The European Wellness International Institute (EWII)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Európai Wellness Nemzetközi Intézet (EWII)

The European Wellness International Institute (EWII) elismeri, hogy a tudás és a készségek széles körű tanulással érhetők el. Az Intézet ezért elkötelezte magát amellett, hogy adott esetben a szakmai tapasztalatok, az élettapasztalat, a folyamatos szakmai továbbképzés (CPD) vagy a korábbi képesítések révén elsajátított ismeretek és készségek szigorú vonatkozó andragógiai és szakmai értékelések révén elismerést kapjanak.

Miért tanuljon az Európai Wellness Nemzetközi Intézetben?

  • Elismeri a formális környezeten kívüli tanulás értékét, és elismeri az aktív tanulást a munkahelyen.
  • Érvényesíti a tanulás értékét, amelyet a hallgatók önmagukban értek el, és az évek során felhalmozódtak saját munkaterületükön.
  • Segít a diákoknak idő és pénz megtakarításában azáltal, hogy kiküszöböli a tanulók számára már ismert anyag felesleges ismétlését és másolását.
  • Növelje a hallgatók önértékelését szakmai teljesítményük alapján, biztosítva az esélyegyenlőség és a gyakorlat nagyobb egyenlőségét a karrier előrehaladása során.

Closeup of microscope

Előszó az EW Academy-től

Az EWA igazgatótanácsa.

Az oktatás nagyon fontos a társadalom és az emberi jólét általános haladása szempontjából. Ebben a modern korszakban a bioregeneratív tudományok képesek megváltoztatni az emberek életkorát az állandóan növekvő stressz dilemmájával és annak kezelésének kihívásaival. Ezekre a kihívásokra hatékonyan lehet reagálni és azokat hatékonyan kezelni, amikor az iparág körök együttmûködnek és egyidejûleg nagy csapatként mûködnek együtt, hogy az eredményt madártávlatból és ellentétben mikroszkópos elemzéssel is kezeljék, irányítsák és befolyásolják.

Az esztétikus csak a tudományosan alátámasztott fogalmak elsajátításával képes szolgáltatást nyújtani az általánosan nyújtott fej-lábujj szolgáltatáson túl. Mint ilyen, a bio-regeneratív tudomány, amelyet tanulóinknak tanítanak, páratlan súlyt ad a meglévő gyakorlathoz, és alakítja a jövőt azoknak a kezdőknek, akik éppen belépnek az iparba.

Más szavakkal, amikor az orvosi testvériség folyamatosan innovatív etikai módszereket kínál az öregedés kezelésére és az ahhoz kapcsolódó kihívásokra, akkor a mentősöknek és az esztétikusoknak / kozmetikusoknak és más érdekelt feleknek a tudományos és orvosi testvériség mellett a különös nagy cél elérésére kell törekedniük. A tudományágak közötti együttműködés csak az összegyűjtött ismeretekkel lehetséges. Ez az ismeret dinamikus, és a tanulók útjának kezdete csupán az egész életen át tartó tanulás tapasztalatának gyújtása.

Minden jót kívánunk azoknak, akik rendelkeznek velük és azokkal, akik velünk járnak ezen a tudásutazon, amikor közösen úttörőnk vagyunk, támogatunk és együtt növekszünk ezen a területen! Köszönöm, hogy hittetek bennünk!

Helyszínek

Edenkoben

Address
67480 Edenkoben, Rajna-Pfalz, Németország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: