Hivatalos Leírás

Kik vagyunk

Brilliance Business School egy rangos menedzsment oktatási intézmény, amely nemzetközi partnerekkel és globális testületekkel együttműködve üzleti és menedzsment posztgraduális programok széles skáláját kínálja. A posztgraduális programok különböznek a doktori, mester és diplomáktól az üzleti és menedzsment különböző területein.

Az elmúlt években a Brilliance Business School mindig fontos célpont volt több ezer menedzsment szakember számára, akik a különböző üzleti területeken szerzett különféle programjaikból részesültek. Brilliance Business School több ezer diplomát szerzett, akik sikeresen befejezték a programjaikat.

112548_pexels-photo-1047277.jpeg

Andreea Ch / Pexels

Vállalati szinten a Brilliance Business School több száz jó hírű, multinacionális és hazai üzleti szektorban tevékenykedik, ahol posztgraduális programokat, szakmai képzést és vezetői tanácsadási szolgáltatásokat nyújtanak.

Brilliance Business School vezetői, professzorok, oktatók és tanácsadók együttesen arra törekszenek, hogy az üzleti szakemberek számára ne csak a tudás és a növekvő tapasztalatokat, hanem a gyakorlati gyakorlatokat és gyakorlati technikákat is biztosítsák az üzleti karrierjük során.

Filozófia és hitek

u141_original.pngBrilliance Business School úgy véli, hogy a tanulási program egy 3-fokozatú csapatjáték; Tanulás folyamatként, tanuló, mint egyéni és Brilliance Business School mint oktató. Annak érdekében, hogy a tanulási eseményből kihasználhassák a legnagyobb előnyöket, minden egyes felszerelésnek hatékonyan kell működnie a másik kettővel való összeegyeztethetőség érdekében. A Brilliance filozófiákkal és hiedelmekkel rendelkezik a három komponens mindegyikéhez.

Tanulás folyamatként:

 • A tanulás nem kínzó folyamat, mivel néhányan próbáltak ránk gyakorolni a régi időkben.
 • A tanulás szórakoztató és agyi sport.
 • A tanulás korlátozott értékkel bír, hacsak a gyakorlatban nem kerül sor.
 • A tanulás nem egy kanál-etetés. Arról van szó, hogyan lehet megtalálni a kanál egyedül. Néha feltalálni.
 • A tanulás mennyezet, határok vagy falak nélküli küldetés.

A résztvevő mint egyén:

 • A Résztvevőnek olyan képessége és képessége van, amely ügyes edzőt igényel, hogy feloldja őket.
 • A résztvevőnek különböző igényei, attitűdjei, komplikációi és egyedülálló egyénisége van, amit meg kell értenünk és tiszteletben kell tartanunk.
 • A Résztvevőnek joga van szabadon gondolkodni és véleményét kifejezni anélkül, hogy belépne a többi zónába.

Brilliance Business School oktatóként:

 • Eltávolítjuk, mi a gyakori a hibás tanulási fogalmakról, amelyeket évek óta gyakoroltak ránk - diákként.
 • Ösztönözzük, ösztönözzük és motiváljuk Önt a tanulásra. Ha úgy dönt, hogy leállítja, a saját választásod.
 • Nem tanítunk nektek, lehetőséget fogunk adni a tanulásra.
 • Senki sem támad meg téged a saját gondolkodásodért és meggyőződésedért. Kifejezheti magát a kívánt módon, csak vigyázzon, hogy ne sértse mások szabadságát is.
 • Nem fogjuk irányítani Önt abban, hogy mit gondoljanak, mi segítünk a gondolkodásban.
 • Ön itt választott! Kiválaszthatja a választásodat - mindaddig, amíg megvan a szabadsága, hogy döntést hozzon, felelős a következményekért.
 • Olyan leszünk, mint az „Alchemist”!

cairo, mosque, egyptshadyshaker / Pixabay

Miért Brilliance

A Brilliance számos üzleti szakember számára sikeresen teljesített számos szakmai diplomát és képzési programot különböző méretű és bonyolult üzleti szektorokban.

Gazdag szakmai tapasztalataink lehetővé teszik számunkra, hogy ugyanazon a nyelven beszélhessünk ügyfeleinktől a különböző szektoroktól, és így megértsük üzleti szükségleteiket, hogy szakmai céljaikat elérjék. Ez segít megtakarítani ügyfeleink értékes idejét, és a sajátos igényeiknek megfelelő megoldást kínál.

Megértjük, hogy sikereinket ügyfeleink sikere alapján mérjük. A Brilliance azonban soha nem veszélyezteti minőségét, hiszen ügyfeleink elégedettsége a fő célunk.

Ezek a következő pontok összefoglalják a fő differenciálási tényezőinket:

 1. A képzési programok modell alapúak. Minden szakmai diploma vagy képzési program egy fő modellre épül. A modell a program elején kerül megvitatásra, és bemutatja, hogy a tartalmak hogyan oszlanak meg minden modulban. Ez egy kurzus útitervként szolgál, amely lehetővé teszi a tanulók számára, hogy megismerjék a képzési modulokat, és összekapcsolják őket azokkal a szakaszokkal, amelyeken a tanfolyamok vannak. Segít a tanulóknak is, hogy holisztikus képet kapjanak a teljes programról.
 2. A hangsúly a gyakorlati megközelítésre és a viselkedési változásokra összpontosít, nem pedig a tudásbevitelre.
 3. A legjobb gyakorlatok nemzetközi kitettsége a kulturális szempontok tekintetében.
 4. A piac számára egyedülálló tanulási módszertan.
 5. Kiváló minőségű programok a résztvevők / ügyfelek becsült elégedettségi aránya felett, több mint 96%
 6. Tervezett és kifejlesztett testreszabott kurzusok a szervezetek négy fő pillére tekintetében: célkitűzések, stratégiák, folyamatok és emberek.
 7. Változatos tapasztalatok a különböző hazai és multinacionális üzleti ágazatokban - FMCG-k, banki, gyógyszeripari, ipari, szolgáltatási szektorok és nem kormányzati szervezetek, amelyek képzési és szakmai diplomáinkból részesültek.
 8. A legmagasabb szintű professzorok, oktatók és tanácsadók együttműködnek a nemzetközi partnerekkel és egy elkötelezett csapattal.
Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

DBA

Brilliance Business School

A DBA az üzleti és menedzsment oktatás végső fokozata, amely a fejlett tudást és a „cselekvéskutatást” ötvözi. Az UBIS DBA az ideális doktori program, amely átfogó élmény ... [+]

DBA áttekintés

A DBA az üzleti és menedzsment oktatás végső fokozata, amely a fejlett tudást és a „cselekvéskutatást” ötvözi. Az UBIS DBA az ideális doktori program, amely átfogó élményt nyújt a szemlélet, a karrier és az élet átalakításában. Az UBIS DBA biztosítja a résztvevőknek a szükséges eszközöket és technikákat kutatási, analitikai és kritikai gondolkodási képességeik fejlesztésére a legmagasabb szintre. Így a résztvevőknek lehetőségük van arra, hogy szigorú, aprólékos és szisztematikus megközelítésben kezeljék a fontos, megoldatlan üzleti és vezetői problémákat, amelyek hozzájárulnak a szervezet sikeréhez, miközben az egyetemi tudást és elméleteket fejlesztik.... [-]

Egyiptom Cairo
Szeptember 2019
Angol
Nappali
24 - 36 hónap
Campus
Bővebben magyarul