Munich Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Tanulmányi programok kínálnak Munich Business School

Kezdve alap-, mester- és a Master of Business Administration tanfolyamok a DBA program Executive Education - Munich Business School meggyőző a széles ajánlatát államilag akkreditált teljes idejű vagy részmunkaidős programok.

Miért MBS?

Ismerkedés MBS

2015-ben, az MBS-t első helyen a téma of Business Administration a rangsorban az összes privát Egyetemek a német "Wirtschaftswocheés" - a siker, amely jóváírják a rengeteg tapasztalat összegyűjtött több mint 20 éve, és a különleges idegenvezetés elveket.

Okai tanul Munich Business School

Nemzetközisége

Munich Business School egyike Németország legnagyobb nemzetközi egyetem. A nemzetköziség jellemzi számos egyedi jellemzői a vizsgálat fogalmát.

gyakorlati jelentősége

Az alapelv a tanulmányi program a tudatos irányultság a nemzetközi műveletekben és a munka tartalmát a vállalatokon belül, amelynek révén létrejött a szoros integráció gyakorlati vizsgálatok és a hazai és nemzetközi gyakorlati részvétel szakaszokat, nemzeti és nemzetközi.

Személyiség

A sikeres kezelésének a jövőbeli kihívások szükségessé jövő vezetőit, hogy ne csak olyan magas szakmai képesítéssel, hanem bizonyos személyiségjegyek.

egyedi támogatás

A személyes és egyéni légkört lehetővé teszi a tanulmányok ellentétben sok mainstream egyetem

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS

Mivel Németország egyik vezető üzleti iskola, Munich Business School tárgyak magát a vélemények a belső és külső panelek.

Nyelve Study

Egyes programok Munich Business School, kínálunk, hogy fejezze be tanulmányait teljesen angol nyelven (angol sáv), vagy vegyesen német és angol nyelvtanfolyamok (német pálya).

Küldetésnyilatkozat München Business School

A sikeres vezetők rendelkeznek egy erős alapot az alapvető ismereteket és nemzetközi tapasztalat. Ezek az erős, felelős a számok, és úgy járnak, illetve felé embertársaik. Ők úgy vélik, és tárgyalni a vállalkozói módon és döntéseiket lelkiismeret ismerete helyüket a közösségben. Ezek a hiedelmek alapján a gyakorlatban. A következő küldetése kötelező keretét a közös eszmék és célok.

Tanulmányi programok MBS

Teljes munkaidős tanulmányok és részidős tanulmányok a dolgozó szakemberek számára

Hat félév, az agglegény International Business program MBS szilárd alapot a tudás és készségek a nemzetközi üzleti adminisztráció.

A MASTER programok Munich Business School célja, hogy elmélyítse, specializálódtak, vagy bővítse a tudás és készségek a nemzetközi üzleti adminisztráció.

Az MBS posztgraduális program jellemzői a Master of Business Administration (MBA), mint a teljes munkaidőben program, vagy egy részmunkaidős programot dolgozó szakemberek számára.

A portfolió MBS egészíti ki a Doctor of Business Administration (DBA) doktori tanulmányok által akkreditált a Bajor Állami Oktatási Minisztérium, Tudományos és Művészeti.

Szolgáltatások MBS diákok

Study Abroad és karriertervezés

Diákjaink mindig leírják a külföldi tartózkodás, mint a kiemelés tanulmányaikat. Az International Center segíti a hallgatók ezeket a projekteket. MBS segít nekik megszervezni a külföldi tartózkodás és még sok más.

A kezdés a szakmai karrier, utolsó éves hallgatók lehetőséget kapnak arra, hogy alkalmazkodjanak alkalmazás stratégiák egyéni helyzetet, és dolgozzon kilátásai a karriertervezés.

Az MBS Career Center, többek között támogatja őket egy-egy interjú segítve őket, hogy optimalizálják a tanulmányok, hogy meghatározza a karrier célok és stratégiák kialakítása e cél eléréséhez.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Német

Megjelenítés DBA » Megjelenítés BA-k » Megjelenítés Részidős MBA » Megjelenítés MA » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

DBA

DBA - Üzleti adminisztráció

Campus Részidős 48 hónapok October 2019 Németország Munich

A doktori fokozat nemcsak nagyon magas tudományos eredmény, és gyakran még magasabb személyes mérföldkő, hanem okos és fenntartható befektetés a szakmai jövőbe. A Munich Business School (MBS) által kínált DBA-val a Sheffield Hallam Egyetemmel (SHU) együttműködve a diákok nemzetközi és rugalmas környezetben növelhetik tudományos vagy üzleti karrierjüket, és nem követelik meg, hogy szakmai karrierjüket tartsák fenn. [+]

DBA - Üzleti adminisztráció

A doktori fokozat nemcsak nagyon magas tudományos eredmény, és gyakran még magasabb személyes mérföldkő, hanem okos és fenntartható befektetés a szakmai jövőbe. A Munich Business School (MBS) által kínált DBA-val a Sheffield Hallam Egyetemmel (SHU) együttműködve a diákok nemzetközi és rugalmas környezetben növelhetik tudományos vagy üzleti karrierjüket, és nem követelik meg, hogy szakmai karrierjüket tartsák fenn.

DBA - Üzleti adminisztráció doktora

PROGRAM INDÍTÁS

október

AZ ÚTMUTATÓ NYELVJE

angol

IDŐTARTAMA

48 hónap

FORMÁTUM

Részidő

TANULMÁNYOK

Nemzetközi modulok a Sheffield Hallam Egyetemen (SHU)... [-]


Kapcsolat

Munich Business School

Cím Elsenheimerstraße 61
80687 Munich, Bavaria, Németország
Honlap http://www.munich-business-school.de/
Telefon +49 89 5476780