Tbilisi State Medical University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Tbilisi State Medical University ( TSMU ) a grúziai orvosi felsőoktatás fő központja, csaknem százéves múlttal. Figyelemre méltó hangsúlyozni, hogy egyetemi diplomáink ezrei folytatják szakmai karrierjüket Grúzia, Európa és a világ számos vezető klinikáján és intézményében.

A sikeres egyetemi, posztgraduális, folyamatos szakmai továbbképzési programok, a mester, a doktori és a felsőfokú szakképzési programok vonzóvá teszik a TSMU a leendő hallgatók számára Grúziában és a világ különböző országaiban.

A Tbilisi State Medical University teljes jogú tagja az Európai Oktatási Térségnek, ami azt jelenti, hogy aktívan részt vesz ezen oktatási rendszer működésében, meghatározza a fejlesztés és a megvalósítás irányait, szabad és szoros tudományos és tudományos kapcsolatokat létesít az egész oktatási, tudományos és klinikai központokkal. a világ. Egyetemünk minden harmadik hallgatója nemzetközi hallgató.

A Tbilisi State Medical University nagy jelentőséget tulajdonít a hallgatóközpontú oktatási rendszernek a tanárorientált rendszerhez képest (nem időfüggő, és eleve abból a feltételezésből indul ki, hogy a professzor / tanár tudja, mit tanítson). A hallgatóközpontú megközelítés sokkal nagyobb figyelmet fordít a tanterv tervezésére, és a hallgatók jövőbeli társadalmi tevékenysége és szakmai karrierje szempontjából szükséges igényekre összpontosít.

Helyszínek

Tbiliszi

Address
Vazha Pshavela Avenue,33
Tbiliszi, Tbiliszi, Grúzia

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: