociális munka. Van négy doktori felügyelők a sokféle szakértelem, többek között: a klinikai szociális munka, közösségfejlesztés, fejlődési kutatás, ecometrics, a nemi alapú erőszak kezelése, munkahelyi szociális munka, a szegénység, az ellenálló képesség, a társadalmi fejlődés, a szociálpolitika, a szociális biztonság és a fiatalok átmenetek.

A felügyelők elismert szakértelemmel mind minőségi, mind mennyiségi módszereket, és elkötelezett a szigor és a kiválóság.... [-]


PhD sémi nyelvek

Campus Nappali 3 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

A dolgozat befejezése egy választott téma a Department és írásbeli felügyelet mellett. A diákok összpontosítani egy témát a területen az arab, iszlám tanulmányok, héber (beleértve a Jewish Studies), vagy egy rokon sémi nyelvet. Négy szeminárium és a doktori védelmi (akár a javaslatot, illetve a szakdolgozat) megfelelően szükség van az általános szabályok az BTK. [+]

A dolgozat befejezése egy választott téma a Department és írásbeli felügyelet mellett. A diákok összpontosítani egy témát a területen az arab, iszlám tanulmányok, héber (beleértve a Jewish Studies), vagy egy rokon sémi nyelvet. Négy szeminárium és a doktori védelmi (akár a javaslatot, illetve a szakdolgozat) megfelelően szükség van az általános szabályok az BTK.

Felvételi követelmények

El kell ismerni, hogy ez a program, a diákok meg kell felelnie a minisztérium felvételi követelményeket és bizonyítani megfelelő ismeretek a kutatás módszertana. Kiegészítő szóbeli vizsgák lehet szükség.

Elérhetőségek

Név: Prof F Esack Tel: 011 559 2787 / Email: fesack@uj.ac.za... [-]


PhD történeti tanulmányok

Campus Nappali 3 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

A cél a dolgozat az, hogy nem alapos kutatás segítségével az elsődleges és másodlagos források annak érdekében, hogy az eredeti tudományos hozzájárulást az Történelmi tanulmányok. A kiválasztott téma egyeztetve a tanár. [+]

A cél a dolgozat az, hogy nem alapos kutatás segítségével az elsődleges és másodlagos források annak érdekében, hogy az eredeti tudományos hozzájárulást az Történelmi tanulmányok. A kiválasztott téma egyeztetve a tanár.

Felvételi követelmények

Ahhoz, hogy nyerj belépést a program, hogy a jelölt rendelkezzen MA Történelmi tanulmányok vagy egy szorosan kapcsolódó fegyelem. Elérhetőségeit

Név: Prof Louis Grundlingh Tel: 011 559 2007 / Email: louisg@uj.ac.za

[-]

PhD urbanisztikai

Campus Nappali 3 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

DLitt et Phil (Urban Studies) egy fejlett szintű tanulmányt, amelyben a jelölt, hogy végezzen független kutatást, és egy dolgozat, amely bizonyítja, hogy a hozzájárulás ismeretek terén. [+]

DLitt et Phil (Urban Studies) egy fejlett szintű tanulmányt, amelyben a jelölt, hogy végezzen független kutatást, és egy dolgozat, amely bizonyítja, hogy a hozzájárulás ismeretek terén. Az oklevél alapján értékelik a dolgozat kizárólag a jelölt az kielégíti a Szociológia Tanszék, valamint a Bölcsészettudományi Kar, hogy a dolgozat saját segítség nélkül munkát. Benyújtása után a végső dolgozat ő is, hogy egy vállalkozás, hogy nem nyújtottak be más intézményhez vizsgálatra, valamint az engedélyek elismerését.

Felvételi követelmények

El kell ismerni, a vizsgálatok ezen a szinten a tanuló rendelkeznie kell a mesterképzésre Szociológia, ipari szociológia vagy Urban Studies, vagy azzal egyenértékű képesítést által jóváhagyott BTK.... [-]


Phd vezetőváltás teljesítmény és a változás

Campus Nappali Részidős 2 - 4 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg + 1 további

Ez egy strukturált kutatási programot kutatás-alapú megbízások, kutatások alkalmazása a gyakorlatban, mint az alapját a befejezése a dolgozat. A cél a képesítés, hogy fejlessze a fejlett kompetencia a hallgató tervezése és fejlesztése a szervezeti beavatkozások és eljárások. A minősítési lehetővé teszi a diákok, hogy eleget a vezető szerepet, és fogadjon el egy kritikai és tudományos megközelítés a teljesítmény és a változás. [+]

Ez egy strukturált kutatási programot kutatás-alapú megbízások, kutatások alkalmazása a gyakorlatban, mint az alapját a befejezése a dolgozat. A cél a képesítés, hogy fejlessze a fejlett kompetencia a hallgató tervezése és fejlesztése a szervezeti beavatkozások és eljárások. A minősítési lehetővé teszi a diákok, hogy eleget a vezető szerepet, és fogadjon el egy kritikai és tudományos megközelítés a teljesítmény és a változás.

Felvételi követelmények

A mesterképzésre Human Resource Management, ipari pszichológia vagy a Humán Erőforrás Fejlesztési, valamint a befejezése egy kutatási módszertan modul Kitüntetések és / vagy mesterképzésre szinten átlagosan megfelelési szint 65% -os NKK Level 8 vagy 9. A modul legalább egyetemi vagy annál magasabb szintű a statisztikai módszerek és analitikai módszerek. A diákok már bizonyították korábban, mint a vezetők, illetve a humán erőforrás menedzserek jelentős szakmai tapasztalattal szervezetek (minimum 3-5 év). Diákok kell számítógéppel bánni, és rendelkezik internet-hozzáféréssel. Hallgatói létszám korlátok szükségessé kiválasztási folyamat, amely egy egész napos értékelő központ és pszichometriai értékeléseket.... [-]


Phd vízi egészség

Campus Nappali February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

A cél a PhD Vízi Health az, hogy a minősítő hallgatók mélyreható megértését és integrált ismerete a fejlett alkalmazható elmélet a szakterületen. [+]

A cél a PhD Vízi Health az, hogy a minősítő hallgatók mélyreható megértését és integrált ismerete a fejlett alkalmazható elmélet a szakterületen. A PhD Vízi egészség tiszta tudomány alapú kutatási tanulmány, amely megköveteli a jelölt bemutassa a magas szintű kutatási képesség és jelentős és eredeti tudományos hozzájárulást határain a fegyelem a specializáció.

A PhD Vízi egészségügyi követel nagyon magas szintű szellemi, elméleti és gyakorlati szakmai tudományos ismereteket és betekintést kapcsolatos problémák tanulmányi és alkalmazásának korszerű kísérleti módszerek és technikák a modern kutatás, valamint az alapvető tudományos és az akadémiai értékek termelő, feldolgozó, értelmezése és bemutatása a kutatási adatok, szóban és írásban.... [-]


PhD állattan

Campus Nappali February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

A cél a PhD Állattani az, hogy a minősítő hallgatók mélyreható megértését és integrált ismerete a fejlett alkalmazható elmélet terén a zoológia. [+]

A cél a PhD Állattani az, hogy a minősítő hallgatók mélyreható megértését és integrált ismerete a fejlett alkalmazható elmélet terén a zoológia. A PhD Állattani egy tiszta tudomány alapú kutatási tanulmány, amely megköveteli a jelölt bemutassa a magas szintű kutatási képesség és jelentős és eredeti tudományos hozzájárulást határain a fegyelem a specializáció.

A PhD Állattani követel nagyon magas szintű szellemi, elméleti és gyakorlati szakmai tudományos ismereteket és betekintést kapcsolatos problémák tanulmányi és alkalmazásának korszerű kísérleti módszerek és technikák a modern kutatás, valamint az alapvető tudományos és akadémiai értékek létrehozásában, feldolgozása, értelmezése és bemutatása a kutatási adatok, szóban és írásban.... [-]


Phd újságírás

Campus Nappali 3 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

A doktori tanulmányi program tartalmaz egy értekezés, ami az eredeti hozzájárulást az újságírás területén egy témát választott egyeztetve a megyei elnök. A legfeljebb négy speciális szemináriumokat vonatkozó szempontok a téma a tanulmány és szóbeli vizsga (egyenértékű a két papírok mindegyike négy modul) előírt általános rendelet könyv van szükség. A kutatási cikket, amely alkalmas a kiadvány egy akadémiai folyóiratban is szükség van. [+]

A doktori tanulmányi program tartalmaz egy értekezés, ami az eredeti hozzájárulást az újságírás területén egy témát választott egyeztetve a megyei elnök. A legfeljebb négy speciális szemináriumokat vonatkozó szempontok a téma a tanulmány és szóbeli vizsga (egyenértékű a két papírok mindegyike négy modul) előírt általános rendelet könyv van szükség. A kutatási cikket, amely alkalmas a kiadvány egy akadémiai folyóiratban is szükség van.

Felvételi követelmények

A mesterképzésre kommunikációra van szükség, minimum átlagosan 65%. Az általános szabályozás időtartama tekintetében a mester program is alkalmazható ebben az esetben. A kérelmek benyújtásának határideje e képzés október 31. Az előző évben az első félévben, és április 30-a az adott év második félévben.... [-]


Phd üzleti menedzsment

Campus Nappali Részidős 2 - 4 év February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg + 1 további

A tanuló fejlesztésére alkalmazott kompetenciákat és gyakorlati ismeretek elsajátítása, az értelmezés, a megértés és alkalmazása üzleti elvek, amelynek végén a független és eredeti tudományos munka. [+]

A tanuló fejlesztésére alkalmazott kompetenciákat és gyakorlati ismeretek elsajátítása, az értelmezés, a megértés és alkalmazása üzleti elvek, amelynek végén a független és eredeti tudományos munka. Kötelezett diákok megjelenítéséhez kompetencia alkalmazása kapcsolódó kutatási módszertan, valamint a megfelelő írásbeli és szóbeli kommunikáció, a kutatási folyamat és megállapításait. A dolgozat képezné határozott hozzájárulást tudás és betekintést adott szaktárgy, amely lehetővé teszi a diákokat, hogy az tükrözze a kutatás területén.

Felvételi követelmények

A diák, aki birtokában van egy mester képesítést Business Management NKK Level 8 vagy 9 lehet alkalmazni a felvételi ezt a képesítést. Átlagosan 65% kell beszerezni a Master selejtező. A Kar dékánja a Management megtagadhatja a diák belépő a doktori képesítés, ha az a véleménye, hogy a hallgató tanulmányi háttér nem elegendő a javasolt vizsgálatok.... [-]


Számítástechnikai PhD

Campus Nappali February 2019 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

A cél a PhD Computer Science, hogy a minősítő hallgatók mélyreható megértését és integrált ismerete a fejlett alkalmazható elmélet a szakterületen. [+]

A cél a PhD Computer Science, hogy a minősítő hallgatók mélyreható megértését és integrált ismerete a fejlett alkalmazható elmélet a szakterületen. A PhD Computer Science egy tiszta tudomány alapú kutatási tanulmány, amely megköveteli a jelölt bemutassa a magas szintű kutatási képesség és jelentős és eredeti tudományos hozzájárulást határain a fegyelem a specializáció.

A PhD in Computer Science követel nagyon magas szintű szellemi, elméleti és gyakorlati szakmai tudományos ismereteket és betekintést kapcsolatos problémák tanulmányi és alkalmazásának korszerű kísérleti módszerek és technikák a modern kutatás, valamint az alapvető tudományos és az akadémiai értékek termelő, feldolgozó, értelmezése és bemutatása a kutatási adatok, szóban és írásban.... [-]


Videók

UJ Corporate video 2016

UJ generations of accomplishment

Kapcsolat
Cím
University of Johannesburg
PO Box 524

Johannesburg, Gauteng, 2006 ZA
Közösségi Média