Institute of Development Studies

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az IDS-ről

A Institute of Development Studies (IDS) globális kutatási és tanulási szervezet az igazságos és fenntartható változások érdekében. A Sussex Egyetemmel együttműködve az IDS a QS University Rankings a fejlesztési tanulmányok első helyezettje a világon.

Kiemelkedő kutatást, tanulást és világszínvonalú tanítást biztosítunk az igazságos és fenntartható fejlődés megközelítéseinek átalakítása érdekében, amely mindenki számára jobb életet biztosít, bárhol.

Tanulj a legjobban

Az IDS hallgatói és kutatói a világ minden tájáról érkeznek, és egyesültek elkötelezettségükben olyan valós problémák megoldásában, mint például a betegség, az éghajlatváltozás és a konfliktusok.

Az IDS a fejlesztés élvonalában. Sok hagyományos egyetemen ellentétben hallgatóinkat kutatók veszik körül, akik tevékenykednek, és mindenki méltányos és fenntartható változás érdekében dolgozik. Tanításunk minősége és a nemzetközi hallgatói testület sokszínűsége olyan környezetet teremt, amely inspirálja, tájékoztatja és lehetővé teszi a fejlesztési bajnokok következő generációját, hogy a legjobban tanuljon.

Fokozatunk vonzza az INGO-kban, a kormányokban, a civil társadalmi szervezetekben, a tudományos intézményekben, az üzleti életben és másutt dolgozó hallgatókat, akik tovább akarják fejleszteni a fejlődés elméleti és gyakorlati megértését, javítják karrierlehetőségeiket, és jobbá teszik a világot.

Pályakezdőink továbbmenőleg vezető pozíciókat töltöttek be olyan globális szervezetekben, mint a Világbank és az Egyesült Nemzetek Szervezete, valamint a vezető civil társadalmi szervezetekben, valamint miniszterekké és tisztviselőkké váltak a nemzeti kormányok szerte a világon. 2018-ban öreg Carlos Alvarado Quesada-t Costa Rica elnökévé választották.

Tudjon meg többet posztgraduális mesterképzéseinkről , népszerű PhD kutatási programunkról és szakmai továbbképzéseinkről .

Helyszínek

Brighton

Address
Institute of Development Studies
Library Road
Brighton BN1 9RE UK

Brighton, Anglia, Egyesült Királyság