Főiskolák Belaruszban

A Legjobb Intézmények & Egyetemek Belaruszban 2019

Ezen az oldalon kereshet Egyetemek, főiskolák és az üzleti iskolák Belarusz. Ön könnyen megtalálja az összes információt a legmagasabb rangú egyetem Belarusz. Kattintson a "Tovább " részletes leírását az egyetem és áttekintést a tanulmányi programok kínált.

Keresés egyetemek Belarusz és böngéssze végig a programokat, hogy megtalálja azt, ami tetszik a legjobban. Kap minden információ a különböző tanulmányi lehetőségek Belarusz, és hasonlítsa össze a tandíjat és a tanulmányi idő hossza. Időt takaríthat meg, és kapcsolatot egyetemek Belarusz közvetlenül: töltse ki a "Request szabad információ " forma, amely beveszünk a kapcsolatot a felvételi iroda.

Indítsa el a keresést a jövő oktatási azonnal!

5 Találatok Belarusz

EMAS Eurasian Management & Administration School

Oroszország Moscow Nizhny Novgorod Russia Online Ukrajna Kyiv Belarusz Minsk Kazahsztán Almaty September 2019 + 5 további

Eurasian Management and Administration School (EMAS Business School) is one of the leading business schools, the expert in strategic management and MBA programs in Europe, Russia and CIS countries.


Belarusian State University

Belarusz Minsk September 2019

The Belarusian State University is a leading scientific, educational, innovation and cultural centre of the Republic of Belarus. Belarusian State University (BSU) Minsk, Belarus, was founded on October 30, 1921.


International University

PhD Belarusz Minsk September 2019IPM Business school

Belarusz Minsk September 2019

IPM Business School is a meeting point for the best real world experience and local practices.