Hanken School of Economics

Bevezetés

Hivatalos Leírás

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited
d

Ha Hanken

Hanken egy vezető, nemzetközileg akkreditált egyetem több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik az oktatás és a kutatás közgazdász. A kutatás nemzetközileg magas színvonalú, és az alapja minden oktatás. Hanken szoros együttműködésben az üzleti szektor és az aktív alumni hálózat 12.000 alumni dolgozó több mint 60 különböző országban. Iskola működik mind a Helsinki és Vaasa.

Hanken a kutatás folyik mind az öt intézmény, speciális profiljának a négy kiválasztott területeken az erő. Sok esetben, a mi a kutatók jelentik az abszolút vágóél. A jó együttműködés az üzleti szféra tükröződik mind a közös kutatás egyetem kölcsönható partner program biztosítja, valamint a támogatási megkapjuk a mi adománygyűjtés.

Hanken az első egyetem Finnországban, amely bevezette a külföldi tartózkodás szerves részeként a fokozatot. A diákok kínált egyedülálló lehetőséget, hogy saját nemzetközi hálózat életre megy a csere, vagy szakmai külföldön. Ezek az élethosszig tartó kapcsolat kapcsolódik mind Hanken és nemzetközileg az egyik, hogy átjárja tanulmányok és hozzájárulnak Hankenalumnernas nemzetközileg jó helyzetben a munkaerőpiacon. A mi öregdiák, garantáljuk, hogy a hálózat kapsz magával Hanken nem törött, de kiszélesedett, és csatlakozik az egyetem után is megmarad érettségi.

Főiskolai Hanken egy biztos alapot a nemzetközi hírnévvel, amely tükrözi a nemzetközi akkreditációk, szilárd pénzügyi alap és mi értékes nemzeti és nemzetközi hálózatok támogatására nemzetközi kutatási kiválóság és versenyképes oktatás. Nagyra értékeljük partnereink ipar és a tudomány, és fordítson magunkat a kutatók és a hallgatók számunkra, hogy képes, hogy a minőségi oktatás és épít tartalmas szakmai és személyes hálózatokat.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Finn

Megjelenítés PhD » Megjelenítés MSc » Megjelenítés EMBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

PhD

PhD Programme

Campus Nappali 4 év January 2019 Finnország Helsinki Vaasa + 1 további

[+]

[-]

Videók

Masters Degree Student in Corporate Governance at Hanken School of Economics

Masters Degree Student in Intellectual Property Law at Hanken School of Economics

Masters Degree Student in Economics at Hanken School of Economics

Kapcsolat

Hanken School of Economics

Cím Arkadiankatu 22
FIN-00101 Helsinki, Finnország
Honlap http://www.hanken.fi/public/
Telefon +358 9 431331