Institute of Development Studies

Bevezetés

Hivatalos Leírás

58449_girl-ethiopian-child-portrait-38634.jpeg

Elképzelésünk az egyenlő és fenntartható társadalmakra, helyben és világszerte, ahol mindenki biztonságban élhet, és teljesítheti a szegénységtől és igazságtalanságtól mentes életet. Szenvedélyesen hisszük, hogy a legmodernebb kutatás, tudás és bizonyíték létfontosságú a szélesebb látókörünk megvalósításához szükséges változások kialakításában, valamint az emberek, társadalmak és intézmények támogatásában az előttünk álló kihívásoknak. De a dinamikus globális kontextusok és kihívások újfajta kutatást és tudást igényelnek, új utakat fejlesztenek és osztanak meg.

Hogy fogunk különbséget tenni

A kutatás és a tudás, a tanítás, a tanulás, valamint a kommunikáció és a hatás összefüggésében alkalmazott elkötelezettségünk révén helyi és globális szinten fogunk dolgozni a kölcsönös tanulási folyamatban olyan átalakulások felé, amelyek csökkentik az egyenlőtlenségeket, felgyorsítják a fenntarthatóságot, és beépülnek a befogadóbb és biztonságosabb társadalmakba.

Partnerség a globális kihívások kezelésére

A 2015-2020-as stratégiát három meghatározó kihívással támasztjuk alá.

Csökkentse az egyenlőtlenségeket

Csökkentse az egyenlőtlenségeket, beleértve a gazdasági, társadalmi és politikai egyenlőtlenségeket, amelyek egymással metszenek és veszélyeztetik a szegénység csökkentése terén elkövetett jövőbeli fejlődést, és biztosítják, hogy a globális gazdasági növekedés előnyei egyenletesebben járuljanak hozzá a közösségek jobb megélhetéséhez és jólétéhez.

A fenntarthatóság felgyorsítása

A fenntarthatóság felgyorsítása a környezetvédelem és az éghajlatváltozás sürgető kihívásainak kielégítése érdekében a gazdaságok és társadalmak szerkezetátalakítása révén, valamint olyan fejlődési utak megtalálása, amelyek a források globális keresletét kezelik, miközben biztosítják a helyi megélhetést és az igazságosságot az egyre inkább nyomást gyakorló és az urbanizált világban.

Beépített és biztonságos társadalmak építése

Olyan befogadó és biztonságos társadalmak építése, amelyekben a polgárok védelmet élveznek a konfliktusoktól, valamint a környezeti, gazdasági, politikai és társadalmi sokkhatásoktól, és úgy érzik, hogy érdekeltek a közösségek irányításában.

Fejlesztjük és alkalmazzuk elkötelezett kiválósági szemléletünket, beleértve a megerősített globális partnerségeket, annak biztosítására, hogy munkánk jelentősen hozzájárul e kihívásoknak.

Céljaink

  1. Hozzájáruljon az átalakuláshoz, amely csökkenti az egyenlőtlenségeket, felgyorsítja a fenntarthatóságot, és befogadó, biztonságos társadalmakat épít.
  2. Beágyazott kiválóság és négy pillére az összes, amit teszünk.
  3. Helyben és globálisan dolgozik a fejlesztés univerzális kialakításán belül.
  4. Olyan intézetet hozzon létre, amely pénzügyileg és szervező módon virágzik, és megéri az értékeit.

Mi a kiválóság?

Az elkötelezett kiválóság az IDS megkülönböztető megközelítése a tudás építésében és mozgósításában, valamint az oktatásban és a kölcsönös tanulási folyamatban. Az elkötelezett kiválóság azt jelenti, hogy munkánk kiválósága (kiválóság) függ attól, hogy összekapcsolja azokat a személyeket, akik a változás középpontjában állnak.

Helyszínek

Brighton

Address
Institute of Development Studies Library Road Brighton BN1 9RE UK
Brighton, Anglia, Egyesült Királyság