Hivatalos Leírás

Az Acadia Divinity College

Acadia Divinity College (ADC) Kanada egyik legrégebbi és legelismertebb szabadtéri művészeti egyeteme, az Acadia Egyetem campusában van. Az atlanti kanadai kanadai baptisták (CBAC) és az Acadia Egyetem Teológiai Karának hivatalos szemináriumaként az ADC-nek köszönhetően a keresztényeket Kanadában és a világban teljes munkaidőben és önkéntes szolgálatban látják el. A főiskolai és részmunkaidős diplomákat a főiskolai, mesterképzési és doktori szinteken, valamint a továbbképzési programokat kínálva az ADC-hallgatókat tanáraik megkérdőjelezik, hogy kérdéseket tegyenek fel, felfedezzék a hitük mélységeit, és tegyék meg akadémiai vagy szakmai szolgálat, a szigorú szellemi oktatás, értelmes lelki képződés és gyakorlati szolgálati tapasztalat meghívása.

Az ADC hatása helyi és globális. A több mint 200 hallgatónk sokszínű diákjainak száma Kanadából és több mint 12 országból származik, és 15 felekezetet képvisel. Különböző partnerségeink révén a diákok tanulhatnak, kutathatnak és gyakornokot tarthatnak a világ legnagyobb városaiban vagy Észak-Kanadában.

Elkötelezettek vagyunk arra, hogy a férfiakat és a nőket különböző háttérrel és kontextusokkal felszereljük, hogy másokat szolgáljanak Jézus szeretetében és tudásában, hogy bizalmat szerezzenek Isten Igéjében, hogy az élet valóságával beszéljen:

A tudás fejlesztése: Akadémiai szigorúsággal és hűséges elkötelezettséggel tanítjuk. Támogatjuk a kutatást és az egész életen át tartó tanulást. Kutatásokat és kiadványokat készítünk, amelyek ismereteket építenek és új ötleteket fedeznek fel.

Személyes formáció ápolása: megkönnyítjük a keresztény felépítést és ápoljuk a relációs közösséget. Hangsúlyozzuk az identitás, az önmegértés és a személyes fejlődés feltárását.

A készségek ápolása: Fejlesztjük az egyházi szolgálat és a szélesebb keresztény szolgálat kompetenciáit. Támogatjuk a vezetőket a helyi egyházakkal és más ügynökségekkel együttműködve.

Az ADC-t az Egyesült Államok és Kanada Teológiai Iskoláinak Szövetsége akkreditálja.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

PhD

Acadia Divinity College

Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon hozzánk az Acadia-nál, hogy megszerezze az energiát, készségeket és mélységet, amire szüksége van a minisztérium hosszú távú távozásához, ... [+]

Az Acadia minisztérium doktora segít Önnek:A Nova Scotia Annapolis-völgyének gyönyörű visszavonulása mellett lehetőség nyílik a személyes felfrissülésre az imádat, a barátság és a bátorítás során.A szentírások és a teológia fejlettebb tanulmányozása révén mélyebb elmélettel és lélekkel gazdagítva.Lelki életetek elmélyítése tanfolyamokon és a szellemi formációban való társuláson keresztül.Minisztériumi és vezetői készségeinek erősítése a gyakorlati szakemberek gyakorlati kurzusain keresztül.Segítenek a legmodernebb kutatások elvégzésében, hogy felfedezzék a minisztérium hatékonyságát a 21. században.

Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon hozzánk az Acadia-nál, hogy megszerezze az energiát, készségeket és mélységet, amire szüksége van a minisztérium hosszú távú távozásához, és növelje a hatékonyságát keresztény vezetőként. Szánjon egy kis időt, és fedezze fel ezt a webhelyet, majd lépjen kapcsolatba velünk, hogy megbeszélhessük, hogyan támogathatjuk Önt abban, hogy a mai világ minisztériumi vezetőjeként teljesítse a hívását.... [-]

Kanada Wolfville
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

Acadia Divinity College - Equipping Christians to Serve