Hivatalos Leírás

Legyen a holnap vezetője

Innováció az élettartam és technológia segítségével

Limburg Graduate School of Business (LGSB) egy végzős iskola, amely a modulok, a létesítmények és a kutatási lehetőségek felkínálására szolgál a nemzetközi tudósok és Ph.D. jelöltek.

Számos képzési csomagot kínálunk számos témakörben, és vegyes tanulási lehetőségeket kínálhat az Ön igényeinek legjobban kielégítő módon. Tehát, ha az osztálytársakkal és egy edzővel intenzíven vagy saját tempóban tanulni szeretné, az LGSB-nél lehetséges. Sok tanulási lehetőséget kínálunk; élő eseményektől a webináriumokig és a Q-ig

Az LGSB olyan szervezet, amely világszerte sok partnerrel rendelkezik. Saját tanulmányi és kutatóközpontjaink vannak Európában, Afrikában és hamarosan Ázsiában és a Közel-Keleten, ahol a diákok, a partnerek és a tanárok találkozhatnak egymással a jövőbeli ismeretekre.

A látomásunk

Folyamatosan törekszünk arra, hogy segítséget nyújtsunk a fejlődő embereknek, függetlenül attól, hogy az idő és a hely. Fenntartjuk fő céljainkat:

  • Modern ön tempójú oktatás
  • Kiváló minőségű tananyag
  • A legjobb szolgáltatás, amely lehetővé teszi a diákok céljainak elérését
  • A tapasztalt tanárok személyzete
  • Megfizethető árképzés

Küldetésünk

A Limburg Graduate School of Business lehetővé teszi a tudás és a készségek növekedését. A lehető legjobb tudáscserét szeretnénk biztosítani. A tapasztalt tanárok elmagyarázzák a tantervet és a tananyagot kontextusba helyezik. Segítünk Önnek abban, hogy sikeres legyen a tanulmányaiban, és így az életében.

Ezt úgy érik el, hogy a szükséges tanulmányokat részlegesen és modern módon kínáljuk. Minden rész fizethető részletekben, így könnyebben elérhető mindenki számára. Az összes rész lehetővé teszi a tanulmány befejezését. A Limburg Graduate School of Business hoz való csatlakozás lehetővé teszi, hogy ambiciózus célokat érjen el és sikeres legyen a szakmában.

Akkreditáció

A Limburg Graduate School of Business mindig a minőségre összpontosítunk. Ezért büszkén dolgozunk együtt egyetemekkel, amelyek biztosítják moduljaink minőségét. Látogasson el partnereink oldalára, hogy megtudja, mely partnereket választottuk. Magas színvonalú egyetemi partnereink az IACBE akkreditáltak, ami lehetővé teszi számukra, hogy hivatalos fokozatokat nyújtsanak diákjainknak.

Az IACBE akkreditálja az üzleti programokat, amelyek a felsőfokú oktatási intézményekben, a felsőfokú végzettséggel és / vagy diplomával rendelkező felsőoktatási intézményekben végzett diplomákhoz vezetnek. Az IACBE nem akkreditálja a felsőoktatási intézmények üzleti programjait, amelyek csak társult diplomákat kínálnak az üzleti életben. Az IACBE akkreditációs felülvizsgálatába rendszerint minden szállítási mód, kampuszok, helyszínek és oktatási helyek, valamint az üzleti programok függetlenül a fokozattól függenek.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

PhD

Limburg Graduate School of Business

A doktori program támogatja a diplomások akadémiai és / vagy szakmai karrierfejlesztését. A program releváns, gazdag és tudományos szempontból érvényes, és összhangban va ... [+]

A program tartalma

A doktori program támogatja a diplomások akadémiai és / vagy szakmai karrierfejlesztését. A program releváns, gazdag és tudományos szempontból érvényes, és összhangban van a felsőoktatás nemzeti és nemzetközi szabványaival. Eleget tesz az európai felsőoktatás harmonizációs folyamatának és az európai képesítési keretrendszer legmagasabb szintjének (EQF-8) tanulási eredményeinek.

Az LGSB magas színvonalú doktori képzést biztosít, amely minden tudással és eszközzel ellátja Önt. Nem vagy egyedül az utazásban! Meg fogják tanítani és felügyelni a kiemelkedő nemzetközi kar tagjai. Egyedülálló kutatási laboratóriumunk támogatja az adatok gyűjtését és elemzését. A Ph.D. tanulmány.... [-]

Hollandia Maastricht
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 év
On-line
Bővebben magyarul