The European Wellness International Institute (EWII)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

142679_EWII-banner-intro.png

Európai Wellness Nemzetközi Intézet (EWII)

Az Európai Wellness Nemzetközi Intézet [EWII] olyan szakmai testület, amelynek teljes tulajdonosa az Európai Wellness Akadémia. Az EWII olyan szervezet, amely arra törekszik, hogy elismerje a korábbi tanulást. A közelmúltban megjelentek a doktori címek olyan formái, amelyek nem specifikusak a szakmákra vagy a tudományterületekre, és amelyeket az idősebb szakemberek a szakmai fejlődés és az összetett munka- vagy járulékproblémák kezelésére használnak.

142689_EWII-banner-6.png

The European Wellness International Institute (EWII) elismeri, hogy a tudás és a készségek széles körű tanulással érhetők el. Az Intézet ezért elkötelezte magát amellett, hogy adott esetben a szakmai tapasztalatok, az élettapasztalat, a folyamatos szakmai továbbképzés (CPD) vagy a korábbi képesítések révén elsajátított ismeretek és készségek szigorú vonatkozó andragógiai és szakmai értékelések révén elismerést kapjanak.

Miért tanuljon az Európai Wellness Nemzetközi Intézetben?

  • Elismeri a formális környezeten kívüli tanulás értékét, és elismeri az aktív tanulást a munkahelyen.
  • Érvényesíti a tanulás értékét, amelyet a hallgatók önmagukban értek el, és az évek során felhalmozódtak saját munkaterületükön.
  • Segít a diákoknak idő és pénz megtakarításában azáltal, hogy kiküszöböli a tanulók számára már ismert anyag felesleges ismétlését és másolását.
  • Növelje a hallgatók önértékelését szakmai teljesítményük alapján, biztosítva az esélyegyenlőség és a gyakorlat nagyobb egyenlőségét a karrier előrehaladása során.

Helyszínek

Edenkoben

Address
67480 Edenkoben, Rajna-Pfalz, Németország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: