A Legjobb Intézmények & Egyetemek Belaruszban 2021

Ezen az oldalon kereshet Egyetemek, főiskolák és az üzleti iskolák Belarusz. Ön könnyen megtalálja az összes információt a legmagasabb rangú egyetem Belarusz. Kattintson a "Tovább " részletes leírását az egyetem és áttekintést a tanulmányi programok kínált....

Ezen az oldalon kereshet Egyetemek, főiskolák és az üzleti iskolák Belarusz. Ön könnyen megtalálja az összes információt a legmagasabb rangú egyetem Belarusz. Kattintson a "Tovább " részletes leírását az egyetem és áttekintést a tanulmányi programok kínált.

Tovább

Keresés egyetemek Belarusz és böngéssze végig a programokat, hogy megtalálja azt, ami tetszik a legjobban. Kap minden információ a különböző tanulmányi lehetőségek Belarusz, és hasonlítsa össze a tandíjat és a tanulmányi idő hossza. Időt takaríthat meg, és kapcsolatot egyetemek Belarusz közvetlenül: töltse ki a "Request szabad információ " forma, amely beveszünk a kapcsolatot a felvételi iroda.

Indítsa el a keresést a jövő oktatási azonnal!

Kevesebb
További információ Belaruszban folytatott tanulmányokról

Iskolák

Eurasian Management and Administration School (EMAS Business School) is one of the leading business schools, the expert in strategic management and MBA programs in Europe, Russia and CIS countries.

Eurasian Management and Administration School (EMAS Business School) is one of the leading business schools, the expert in strategic management and MBA programs in Europe, Russia and CIS countries. Kevesebb
Moszkva , Nyizsnyij Novgorod , Oroszország Online , Kijev , Minsk , Almaty + 5 Több Kevesebb
Iskola profiljának megtekintése