Hivatalos Leírás

A német gazdaságkutató intézet (DIW Berlin) az egyik vezető gazdaságkutató intézetek Németországban. Mi egy független, non-profit intézet részt vesz a gazdasági kutatás, szolgáltatás és tanácsadás. Mi szorosan együttműködnek az egyetemekkel Berlin és Brandenburg és aktívak vagyunk a nemzetközi tudományos hálózatokban.

A DIW Graduate Center (GC) kínál egy top PhD program Economics Berlinben, izgalmas város doktori tanulmányokat. Minden évben sok fiatal és ígéretes gazdasági kutatók a világ minden tájáról vonzza a jól megtervezett program, világhírű oktatók, valamint a partnerség néhány Németország legjobb kutatóintézetek és egyetemek.

A program vezérli kiválóság és a relevancia. Elkötelezettek vagyunk, hogy diákjaink a lehető legjobb doktori képzés, megnyitva az utat a pályájuk a tudományos kutatás és a politikai tanácsadás. Büszkék vagyunk arra, hogy a diplomások dolgoznak világszínvonalú egyetemek, mint a Cornell University, London School of Economics és a University College London, valamint a politikai intézmények, mint az Európai Bizottság, a német szövetségi minisztériumok, valamint a Deutsche Bundesbank. Fedezze fel honlapunkat, hogy többet tudjon meg a program. Bármilyen kérdéssel, mi szívesen segítünk.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

PhD

DIW Graduate Center

Alkalmazza a DIW Graduate Center, ahol a tudományos kiválóság megfelel a stimuláló környezetben Németország legnagyobb gazdasági agytröszt. ... [+]

Közgazdász doktor - egy teljes munkaidős ösztöndíjat DIW Graduate Center

Kik vagyunk? A német gazdaságkutató intézet (DIW Berlin) az egyik vezető gazdaságkutató intézetek Németországban. Mi egy független, non-profit intézet részt vesz a gazdasági kutatás, szolgáltatás és tanácsadás. Amellett, hogy együttműködő egyetemekkel szoros együttműködésben Berlin és Brandenburg, mi is aktív a nemzetközi tudományos hálózatokban.

A cél a DIW Graduate Center az, hogy kiemelkedő doktori hallgatók egy kutatási környezet és a képzési struktúra, amely kibontakoztathassa tehetségét példás módon. Ez biztosítja, hogy egy mély megértése gazdasági és társadalmi folyamatok, miközben amely arra ad lehetőséget, hogy tudásukat a szakmai kutatási környezetének egyik vezető gazdasági agytröszt Németországban.... [-]

Németország Berlin
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul