Hivatalos Leírás

Universidad de la Sabana egy fiatal, 1979-ben alapított, kolumbiai egyetemi egyetem, amely hírnevet szerzett az egyetemi kiválóság, valamint az innováció, a technológia és a nemzetközivé válás terén. A La Sabana a Kolumbia Oktatási Minisztériuma által elnyerte a Nemzeti Minőségi Akkreditációt, amely Kolumbia legfiatalabb egyeteme, 8 éves reaktorkreditációval.

Hosszú távú elkötelezettségünk a folyamatos fejlesztésre az egyetem hét stratégiai prioritásán alapul:

112439_English_version_strategic_priorities.png

Universidad de la Sabana Kolumbia, az Universidad de la Sabana a Vimeo-on.

Küldetés

Universidad de la Sabana felsőoktatási polgári intézmény, Universidad de la Sabana biztosítja, hogy a professzorok, a diákok és az egyetemi kolostor többi tagja szabadon elkötelezett az igazság minden területén, az élet egységében és koherenciájában keresni, felfedezni, kommunikálni és megőrizni az igazságot gondolkodás, szavak és cselekedetek, az ember és a világ keresztény felfogásán alapuló, a társadalom fejlődéséhez való hozzájárulás módja.

Elősegíti az emberi személy transzcendens méltóságának tiszteletben tartását, és a felelősségteljes szabadság környezetében az akadémiai közösség valamennyi tagjának integrált tökéletességét, személyre szabott figyelmet és kreatív, szigorú és interdiszciplináris tudományos gyakorlatot támogat.

Ráadásul arra ösztönzi a munkát és a tapasztalatot, mint szolgáltatást, és egy igazságos, békés és támogató társadalom megteremtésének eszközét.

Az egyetem a társadalom minden szektorához kapcsolódik, és több és összetett problémájához jogszerű megoldásokat nyújt interdiszciplináris, kompetens és támogató munkával. Ez a munka a kutatás és tanítás közös fellépésének eredménye, amely a közös jóságra, együttélésre és a férfiak közötti együttműködésre összpontosít - megkülönböztetés nélkül - és az emberi élet, a személy és a család feltétel nélküli elismerése a társadalomban.

Látomás

Az egyetem két kiindulópontot figyelembe véve tervezi jövőjét: belső valóságát és a jelen pillanatban fellépő külső erőket. Ez a jövő olyan, amely megfogalmazza és megerősíti küldetését, és közép- és hosszú távon kifejezi céljait és törekvéseit. valamint annak elismerésének módját.

Ebből a szempontból:

 • Azt akarjuk, hogy az Universidad de la Sabana egy kiváló, első osztályú tudás központja, amely szolgálja a személyt, a családot és a társadalmat. Azt akarjuk, hogy "a tudás embereit keresztyén életérzéssel oktassuk". A nyugodt elmélkedés elősegítő környezetében olyan tudományokat kívánunk termeszteni, amelyek a legmegbízhatóbb alapelvekből származnak, és azt szeretnénk, ha a fényt minden tudásterületre vetítenénk ”*. megfelelő személyzet, felajánlja számukra a képzés folytatásának és a technikai és gazdasági erőforrások megszerzésének eszközeit, amelyek lehetővé teszik számunkra küldetésünk elvégzését.
 • Egy olyan egyetemre van szükségünk, amely nyitva áll mindazok számára, akik szakmai képzést kívánnak; olyan személy, aki munkájuk révén képes igazságosabb és humánusabb társadalom létrehozását ösztönözni, értékelve az ítélet igazságát, az élet koherenciáját és a szolgálatra való hajlandóságát.
 • Egy olyan egyetemet akarunk, amely minden szempontból mélyen értékeli az embert, igényeit és fejlesztési törekvéseit.
 • Egy olyan egyetemet is szeretnénk, amelynek akadémiai közösségének tagjai mind elkötelezettek a misszió és a célok mellett.
 • Olyan egyetemet akarunk, amely a professzoraira összpontosít, elősegítve a humanista, tudományos, műszaki és művészeti pedagógiai képzést és kutatást. Azt is szeretnénk, hogy a professzorok, akik folyamatos fejlődési és javítási lehetőségeket élvezzenek.
 • Egy olyan egyetemet akarunk, amelynek professzorait és munkatársait mindenki személyes és szakmai fejlődésének lehetőségei, valamint a méltóságteljes és kényelmes élethez és a saját és családjaikhoz szükséges eszközökkel találja meg.
 • Egy egyetemre van szükségünk, amely magasan képzett diákokkal rendelkezik, meggyőződve az akadémiai projektükről, kritikus gondolkodásmóddal és érett és felelősségteljes szemlélettel az életről.
 • Egy olyan egyetemet akarunk, amely nyitott minden olyan személy számára, aki teljesíti a felsőoktatáshoz való hozzáférést azon a szinten, amelyen az egyetemen tanítják, függetlenül a pénzügyi helyzetüktől.
 • Egy olyan egyetemet akarunk, amely - bár tudatában van a feltételeknek és a valóságnak, amelyben beilleszti - állandó és érvényes beszélgető partnerré válik az egyetemi és tudományos közösség előtt és a társadalom és a kultúra különböző szektorai előtt; Egy olyan egyetem, amely elősegíti a projektek és közös programok fejlesztését, valamint a tehetségek és erőforrások cseréjét.
 • Olyan egyetemet akarunk, amely fénysugárként szolgál, világosan megvilágosítja és közvetíti a strukturált gondolkodásmódot a tudás minden területén, keresztény szemszögből.
 • Olyan egyetemet akarunk, amelynek elkötelezettsége a tudás fejlesztésében hozzájárul a jelentős problémák megoldásához, és reagál a társadalom új igényeire és igényeire.
 • Egy olyan egyetemet akarunk, amely nyitott a tudás terjesztésére, és készen áll arra, hogy a legjobb lehetőségeket biztosítsa és az oktatás állandó és rugalmas folyamat legyen.

 • Azt akarjuk, hogy az Universidad de la Sabana kiemelkedő tudás , az elsőrendű, a személy, a család és a társadalom szolgálatában legyen.
 • Azt akarjuk, hogy "a tudás embereit keresztyén életérzéssel oktassuk". Szeretnénk a tudományt ebben a környezetben, a nyugodtabb gondolkodásra ösztönözni, a legmegbízhatóbb elveken alapulva, és azt szeretnénk, ha a fényt minden tudásterületen vetítenénk el ”*. a legmegfelelőbb emberek, felajánlja számukra a képzés folytatásának eszközeit, és megszerzi azokat a technikai és gazdasági erőforrásokat, amelyek lehetővé teszik számunkra a küldetésünk végrehajtását.
 • Egy olyan egyetemet akarunk , amely nyitva áll mindenki számára, aki részt kíván venni a szakmai képzésben ; olyan iskola, amely az őszinteség kritériumai, az élet koherenciája és a szolgálatra való hajlandóság révén képes egy igazságosabb és humánusabb társadalom kialakulását munkáján keresztül ösztönözni.
 • Egy olyan egyetemet akarunk, amely minden szinten értékeli az embereket, szükségleteiket és fejlesztési törekvéseiket .
 • Olyan egyetemet akarunk, amelyben a tudományos közösség minden tagja elkötelezett a küldetésük és a céljuk mellett. Egy olyan egyetemet akarunk, amely a professzoraira összpontosít, kutatást és humanista, tudományos, technikai és művészeti és pedagógiai képzést biztosít, és azt szeretnénk, hogy a professzorok, akiknek állandó lehetőségük van a fejlődésükre és fejlődésükre.
 • Egy olyan egyetemet akarunk , amelyben minden tanárai és munkatársai lehetőséget nyújtanak a személyes és szakmai fejlődésre , valamint a méltóságteljes és kényelmes életet a saját és családjuk számára.
 • Egy olyan egyetemet akarunk, amely magasan képzett diákokkal rendelkezik, meggyőződve az akadémiai projektről, kritikus kapacitással és felnőtt és felelősségteljes szemlélettel az életről.
 • Egy olyan egyetemet akarunk, amely minden olyan ember számára nyitva áll, aki rendelkezik a felsőoktatáshoz szükséges feltételekkel az iskolában tanított szinten, pénzügyi helyzetüktől függetlenül.
 • Egy olyan egyetemet akarunk, amely - bár tudatában van a feltételeknek és a valóságnak, amelyben beilleszti - állandó és érvényes beszélgető partnerré válik az egyetemi és tudományos közösség előtt és a társadalom és a kultúra különböző szektorai előtt; Egy egyetem, amely előmozdítja a projektek és közös programok fejlesztését, valamint a tehetségek és erőforrások cseréjét.
 • Egy olyan egyetemet akarunk, amely fénysugárként szolgál, felvilágosítja és közvetíti a strukturált gondolkodásmódot a tudás minden területén keresztény szemszögből.
 • Egy olyan egyetemet akarunk , amelynek elkötelezettsége a tudás fejlesztésében hozzájárul a jelentős problémák megoldásához, és reagál a társadalom új igényeire és igényeire.
 • Egy olyan egyetemet akarunk , amely nyitott a tudás átadására , készen áll arra, hogy a legjobb lehetőségeket biztosítsa és az oktatás állandó és rugalmas folyamat legyen.

* Beato Josemaría Escrivá de Balaguer, La Universidad. Foco culture de primer orden, 1960. 25.Amigos em campus universitárioNaassom Azevedo / Unsplash

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

PhD

Universidad de la Sabana

Akadémiai programunk célja, hogy elméleti és módszertani ismeretekkel rendelkező kutatókat képezze a jelenlegi társadalmi kontextus kommunikációs problémáinak értelmezésé ... [+]

A 2017. szeptember 28-i 19693. sz. Határozat által jóváhagyott akadémiai programunk célja, hogy szilárd elméleti és módszertani ismeretekkel rendelkező kutatókat képezze a jelenlegi társadalmi kontextus kommunikációs problémáinak értelmezésére. Programunk az egyetemi tanároknak és a különböző tudományterületeken dolgozó kutatóknak, főként a társadalom- és humán tudományoknak szól, azzal a céllal, hogy jobban megértsék az új és fejlett kutatási technikákat, ötleteket és megközelítéseket a kommunikáció területén.

A program hangsúlyozza a kommunikatív környezet átalakulásának tanulmányozását, mint a technológiai fejlődés termékét.... [-]

Kolumbia Chía
August 2019
Részidős oktatás
4 év
Campus
Bővebben magyarul

Así fue la visita al campus de nuestros estudiantes de posgrado de Ibagué y Neiva

Solidaridad Universitaria, Universidad de La Sabana, voluntariado en acción

Universidad de La Sabana, Colombia